En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Yine evimi şey götürür hale geldi valla temizlikten zor geliyor evi temiz tutmak. Ben pasaklı eşim benden pasaklı 1 haftada ev leş oluyor. Saat kaç oldu hala başlayamadım ya o kadar tozlu ki gözümde büyüdükçe büyüyor.
Yine her temizlik öncesi sizi okuyup gaza gelmek adına girdim konuya :-) haydi bismillah deyip girişiyorum bi yerden. Önce ortalığı toparlayayım koltukların minderlerini süpüreyim evi süpüreyim oda oda peşine oda oda silip toz alma olsun bitirip çıkayım odaları. Sonra mutfağa geçeyim yemeği ocağa atmadan Ocağı silip yemek pişerken de tezgahı bulaşıkları falan hallederim. Tuvalet Banyo da var :S onlar da sona kalacak mecbur

Benim bugün yapdığım iş ev genel olarak toplandı yataklar mutfak vs yatağımı süpürdüm bugün KV temizlik Robotu var şu halı Yıkama olanlar onun Dövme başlığıyla süpürdüm neyin üstünde yatıyoz diye Gözlerim böle kaldı:KK57: çok acil kendimde böyle bi makine alıcam :KK51:aynı makineyle evdeki pufu elimle sildim suyunu çektirdim misss gibi oldu :KK51:sıra koltuklarda sırayla silip temizlicem,Sırada Bulaşık makinesi var önce Namazımı kılıcam sonra kaldığım yerden devam :KK66: hepinize kolay gelsin:KK68:

selam canlar,gunde iki posta is yapar oldum.Dun aksam mutfagimi detayli temizledim,firini bir guzel temizledim,fayanslar,mutfak dolaplari derken bayagi yoruldum.Bu sabah msmm bulasik makinasini bosalttim,mutfaktaki daginikligi topladim.Yatak odami havalandirip nevresimleri degistirip yatagimi kapattim,diger yerler topluydu.sonra disari ciktik,oglen geldik eve.Ogleden sonram misafirlikte gecti.Esim isten geldikten sonra,dagilan mutfagi topladiim,cocuk odasini toplayip yerlerini sildim.silinmisken diger odalarinda yerlerini sildim,yikadigim halilarimi serdim,banyo bir guzel temizlendi,havlusu degisecek.Bu gunluk bu kadar yeter,cok yoruldum.kizimi uyutmam lazim ama pekte uyumaya niyeti yok.Bugunde boyle gecti cok sukur.

Selam kızlarr ayy ben artık haftalık rapor verir oldum ama napıyım olduğu kadar bu sıcaklarda her gün iş yapamıyorum

Mutfağın camını sildim tülü yıkandı takıldı
Bulaşık makinesi boşaltıldı, kirliler yerleşti
Mutfak, tezgah, lavabo, Ocak aspratör fırın camı silindi
Yerleri süpürüldü silindi kapısı silindi
Yatak odasındaki balkon camı silindi tülü yıkandı takıldı
Balkon toz alındı yerler süpürüldü silindi
Yatak odası süpürülüp, silindi toz alındı
Camı silindi tülü yıkandı
Hol halılar süpürülüp kaldırıldı
Yerleri silindi toz alındı
Salon koltuklar süpürüldü
Yerleri süpürüldü silindi
Koltuk altları da cekildi
Toz alındı
Cocuk odası kızım sag olsun o sildi süpürldü toz aldı
Banyo yerler silindi lavabo wc kuvet ovuldu
Havlusu değişti, çöpü boşaltıldı
Bir makine çamasır yıkandı asıldı
Gece ütülerin kalan kısmı yapıldı (ütülerim bitti nihayet) ama daha iptekiler var
Benden bu kadar kızlarrr öpüyorum sizi iyi geceler canlar....

İyi günler hanımlar.
Dün neler yaptım...

