En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba arkadaslar temizlige basladim
ilk yatakodamdan basladim daha bitmedi ama bitmek uzere gardrobumu duzenledim,toz aldim simdide camlari silicem ,tulu makineye attim
supurucem vileda yapicam yatak ortumu serdim mi bu oda tamamlanmis oluyor :)

Evet hanimlar yatak odamdan ciktim sonunda bi tulunu asicam makinenin bitmesini bekliorm az kaldi o da
oturma odam kucuk zaten sehpalarin tozunu alip supurucm ve cam silicem
of yariladim mi ne dicem ama salon kruvarze tul cikarmasi takmasi ayri dert
temizlik gunlugumede ugrayin hanimlar yaaa isleri bitirince toptan yazarim yaptiklsrimi ama parca parca ozetluim dedim ilk once :)

ilk sayfada yarlı bilgiler kısmında şu yazıyı gördüm :
1.yesillikleri yikayip gazete kagidinin uzerine sererek suyunu cekmesini bekleyin sonra baska bi gazete kagidina sararak buzdolabinda haftalarca temiz bi sekilde saklaya bilirsiniz
her seferinde yikamaniza gerek yok

gazete kağıdı çok sağlıklı bir şey olmadığından size tavsiyem tekstil malzemesi satan yerlerden kalıp çıkartmaya yarayan milaj kağıdı almanız.hem beyazdır boyalı değil hemde kısmen daha iyidir gazeteye göre.

Günaydın sevgi pitirciklari
betusler nerde yaw yolu bulamadilar herhal

ahaaa kalbin ne kadar temiz daaa mucckkksss......

napıyonuz bakalım beybiler....

azcık rapor vereyim dün bayaaa bi bulaşık yıkadım bi sürü.... o kadaar.

bu akşam yapacaklarım
- kuş kafesleri temizlenecek yemler sular değişiecek
- elektrik süpürgesinin toz torbası boşaltılacak -- böööğğkkk.....
- çöpler atılacak
- ev süpürülecek / silinecek (salon , hol, mutfak, küçük oda, yatak odası)
- seledeki çamaşırlar asılacak , tabi önce kurumuş olanar toplanacak
- pırasa yemeği yapılacak
- sonracıma bi sürü patlıcan kırmızı biber neyim aldım onları fırında közleyip kahvaltılık sos yapmam lazım ama arkadaşım gelecekti közlerim öyle kalır muhtemelen

bundan sonrası için söz veremiyorum
- koltuk örtüleri yıkanabilir
- sandalye minderleri yıkanabilir
- salon tozu alınacak
- kapılar silinecek -- söküp atacam valla bi gün kapıları aaaaaaaaa zor geliyo silmek ---
- buz dolabı temizlenecek... sen buzluğa bir şişe su koy unut onu orda buzluğu bi açtım patlamış şişe hiç seste duymadımsessizce patlamış herhalde :) şimdi buzu çözdürmem gerekecek....
- sonra mutfak tezgahı silinecek
- kurumuş bulaşıklar yerleştirilecek
- paspaslar yıkanacak
- yatağa temiz çarşaf takılacak

yada hiçbiriii :))

ben böyle kare süzgeçli bir şey aldım onun üstüne seriyorum tabi üşenmeyip ayıklarsam : )

ben senle yaşamak istiyom yaaaa eşin ne kadar şanslı adam yaaaaa....... hep temiz eve gelmek nasıl bişidir acaba... ben erkek olmaya karar verdim kadınlık bana göre değil.....alcam titiz hatun bakarım ben ona : ))

Allahiiiim kiz siz nerden ciktinizzz?banada bi yardim a dostlaaaar.beni adam etseniz etseniz siz edersiniiz.ya simdi yalan olmasin hic sevmem temizlik yapmayi ama bebis oldu olali daha beter oldu.o uyudugunda biraz kendime kalmak istiyorum bu sefer ev aliyo basini gidiyo.emekliyo diye gunde iki kere supuruyorum.ama nasil bi ev bu anlamadim hic bitmiyo anacim bu toz.esim yaptigini gozumle gormesem yapmadin dicem diyo bi gun supurmiyim o yatagin altini bi gorunnapcem beeen bi duzen tutturamadim gitticat kapi komsu gelcek diye odum kopuyo

ahh ahh zaten esas sorunda vakit bulup ayıklayıp kaldırmakta.
pratik birşey bulacam diye 10 takla atıyorum :)

valla eve getirir getirmez yaptım yaptım sonraya kalırsa çöpe gidiyo elim bi daha değmiyo...

günde iki kere yapıyon ama böyle diyosun enteresanmış.... dağınıklık olur bebe varken normal ama toz nasıl oluyo yahu... ben birinci kattayım ona rağmen iki gün idare edebiliyo toz olayı.... gören pis demez ama üçüncü gün ben hapşırmaya kaşınmaya başlıyom zaten anlıyorum ki mayk seviyemiz fullenmiş : ) ben sıcak suyla siliyom her yeri içine çamaşır suyu ve mister masıl misss gibi oluyo... ama yerlerde dolanan bebe varken tehlikeli olabilir onu bilemiciğiiim....

doğru düzgün ev işi yapmayalı yıllar oldu.hep kaçamak hep hızlandırılmış.zaten mutfağa bir girsem 3 saat .hem temizlik hemde haftalık yemek.ooooo günde 2 defa ev silsem hijyen patlaması olur evde :)

Ya bende onu anlamiyorum boyle hic supurmemisim gibi obek obek sadece 1 oda boyle yatagimin alti.yatagi yikiyorum
Haftada 1 ama bulamadim cozumunu.

