- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #19.401
Heeeyyy masallahMerhaba güzel bayanlar,
İşten izin aldım bu gün temizlik yapabilmek için zira ramazanda ne yapsamda toparlanamadı ev... bir pazar gğnğ de hiç bir şeye yetmiyor.... mutfak falan iyice zıvanadan çıkmıştı....
- çöpler atıldı
- kuş kafesleri temizlendi..... yemler sular yenilendi....
- Salon süpürüldü silindi
- hol süpürüldü silindi
- mutfak süpürüldü silindi
- mutfak dolapları boşaltıldı içli dışlı çamaşır suyuyla silindi....kuruduktan sonra gene yerleştirildi
- tezgah silindi bulaşıklık yıkandı
- bulaşık ha bire çıkartılıp yıkandı....
havada sanırım 1500 derece... her yer temiz oldu ben leş gibi oldum..... akşama da banyoya girip bir banyo yapıp banyoyuda şööyle bir temizlerim....
ayy çok yorulduuum.... bittim ben yatsam uyurum sıfırım.......öööffff ben gidiyom işe devam........
camları silecektim ama sanırım yağmur geliyor.... artık haftaya kalır... yada yarın hava güzel olursa hallederim....
Merhaba. Nasılsın? Misafirlik insanı yoruyo tabi. Ama geleni de en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Bana misafir geldiyinde affedersin popomu yere koyamıyorumtabi onlar gittikten sonra hiç koyamıyorum
Yardirdim valla betusumbi kişi bile gelse aynı etkiyi yaratıyo yeminle.... Kolay gelsin bacım........yardır işler seni bekler...
Vay be betus muhtesemsin boğazım düğümlendi yeminlen gözlerim doldu gurur duydum senle,Merhaba güzel bayanlar,
İşten izin aldım bu gün temizlik yapabilmek için zira ramazanda ne yapsamda toparlanamadı ev... bir pazar gğnğ de hiç bir şeye yetmiyor.... mutfak falan iyice zıvanadan çıkmıştı....
- çöpler atıldı
- kuş kafesleri temizlendi..... yemler sular yenilendi....
- Salon süpürüldü silindi
- hol süpürüldü silindi
- mutfak süpürüldü silindi
- mutfak dolapları boşaltıldı içli dışlı çamaşır suyuyla silindi....kuruduktan sonra gene yerleştirildi
- tezgah silindi bulaşıklık yıkandı
- bulaşık ha bire çıkartılıp yıkandı....
havada sanırım 1500 derece... her yer temiz oldu ben leş gibi oldum..... akşama da banyoya girip bir banyo yapıp banyoyuda şööyle bir temizlerim....
ayy çok yorulduuum.... bittim ben yatsam uyurum sıfırım.......öööffff ben gidiyom işe devam........
camları silecektim ama sanırım yağmur geliyor.... artık haftaya kalır... yada yarın hava güzel olursa hallederim....
Aynen ya nerelerde acaba:26:Bu arada yaseminden hic ses cikmiyor nerelerdeki acabaa:26:
Bence yardimci çağır canım yoksa hamile hamile işin zor:18:Günaydın miss kokulu hanımlar.
ben 2 aylık hamileyim ve evime badana yaptırmayı düşünüyorum.
sizlere soracağım soru ise şu: siz badana yaptırdıktan sonra temizliğe nereden başladınız? her şeyin yıkanması gerekiyor o kadar eşya yıkanacak kuruyacak müthiş uzun bir zaman lazım gibi düşünüyorum. yaptıranlar altından nasıl kalktınız?
ben normalde eve hakim olamıyorken badana temizliğinin altından kalkabilir miyim acaba? düşünmeden edemiyorum.
bir akıl verirseniz memnun olurum.
Yaw 30 yaş ne ki peeeehSana depresyondayim 30yaş sendromu yasiyorum demedim mi? Niye teselli etmiyorsun beni heee
Zaten hastanelerde surunuyorum tıp caresiz kaldi bana :))
Yaptın mı bari bacimmrb kızlarrr. ya benim yine hiç bi şey yapasım yok. ramazandan dolayı mı diycem düşünüyorum ama yooook her zamanki halim
ev işler yatıyo ben yatıyorum, nette geziyorum ancak yahu
yapmam gerekipte yapmadığım işler:
-ev süpürülecek
-pazar alışverişi yapılacak
-yatakodası toplanacak, çarşafı değişecek
ocak silinecek
yemek yapılacak.
