En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Slm kızlar. Dünü de yazamadım. O yüzden başlıyorum. Mutfak toplayıp makineye dizdim.
Ocağı Tezgahı ve masayı bi güzel sildim.odaları topladım.
Bi makine beyazlar ı yıkadım.astım .
Heryeri süpürdüm ve sildim banyo ve tuvaleti yıkadım.tozu da eltimin kızı aldı sağolsun.
Bugün de hiçbir iş yapmadım desem yeridir. Alışveriş yaptım eşimin memleketine gidiyoruz da.hediyelikker falan.gelince de bi baktım annecim gelmiş sağolsun büyük sürpriz oldu.
O çocuklarla ilgilenirken mutfağı bi elden geçirdim. Şimdi çocukları sallıyorum. Odayı da toplayıp yatıcam ama karnım çok aç ne yesem diye düşünüyorum. :)

kızlar ben raporlarımı yazayım da size moral olsun ne gada çok iş yaptığınızı anleyin :KK70:
dün;
salonu süpürdüm, balkon önünü sildim,
heryerin değil bazı şeylerin tozunu aldım,
epey bi ütü yaptım, katladım kaldırdım,
banyo lavabosunu ovdum,
bikaç kere bulaşık yıkadım (önceki günden yorgun ve sıcaktan mayışmıştım bu kadar oldu)

bugün;
salonun görünen yerlerini sildim,
mutfakta buzdolabının üstünü, fırının üzerini, çöp kovasının üzerini, antrede vestiyeri, çalışma odasında masaları sildim,
yemek yaptım,
bulaşık makinesi çalıştırdım,
bi kaç posta elde yıkadım,
tezgahı her bulaşık sonrası siliyorum zaten,
biraz da epilasyon yaptım
sanırım bu kadar o_O

en berbat raporlar bende:KK61:

Bugun sabah nobetten geldim yattim kalktigimda Saat birdi kardeşim çocuğu diyormuş kahvaltı hazırlamış birde kalktim kahvaltı yaptık kahve içtik oturdum kaldım 4 de eşim geldi bismillah dedim kalktimm
Evi supurdum bi makina çamaşır katlaladiladim
renklileri makinaya attım
corbayla kabak dolmasi yaptim
balkonunda yikadim
mutfağı sildim bulasiklari makinaya dizdim
banyonun paspaslarini makinaya attim
gardolabin iciicini komidinleri aynalı komidinin cekmecelerinin icini. Tozunu aldimevin genel tozunu aldim
kalbura bastı yaptı. Çay yaptim
şimdi dışa gircem gene oturdum kaldım:)
cumartesi günü salonu boyacagim:)

Gunaydin canlar:KK68::KK68::KK68:
ayy bu gun cok mutluyum demin test yaptim erken yaptim daha reglime 2 gun vardi ama dayanamadim veeee silik cizgi cikti:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:kimyasal gebelik olmadiginindan emin olmak icin 2 gun sonra tekrar yapicam
kizlar eger hamileysem oglumla ayni gunlere denk geliyo
Allahim nolursun bu sefer her sey guzel olsun
1 yildir hamile kalamayip tam da oglumla ayni zamana hatta gunlere denk gelmesi bi mucize
Allahim belki de bu sefer oglumun yerini dolduracak saglikli bi bebek nasip edecek bana
kizlar nolur dua edin her sey guzel olsun
bu da testim bakin bakalim o silik cizgiyi gore bilecek misiniz?:rolleyes:normalde daha net
index.php

ayy bu gun cok mutluyum demin test yaptim erken yaptim daha reglime 2 gun vardi ama dayanamadim veeee silik cizgi cikti:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:kimyasal gebelik olmadiginindan emin olmak icin 2 gun sonra tekrar yapicam
1 yildir hamile kalamayip tam da oglumla ayni zamana hatta gunlere denk gelmesi bi mucize
Allahim belki de bu sefer oglumun yerini dolduracak saglikli bi bebek nasip edecek bana
bu da testim bakin bakalim o silik cizgiyi gore bilecek misiniz?:rolleyes:normalde daha net
index.php

Oooo çok sevindim hayırlı olsun.... bir değil ik olsun ikiz olsun inşallah :) gelsin jr.... hafif bir pembelik gördüm..... T de :) Maşallah suphanallah....

Oooo çok sevindim hayırlı olsun.... bir değil ik olsun ikiz olsun inşallah :) gelsin jr.... hafif bir pembelik gördüm..... T de :) Maşallah suphanallah....
Sagolasin canim benim Allahim sana da nasip etsin insallahnormalde daha koyu ama burda cok silik cikiyo
Dur birini daha cektim:KK70:
20150724_111517.webp

index.php

günaydın kızlar.:)

azerin çok sevindim canım.
hafifde olsa ikinci çizgi belli.

uzun zamandır bekliyordun.
Allah sağlık,sıhhatle,vaktinde kucağına almayı nasip eylesin.
oğlunun acısını unuttursun inşaALLAH.:)

Olur mu olur:KK53:zaten her gece ici cis dolu lazimlikla bizim odaya geliyo:KK70:
Dagitacak diye odum kopuyo:KK70:
lazımlık işi çok fena.
ben büyük kızıma aldım kullanmayınca diğerleri direk wc de öğrendi.

ablamın kızı uzun yıllar hep lazımlığı kullandı.
onu temizlemek de ayrı bir eziyet analara.

sabah evi toparldaım.mutfağı bitirmek üzereydim.
küçüküğün tuvaleti geldi.
git klozete otur yap dememe rağmen beni bekledi.
işe geç kalmamak için mutfakdaki son işleri yapıyorken geldi yanıma altına yapmış.

sonuç,işe geç kaldım tabi.:confused::confused::confused:

eyvah eyvah.... ayyy buna benim bile yüreğim dayanmaz... döküverirse yaa.....
dokuverirse kan cikar artikin:KK53::KK53:babasiyla ikisine temizletdiririm:KK70::KK70:
lazımlık işi çok fena.
ben büyük kızıma aldım kullanmayınca diğerleri direk wc de öğrendi.

ablamın kızı uzun yıllar hep lazımlığı kullandı.
onu temizlemek de ayrı bir eziyet analara.

sabah evi toparldaım.mutfağı bitirmek üzereydim.
küçüküğün tuvaleti geldi.
git klozete otur yap dememe rağmen beni bekledi.
işe geç kalmamak için mutfakdaki son işleri yapıyorken geldi yanıma altına yapmış.

sonuç,işe geç kaldım tabi.:confused::confused::confused:
bu sefer suc sende olmus ama bacim cocuk o kadar soylemis:KK53:

Back
X