Sabah kahvaltı faslı çocukla ilgilen falan.
Balkonun camları silindi.
Kızı doktor kontrolüne götürdüm.
Gelince,
Mutfağın camı silindi.
tezgah toplandı. Ocak yağçözle silindi.
makine çalıştırıldı, bitince boşaltıldı.
2 makine çamaşır yıkanıp serildi.
Balkon, mutfak, hol sirkeli suyla silindi.
Balkondaki koltuğuma örtü serdim.
Ben sıcak olduğu için halılarımı kaldırdım o yüzden süpürmeden siliyorum çok süpürülcek gibi değilse.
Klozeti temizledim.
Banyo paspaslarını silkeleyip yaydım.
Arkadaşlar geldi. Dışarıdan bi şeyler söyleyip yedik, kahve faslından sonra gittiler.
Bulaşıklar makineye, kızı uyuttuktan sonra ben de uykuya :)

Bugün,

Kahvaltı ettim. Kızı emzirip uyuttum.
Çamaşırları topladım. 1 makine daha serdim.
Kısmetse ütülenecekleri aradan çıkarmayı planlıyorum.

Merhaba kızlar

Beni de aranıza alır mısınız ?

8. ayımıza girdik meleğimle..

Bana kalsa günde 2 defa silip süpüreceğim, temizleyeceğim evi ama eşim çok kızıyor :KK43:
Tüm camlar kapılar sıcaktan açık olduğu için toz oluyor hemen yerler..
Evdeki tüm halıları kaldırdım , yıkamaya vericem doğuma kadar da sermek istemiyorum çünkü tüm halılarım açık renk...
Halı yokken kolay oluyor her gün silmeye çalışıyorum evi..
Ama derin temizlik yapamıyorum :KK35:

Bugün her yeri sildim ,
Küçük tuvaleti yıkadım ,
Bulaşıkları boşalttım makinadan yerleştiricem birazdan...
Bir tek bebek odasının balkonunu yıkamak kaldı onu da sanırım yarın ' a bırakıcam çok sıcak o balkon :KK3:

selam canlar,ayyyy aksamdan sabaha derli toplu uyanmak gibisi ve ayni zamanda disardan eve gelirken derli toplu bir eve girmek gibi yok :).
Aksamdan evi toplamistim,sabah kalkincada evi havalandirdim,yatagimi toplmadim,mutfaktaki daginikligi toplayip disari ciktik kizimla.Eve donuste kizim uyudu bendw oglen keyfi yapiyorum.kapiyi acipta toplu ve temiz ev benu karsilayinca daha bir huzurla doldum,biraz dinlenim sonra yemek yapicam,aksama digruda ev tam takir alisveris yapilmasi lazim.

Merhaba kızlar

Bana kalsa günde 2 defa silip süpüreceğim, temizleyeceğim evi ama eşim çok kızıyor :KK43:
Evdeki tüm halıları kaldırdım , yıkamaya vericem doğuma kadar da sermek istemiyorum çünkü tüm halılarım açık renk...

Bugün her yeri sildim ,
Küçük tuvaleti yıkadım ,
Bir tek bebek odasının balkonunu yıkamak kaldı onu da sanırım yarın ' a bırakıcam çok sıcak o balkon :KK3:

Hoşgeldin canim bende 8.ayimdayim valla suan sana imrendim inanki bugün mutfagimi zor topladım 2 3 gündür srekli uyumak istiyorum çok zorluyor beni ayakda zor duruyorum bde bnim drmadan ilgi bekleyen 19 aylik bi oğlum var sanırım bu sıcaklar çok zorluyor :(

gene ben:)
evde film çekicem ben ve böcekler 10.000 ev jurasic parka dönmüştü:)
dün yaptıklarım oğlumun odasını ve yatak odasını boyadık kardeşimle kaba temziliğini yaptık:)
4 makine camasır katladım yerleştırdım yemek bulaşık oğlumu yıkadım falan rutinlerı saymıyorum artık:)

bu gece yatak odasını buyuk bos odama tasıycam:) yazın serın kışın sıcak:) eve ilk taşındığımızda eşim tutturdu bu oda yatak odası olmasın dıye Fransız penceresi var cunku neymış pencerenın altından içeri görunurmuş dürbünle bakabılırlermış :)))))))))))) teee allam ya yazın sıcaktan kavrulunca fıkır değiştirdi:)
bıde banyoyu temızlerım detaya ınemem heralde o kadar:)

