- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 37
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #24.001
aferim adam olcen sen :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aferim adam olcen sen :)
Gunaydin canlar
ayy bu gun cok mutluyum demin test yaptim erken yaptim daha reglime 2 gun vardi ama dayanamadim veeee silik cizgi ciktikimyasal gebelik olmadiginindan emin olmak icin 2 gun sonra tekrar yapicam
kizlar eger hamileysem oglumla ayni gunlere denk geliyo
Allahim nolursun bu sefer her sey guzel olsun
1 yildir hamile kalamayip tam da oglumla ayni zamana hatta gunlere denk gelmesi bi mucize
Allahim belki de bu sefer oglumun yerini dolduracak saglikli bi bebek nasip edecek bana
kizlar nolur dua edin her sey guzel olsun
bu da testim bakin bakalim o silik cizgiyi gore bilecek misiniz?normalde daha net
![]()
Sagolasin canim benim Allahim sana da nasip etsin insallahnormalde daha koyu ama burda cok silik cikiyoOooo çok sevindim hayırlı olsun.... bir değil ik olsun ikiz olsun inşallah :) gelsin jr.... hafif bir pembelik gördüm..... T de :) Maşallah suphanallah....
Sagolasin canim benim Allahim sana da nasip etsin insallahnormalde daha koyu ama burda cok silik cikiyo
Dur birini daha cektim
Eki Görüntüle 1589152
kan testinin sonucu 1 hafta sonra cikiyo burda betusAmin... hamiş duası aldım ooyyhh yaşasın :) kan testi yaptırıversene garanti olsun... enişteye söyledin mi :)
Idrar testinin sonucu 1 hafta sonra cikiyo burda betus
O zamana usg de gorurum zaten![]()
hee aynen betusbir hafta mı wuuu..... insan çatlar ayol...
Gunaydin canlar
ayy bu gun cok mutluyum demin test yaptim erken yaptim daha reglime 2 gun vardi ama dayanamadim veeee silik cizgi ciktikimyasal gebelik olmadiginindan emin olmak icin 2 gun sonra tekrar yapicam
kizlar eger hamileysem oglumla ayni gunlere denk geliyo
Allahim nolursun bu sefer her sey guzel olsun
1 yildir hamile kalamayip tam da oglumla ayni zamana hatta gunlere denk gelmesi bi mucize
Allahim belki de bu sefer oglumun yerini dolduracak saglikli bi bebek nasip edecek bana
kizlar nolur dua edin her sey guzel olsun
bu da testim bakin bakalim o silik cizgiyi gore bilecek misiniz?normalde daha net
![]()
Amin cok tesekkur ederim balimgünaydın kızlar.:)
azerin çok sevindim canım.
hafifde olsa ikinci çizgi belli.
uzun zamandır bekliyordun.
Allah sağlık,sıhhatle,vaktinde kucağına almayı nasip eylesin.
oğlunun acısını unuttursun inşaALLAH.:)
bu arada benim ev yine bomba atilmis gibi
yahu her aksam yatmadan once topluyorum nasil uyandigimizda dagiliyor anlamiyorum![]()
Olur mu olursen eve kamera taktır senin cadı gece timi gibi çalışıyor anlaşılan :)) siz yatınca kalkıp dağatıyo mu :)
Olur mu olurzaten her gece ici cis dolu lazimlikla bizim odaya geliyo
Dagitacak diye odum kopuyo![]()
lazımlık işi çok fena.Olur mu olurzaten her gece ici cis dolu lazimlikla bizim odaya geliyo
Dagitacak diye odum kopuyo![]()
dokuverirse kan cikar artikineyvah eyvah.... ayyy buna benim bile yüreğim dayanmaz... döküverirse yaa.....
bu sefer suc sende olmus ama bacim cocuk o kadar soylemislazımlık işi çok fena.
ben büyük kızıma aldım kullanmayınca diğerleri direk wc de öğrendi.
ablamın kızı uzun yıllar hep lazımlığı kullandı.
onu temizlemek de ayrı bir eziyet analara.
sabah evi toparldaım.mutfağı bitirmek üzereydim.
küçüküğün tuvaleti geldi.
git klozete otur yap dememe rağmen beni bekledi.
işe geç kalmamak için mutfakdaki son işleri yapıyorken geldi yanıma altına yapmış.
sonuç,işe geç kaldım tabi.![]()