-biraz kurabiye, tatlı falan yapmam lazım kaç gündür aklımda, hafta sonu geliyo kociş sever
-veee kendime biraz bakmalıyım, çk paspalım bu sıralar
Areser abla bravo valla her zaman formundasin eee deneyimli kadinsin ne de olsaSelam kızlarr aksama yazarım demiştim ama ben aksam hastalandım cok kötü sıtma tuttu sıcak havada üstümde battaniye attım herhalde iş yaparken terlerim su içtim ceyranda kaldım ertesi gun tabi doktorluk oldum bir iğne vurdu bide antibiyotik verdi şimdi daha iyiyim cok şükür bide o akşamına misafirlerim vardı mecbur iptal emedim yeğenim geldi biraz yardıma da cok şükür misafirlerimi ağırladım Ogün neler yaptım banyo, mutfak ü, hol cocuk odası silindi supuruldu toz alındı salonum temizdi Allah'tan kapısı kapalı durur.
Bugun neler yaptım çarşaflarımı değiştirdim çıkanları yıkadım
Mutfağı toparladım bulaşık makinesini boşaltım kirliler vardı onları yerleştirdim
Tezgahı sildim lavaboyu ovdum
Bir makine beyaz çamaşırlar yıkandı asıldı
Banyonun yerleri klozet lavabo temizlendi
Çöpler atıldı
Şimdi biraz miskinlik yapıyorum....
bi de misafirin gönlü hoş olsun sıkılmasin diye habire konuşuyorum çenem ağrıyo bi de misafir pek konuskan değilse yandin o zaman eşim diyo ki uyurken bunlar niye konuşmuyor yahu yalandan gülmekten bıktım
Yardirdim valla betusum
Vay be betus muhtesemsin boğazım düğümlendi yeminlen gözlerim doldu gurur duydum senle,
Ben de güne hafif mide bulantısı ve ishalle başladımdün akşam usengeclik yaptım misafirlikten kalan balığı yedim zehirlenmis olmiyim:18:
He bu arada akşam bi aksilik çıkmazsa eşimin ailesinin yanına gidicez 2-3 gün kalıp donucez
Heeeyyy masallah
Benim enerjim gercekten hiic yok ramazanin yanisira kullandigim ilacinda etkisi fazla( gecen gun icmeyi unutmusum enerjim bayagi yerindeydi :/
Bacim sen birde rejim yapiyordun galiba bir ara devam mi? Nasil gidiyor?
Benimde yapmam lazim ama yapamiyorum.sadece 9bitkili cay ve yesil kahveiciyorum
Yine bu ilaclardan iyice sismistim ama bu caylarla bayagi odem attim galiba :))
Selam kızlarr aksama yazarım demiştim ama ben aksam hastalandım cok kötü sıtma tuttu sıcak havada üstümde battaniye attım herhalde iş yaparken terlerim su içtim ceyranda kaldım ertesi gun tabi doktorluk oldum bir iğne vurdu bide antibiyotik verdi şimdi daha iyiyim cok şükür bide o akşamına misafirlerim vardı mecbur iptal emedim yeğenim geldi biraz yardıma da cok şükür misafirlerimi ağırladım Ogün neler yaptım banyo, mutfak ü, hol cocuk odası silindi supuruldu toz alındı salonum temizdi Allah'tan kapısı kapalı durur.
Bugun neler yaptım çarşaflarımı değiştirdim çıkanları yıkadım
Mutfağı toparladım bulaşık makinesini boşaltım kirliler vardı onları yerleştirdim
Tezgahı sildim lavaboyu ovdum
Bir makine beyaz çamaşırlar yıkandı asıldı
Banyonun yerleri klozet lavabo temizlendi
Çöpler atıldı
Şimdi biraz miskinlik yapıyorum....
