En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
http://www.kemalpasatatlisi.com/kategori/kekler_kurabiyeler/
canım bak burda güzel tarifler var
lokum kek çok güzel bence
Selam kizlar ben hic is yapamiyorum surekli uyuyorum hormonlardan heralde uyabik olunxada sarhoş gibi oluyorum napcam evi nasil temizlicem bilmiyorum

nokta
Ooo hamilelik psikolojisini bu topik çok iyi bilir bacimdaha yeni hamilesin galiba 4 ayı bitince duzelirsin canım merak etme
Nefiss görünüyo azim ellerine sağlık tarif isteriz

Aaaa prenses annesi gelmişkız sen istersin de ben yazmazmiyim musait olunca mutlaka yazıcam

Aynenn yazdigin sekildeyim ben suan kizimi mutfakta yere koyuyorum beni görerek anca oyle biseyler yapabiliyorum. Peki ne zaman duzeldi bu durum kiziniz ne zaman uyudu yada uslu durdu:) ins daha cok beklemem gerekmez

Bnm kizim nedense babasinda hemen agliyo buda esimin isine geliyo seni istiyo diye veriyo. Yikanmaya bile zor zamanim oluyo. Gecen 5dk tut dus alim dedim. Cocugu uyut öyle dus al askim dedi. E haliyle bnm kizim sabah namazindan sonra uyudugu icin bnm dus planlari o gun yatmisti:) zamanla duzene gircek ins sabirla bekliyorum. Halı mıda cok seviyorum siyah ve pasakli gorunmesine ragmen severek aldim hatta bize ozel uretildi.napalim gulu seven dikenine katlaniyo mecbur:)

Allah güç ve sabır versin kuzum :13:

Elllerine saglik cok guzel gozukuyor puf puf duruyor
Zor mor ben anlamam tariflerini bekliyoruuuzzzzzz.
Hemmen yazıyorum
Yarım bardak sütle yarım bardak sıvıyaği ılıt
2 su bardağı un
1 tatlı kaşığı maya ya da 1aket yaş maya
1 yumurta
yarim bardak şeker
Bu karışımı yağlı sütle yogur gerekince yine un ilave et
mayalanmaya bırak
guzelce kabarinca bezelere ayir
bezeleri bu şekilde çiçek gibi diz uzerini kapat 2 saat dinlendir
sonra üzerine yumurtanın sarisini sürüp 180 derecede pisir
Aynenn yazdigin sekildeyim ben suan kizimi mutfakta yere koyuyorum beni görerek anca oyle biseyler yapabiliyorum. Peki ne zaman duzeldi bu durum kiziniz ne zaman uyudu yada uslu durdu:) ins daha cok beklemem gerekmez
Of off banyo falan dedin ya aynı benbenim annem her akşam kızımı görmeye geliyordu bebegi ona verip ben de ev işlerine grisiyordum
ne zaman düzeldi soruna da şöyle cevap vereyim 4 yaşında ama hala tam olarak duzelmedihala gece ben yanında yoksam 2-3 sefer kalkıyor
ama merak etme 6 ayından sonra ev işleriyle ilgilene bileceksinşu anda kaç aylık

Dün dip bucak temizlik yapmıştım
akşam da yemekle ve utunu hallettimtoz almak kaldı amaha bi de çamaşır katladim
bu gün kızımın odasını dip köşe temizlemeyi düşünüyorum:26:

7aylik olduk cok şükür 😊ama hâla yapışık ikiz gibiyiz🙈 en azindan dun babasinin yanina oturtup onune oyuncak verdim mutfagimi topladim ardindan yatakodasini toplarim diye dusunurken bnmki mizirdanmaya basladi:)

7aylik olduk cok şükür 😊ama hâla yapışık ikiz gibiyiz🙈 en azindan dun babasinin yanina oturtup onune oyuncak verdim mutfagimi topladim ardindan yatakodasini toplarim diye dusunurken bnmki mizirdanmaya basladi:)

Benim oglum dort yasinda ordek yavrusu gibi hala pesimde dolaniyor :))
Banyodayken bile disarida kapinin onunde bekliyor bazen

günaydın kızlar..
ben aranıza yeni katıldım ama bu topik erken başlıyor temizliğe eee bende tembel olunca çok iyi olur
bugün neler bekliyor beni:
-sahur bulaşığı yıkanacak
-mutfak dolapları silinecek
-bütün tabak vs çamaşur suyu ile kaynatılacak
-mutfak halısı silinecek ve örtüsü serilecek
-buzdolabı silinecek
-fırın temizlenecek
-ocak ovulacak
-çamaşır makineye atılacak
-oturma odası toplanacak
-yatak odası toplanacak
-nevresimler değişecek
-misafir odası toplanacak
-çalışma odası toplanacak
-wc ve lavabo ovulacak
-akşama yemek yapılacak
-akşam ders çalışılacak

Selam kizlar bugun ben yine misafir bekliyorum ama.tabi once totoyu kaldirip temizlik yapmak.lazim cok.isim de yok aslinda yeni yapmistim dip kose. Bi supurge vileda bide yatak falan toplancak insallah tabi birde sahur bulasigi. aksama da sultan kebabi mucver falan yapicam. Gelecek olanlarin bi cocuklari var cok.fenalar. kitaplarimi nasil korurum derdindeyim suan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam beybiler,

Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar......

ramazan başlayalı ev aldı başını gidiyor...imdaat.... hadi yemekten sonra yapayım diyorum saat oluyo 9 bi rehavet çöküyo oyy sormayın gitsin... koca ramazan homili gırtlak tumba yata oldum ben :)

şimdi bu akşam şöyle bir dip köşe süpürürüm silerim.....
sonra koltuk örtülerini hafta sonu değiştireyim diyorum bayramlık olsun.... bi kaç gün daha idare edeyim...
bi makine çamaşır yıkanacak
yemek yapılacack - yeşil mercimek - insan tek başınada olunca yemek bitmiyo ne kadar az yaparsan yap bozulmazsa 3 gün yemek zorunda kalıyom bozulursa atıyom
bulaşıklar yıkanacak
tezgah silinecek
mutfak dolapları dıştan silinecek
buzdolabı zaten pek dolu değil ama atılması gereken bir iki şey var bir daha elden geçirilecek

hafta sonu
- camlar silinecek
- balkonlar yıkanacak
- perdeler yıkanacak....
- dolma hazırlanacak bayramlık sarayım gelen giden olur yeriz....

işte bu kadaaarr..........

Tünaydinnn;-) topigi yeni buldum ve ev işi yapma konusunda gaza gelmek için hemen aranıza katıldım. Suan evim dağınık ve canım hicbisi yapmak istemiyor. Mutfagimda iftar+sahur dağınıklığı duruyor. Yatak odası alt üst vaziyette. Utanarak söylüyorum ama belkide 1 aylık ütüm birikti. 3 makine çamaşır da katlanmak için beni bekliyor. Perşembe ve cuma misafirlerim olucak mutfak dolaplarimi silmeliyim. Biri 6 yaş biri 4 aylık iki çocuk ilgi bekliyor. Aynı zamanda home office desinatörüm, arifeye kadar teslim etmem gereken desenim var. Ben oturmuş burda size halimi anlatıyorum:-( beni anlayan var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…