Yok canlar yok bu ev isi bildigin nankor ya
:) of of bgun gece 11e kadr bitrtse ii
gerci mutfagimi yeni yapmistim ama gene uzun surcek gibi salon,oturma oda,yatak odam bitti . Salondaki kruvarze tuller asilcak sadece olum gibi gelio yaa
bi tanesi makinede bitsin ikincisini atcm daha :-/ salonm 2 camli :-/ mutfak bitsin giris banyo ve camasirlar kaliyor camasirlsri gece yikarim anca herhalde :-/

Kizlar temizlik FİNİSH :) SİMDİ yaptiklarimi
yaziyim belim agrio fena yoruldum :-S
1-yatak oda yapildi( gardrop duzenlendi,cami silindi toz alindi,tulu yikandi tum odalar bole yapildi)
2-oturma oda dipten supuruldu
cami silindi tulu yikandi
3- salonda az model degisikligi yapildi
iki cami silindi tulleri yikanip asildi
4-mutfak dolaplari ,cami ,lambasi silindi
zebra perde yikandi mutfak ortuleri serildi
5-balkon yikandi balkon kapisindaki tul su anda yikaniyor
girisi ve banyo wcyi askim yapti sagolsun
simdi sypurdu duzenlendi
tul bitince yapacaaklar gayet azaldi gundelik isler kaldi :)
az bisi renkli ve beyaz camasir var yikancaklar. Gece yatarkende koltuk ortumu yikicam koltuk pislenmesim ')
Acayip yoruldm arkadlar ama sunu farkettm lambalarida sildim solemeyo unutuordum :)
onceden yaptigim temizlikteb faydalandim
cekmecelrr duzenluydi ve pratik yapilior evim artik rahatim :)

Y
Asil oda oda yaparsam hic temizleyemem
huyum bu is yaparsam hepsini yaparim bi gunde bitrr
yss bisu sorcm bna odul verildi demm begeni prensesi die ve diger odllerde var ne ise yariyo bilen varmi hic bisi anlamadim yaa
yaaa banada verilmiş yeni gördüm(Aaaaeskiler gelmiş)ne işe yarıyor bilmiyorum ama iyi geldi

doğru düzgün ev işi yapmayalı yıllar oldu.hep kaçamak hep hızlandırılmış.zaten mutfağa bir girsem 3 saat .hem temizlik hemde haftalık yemek.ooooo günde 2 defa ev silsem hijyen patlaması olur evde

ayyyy yok valla evden taşınırım herhalde :) günde 2 defa benim bünyeye ağar gelir :) bana 2 günde bi ideal o bile zor geliyo :)

Ya bende onu anlamiyorum boyle hic supurmemisim gibi obek obek sadece 1 oda boyle yatagimin alti.yatagi yikiyorum
Haftada 1 ama bulamadim cozumunu.

enteresan bir ev çekilir gibi değil...

işle işle ışıldarsın :)

Al benden de o kadar. biz yanlış olmuşuz, erkek olacakmışız...

kesinlikle... erkek olcam adımıda lodos koycam :)

Y

yaaa banada verilmiş yeni gördüm(Aaaaeskiler gelmiş)ne işe yarıyor bilmiyorum ama iyi geldi

benmiyim o eski :) pozitif enerji yolluyoz birbirimiz daha nolsuuun mucckkssss :)

Günaydınlar beybiler,

kokulu kokulu öpücüklerimi yolluyorum burdan........

dün naptım gittim eve;
çöpleri attım
her yeri süpürdüm
halıları rulo yaptım bi güzel sildim
sonra yemek yaptım
yerler kurudu halıları serdim
toz aldım sade salon masası ve sehpaları
masayı hazırladım sahtekar arkadaşımı bekledim teeeeeeeeeeeeeeee 11 de geldi....açlıktan geberdim.... burnundan fitil fitil getirdim tabi itina ile :) sonra o bi kanepede ben bi kanepede uyuduk kaldık sabahta ta aynen masayı öyle bırakıp çıktım

şu an git ev gene dandini.....

bu akşam yapılacaklar
- patlıcanlar hemen fırına atılacak
- kuşların kafesleri temizlenecek
- elektrik süpürgesinin torbası boşaltılacak
- çöpler atılacak
- mutfakra kuruyan bulaşıklar yerleştirilecek
- pis olanlar yıkanacak
- pırasa yemeği yapılacak
- kuruyan çamaşırlar toplanacak
- seledekiler asılacak
- salon masası silinecek
- salon süpürülecek
- koltuk örtüleri yıkanacak
-sandalye minderleri yıkanacak

bakem baya bi çalışçem yani.... haaa küçük oda da kendinden geçti gene bir el atmam gerekiyor peehh....

kakılmıştır benim addıııım siler parlatırııııım : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…