şu an boş odadaki eşyalar çocuk odasında, mutfak eşyalarını komple salonda
eve resmen yenı tasınıyo gıbıyım böcek möcek hıkaye valla ev ev olalı böyle temızlık görmedı:)

selam canlar,gunde iki posta is yapar oldum.Dun aksam mutfagimi detayli temizledim,firini bir guzel temizledim,fayanslar,mutfak dolaplari derken bayagi yoruldum.Bu sabah msmm bulasik makinasini bosalttim,mutfaktaki daginikligi topladim.Yatak odami havalandirip nevresimleri degistirip yatagimi kapattim,diger yerler topluydu.sonra disari ciktik,oglen geldik eve.Ogleden sonram misafirlikte gecti.Esim isten geldikten sonra,dagilan mutfagi topladiim,cocuk odasini toplayip yerlerini sildim.silinmisken diger odalarinda yerlerini sildim,yikadigim halilarimi serdim,banyo bir guzel temizlendi,havlusu degisecek.Bu gunluk bu kadar yeter,cok yoruldum.kizimi uyutmam lazim ama pekte uyumaya niyeti yok.Bugunde boyle gecti cok sukur.

Selam kızlarr ayy ben artık haftalık rapor verir oldum ama napıyım olduğu kadar bu sıcaklarda her gün iş yapamıyorum

Mutfağın camını sildim tülü yıkandı takıldı
Bulaşık makinesi boşaltıldı, kirliler yerleşti
Mutfak, tezgah, lavabo, Ocak aspratör fırın camı silindi
Yerleri süpürüldü silindi kapısı silindi
Yatak odasındaki balkon camı silindi tülü yıkandı takıldı
Balkon toz alındı yerler süpürüldü silindi
Yatak odası süpürülüp, silindi toz alındı
Camı silindi tülü yıkandı
Hol halılar süpürülüp kaldırıldı
Yerleri silindi toz alındı
Salon koltuklar süpürüldü
Yerleri süpürüldü silindi
Koltuk altları da cekildi
Toz alındı
Cocuk odası kızım sag olsun o sildi süpürldü toz aldı
Banyo yerler silindi lavabo wc kuvet ovuldu
Havlusu değişti, çöpü boşaltıldı
Bir makine çamasır yıkandı asıldı
Gece ütülerin kalan kısmı yapıldı (ütülerim bitti nihayet) ama daha iptekiler var
Benden bu kadar kızlarrr öpüyorum sizi iyi geceler canlar....

İyi günler hanımlar.
Dün neler yaptım...

Sabah kahvaltı faslı çocukla ilgilen falan.
Balkonun camları silindi.
Kızı doktor kontrolüne götürdüm.
Gelince,
Mutfağın camı silindi.
tezgah toplandı. Ocak yağçözle silindi.
makine çalıştırıldı, bitince boşaltıldı.
2 makine çamaşır yıkanıp serildi.
Balkon, mutfak, hol sirkeli suyla silindi.
Balkondaki koltuğuma örtü serdim.
Ben sıcak olduğu için halılarımı kaldırdım o yüzden süpürmeden siliyorum çok süpürülcek gibi değilse.
Klozeti temizledim.
Banyo paspaslarını silkeleyip yaydım.
Arkadaşlar geldi. Dışarıdan bi şeyler söyleyip yedik, kahve faslından sonra gittiler.
Bulaşıklar makineye, kızı uyuttuktan sonra ben de uykuya :)

Bugün,

Kahvaltı ettim. Kızı emzirip uyuttum.
Çamaşırları topladım. 1 makine daha serdim.
Kısmetse ütülenecekleri aradan çıkarmayı planlıyorum.

Merhaba kızlar

Bugün her yeri sildim ,
Küçük tuvaleti yıkadım ,
kızlar hepiniz pek hamaratsınız.
sıcak olmasına rağmen süpersiniz.:)
selam canlar,ayyyy aksamdan sabaha derli toplu uyanmak gibisi ve ayni zamanda disardan eve gelirken derli toplu bir eve girmek gibi yok :).
Aksamdan evi toplamistim,sabah kalkincada evi havalandirdim,yatagimi toplmadim,mutfaktaki daginikligi toplayip disari ciktik kizimla.Eve donuste kizim uyudu bendw oglen keyfi yapiyorum.kapiyi acipta toplu ve temiz ev benu karsilayinca daha bir huzurla doldum,biraz dinlenim sonra yemek yapicam,aksama digruda ev tam takir alisveris yapilmasi lazim.
ben de her sabah evi temiz bırakıyorum.
öğlen ya da akşam gidince çocuklar hakkından gelmiş oluyorlar.
dün akşam 8de bitti işim.
yorgunluktan temiz temiz oturacak halde kalmıyor.:(
gene ben:)
evde film çekicem ben ve böcekler 10.000 ev jurasic parka dönmüştü:)
dün yaptıklarım oğlumun odasını ve yatak odasını boyadık kardeşimle kaba temziliğini yaptık:)
4 makine camasır katladım yerleştırdım yemek bulaşık oğlumu yıkadım falan rutinlerı saymıyorum artık:)