bi de misafirin gönlü hoş olsun sıkılmasin diye habire konuşuyorum çenem ağrıyo bi de misafir pek konuskan değilse yandin o zaman eşim diyo ki uyurken bunlar niye konuşmuyor yahu yalandan gülmekten bıktım
He vallah konuşkan misafir olmadığı zaman işin çok zor. Ben misafir gittiyimde de bana misafir geldiyinde de çenem hiç boş durmaz. Napayim huyum kurusun
Merabayın hanımlar nasılsınız
Hava çok sıcak benim hiç kalkasım yok evde yapılcak bi ton iş var ama bu göbişle nasıl olucak onuda hiç bilmiuorum
Hemen ayaklanıp evi toparlamam lazım , nevresimlerimi değiştircem, makinayı doldurup çalıştırcam şöyle bi beyaz esyaları elden geçircem çamaşırları katlıyıp yerleştircem ,evi süpürcem oturma odamla , yatak odamın tozunu alıcam bebişe aldığımız kıyafetler 2 gündür ortada onları bazanın altına kaldırmam lazım artıkwc yi yıkıycam banyoyu ovucam yerleri şöyle elimle sürüne sürüne silmeyi özledim ama artık onuda yapamıyorum mobla silincek yerler şimdilik aklımdakiler bunlar geriye ilhamın gelip beni kaldırması gerekiyo
neeeğğy özlencek şey bulaşamışsın.... yere eğilip silmekmiş peehhh... o ilhamı sonra banada yollaa... yalancı çobana döndüm hala iki balkonu yıkayamadım
Betülüm öyle dme ya ben yer silerken dejarj oluyorum çamaşır suyuyla silcen bide ohhh misss walla4 ay sonra inşallah veririm sana o ilhamı
Kız bu sıcaklarda en çok sevdiğim şey balkon yıkamak niye eriniyon koy bi kova su yıka bi güzel serin serin ohhh
Ev toparlandı
Süpürüldü
......................
İşler bitti çok şükür birazdan iftar için yine mutfağa girip yemek yapıcam
kızlar merhaba :) bu ara evime davetsiz misafir çok geliyor ve ben dün ve bugün fena yakalandım.ev dandini dindon :) evimde daha önce böyle hazırlıksız yakalanmamıştım..ilki dün ikincisi bugün oldu ve çok utandım.mükemmeliyetçi bir tipim ve misafir gelcekse ev pırıl pırıl olmalı ama bu aralar kolumu kaldıramıyorum resmen.işler hep kalıyor.. şuan yapmam gereken bir ton iş var.siz böyle durumlarda nasıl güç alıyorsunuz?belki buraya yazarsam başlarım işleri yapmaya diye yazıyorum
4 ay beklerim ben :)
maşallah maşallah.... alem temizliği bitiriyo bi de bakım yapıyo ayol.....
dandini dindon benim bir zamanlarki evim... artıık bal dök yalaa kıvamında çok şükür... hatta gelen misafir bir şey döksün saçsın bir bakış bakıyom toplamak zorunda kalıyo :)))
en basitinden başla şekerim.... öncelikle ortadaki ıvır zıvırdan başla... günü geçmiş dergi gazete neyim varsa hiiç düşünme bir geri dönüşüm bölmesine at...evinden çöpleri çıkarmakla başla yeni çöplere yer açılsın....
şimdi yıkancakları makinaya atıver ortada kalabalık yapmasın... çalıştır onlar dönsün .
sonra salona gir salonda olmaması gereken ne varsa olması gereken yere götür....müzikte aç bu arada.....slaonda zemine ulaştınsa e bi süpür yani o kadar uğraştın.... şimdi süpürdün ya silmende gerekecek emeğin gözükmez öbür türlü... eee bu kadar süpürdün sildin biraz da toz alda tam olsun bari...
aaa salon bitti bile.... ee şimdi makinadakiler bittiyse asmak lazım onları makinada kalmasın... diye diye dolan evde... başlayınca o lazım bu lazım durulmuyo zaten....
çok tatlısın hem gülümsettin hem motive ettin teşekkür ederim :)))darısı benim evin de başınaaşimdi bir film izliyorum.kendime 4 e kadar tatil verdim.sonra dediklerini harfiyen uygulayacagım.teşekkürler bitirince yazarım tek tek yaptıklarımı
rapor bekliyoruz o vakit... yapçam diyen sözünden dönemez :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?