bu gece yatak odasını buyuk bos odama tasıycam:) yazın serın kışın sıcak:) eve ilk taşındığımızda eşim tutturdu bu oda yatak odası olmasın dıye Fransız penceresi var cunku neymış pencerenın altından içeri görunurmuş dürbünle bakabılırlermış :)))))))))))) teee allam ya yazın sıcaktan kavrulunca fıkır değiştirdi:)
bıde banyoyu temızlerım detaya ınemem heralde o kadar:)

şu an boş odadaki eşyalar çocuk odasında, mutfak eşyalarını komple salonda
eve resmen yenı tasınıyo gıbıyım böcek möcek hıkaye valla ev ev olalı böyle temızlık görmedı:)
boya,badana oh kökten temizledin evi zaten.:)
bu arada böceklerden kurtulmak uzereyım son bır tane falan görüyorumıkı gun daha aynı ıstıkrarla devam edersem bıtcek:)
biter biter canım.

dün akşam yemek vardı.kendime göre yaptım.
bulaşıkları makineye koydum.tezgahı sildim.
evi toplayıp sildim,süpürdüm.
lavabo,klozeti yıkadım.yerlerini sildim.
paspasları silkeledim.
balkonu sildim.
patlıcanları musakkalık doğrayıp fırında kızartıp dolaba koydum kış için.
yıkanan halıları serdim salon hariç.
çocuklar evde bu ara.sermedim.

sabah bulaşıkları topladım.tavuklu pilav,cacık yaptım.yeşil mercimek pişirdim.vişne kaynattım.
kahvaltıyı hazırladım.
pikemi makineye attım.çıkmadan bbitmeyince asamadım.gidince artık.
salonu topladım.koltukların yastıklarını ve yerdeki örtüyü düzelttim.
tezgahı sildim.

akşam yine evi gırgırla süpürürüm muhtelemen.

Hoşgeldin canim bende 8.ayimdayim valla suan sana imrendim inanki bugün mutfagimi zor topladım 2 3 gündür srekli uyumak istiyorum çok zorluyor beni ayakda zor duruyorum bde bnim drmadan ilgi bekleyen 19 aylik bi oğlum var sanırım bu sıcaklar çok zorluyor :KK43:

Hoşbulduk canım :KK68:

Sabah 7 buçuk - 8 arasında kalkıyorum ben çok şükür meleğim zorlamıyor beni sabah serinliğinde hallediyorum evi.. Sonra temiz evde miskinlik yapıyorum :KK48:

Önceden yoktu ama ilk 3 ay gibi bu aralar , artık öğlenden sonraları benimde uykum geliyor :KK66:

Merhaba arkadaşlar

Bugün yaptıklarımı ben de yazayım

Bulaşık makinası boşalt yenileri koy, ocak tezgah sil
Ütü yap (çarşaf falan da ütüledim zaman aldı biraz)
Nevresimleri değiştir
Bir posta çamaşır yıka, onları as
Oturma odamdaki koltukları sil
Duşa kabin domestos ile bir güzel ov.

Bir de ütü yaparken kırışıkların daha çabuk açılması için bir ürün aldım rossman'dan ve memnun kaldım valla:)

Hoşgeldin canım valla maşallah 8 aylık halinde bayaa bayaa yapmışsın ellerine sağlık:)

Hoşbuldum :KK3:

Rahatsız oluyorum yapmazsam canım.. Ellerim ayaklarım pismiş gibi hissediyorum :KK43:
Ama şöyle dip köşe yapabilsem çok rahatlayacağım ama eşim çok kızıyor bu kadarına bile :KK35:

Back
X