- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #24.801
Dixi sarı favori :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende anlamıyorum sorun bendemi bitmiyor isim gücüm[/QUOTE][QUOTE="dagci, post: 42330286, member: 169916"gücün :aba kızlar.
haftasonu galiba ev işlerinin finaliydi.
kaç gündür yemek ve ortalıı toplama dışında hiç bir şey yapacak gücüm yok.
sabah yemek yaptım.mutfağı eşimle topladık.
salonu toparladım biraz.
makineye çamaşır atmıştım,çalıştırdım.
çiçekleri suladım.
amin,sağol canım.
çalışınca hazır evdeyken ne yapsam kardır dedim ama 3 gündür hasta olmamak için direniyorum resmen.
çok aşırı yorulmuştum.
misafir baskını olmuş sana.
teker teker gelin di mi?
ben de diyorum yeni biri mi?
sen de iş bitmez canım.
mutfak ve merdivenler balkon kırklanmış maaşALLAH.:)
neyse bugün dinlendirici olmuş misafir olayın.
ama sabah dağınık bir evde telefonla misafir haberi panikletmiştir.
misafirin yardım etseymiş keşke.
hamile halinle bu kadar iş çok yormuştur.
eviniz bahçeli ve evde tek iş yapan sen olunca iş bitmez canım.Bende anlamıyorum sorun bendemi bitmiyor isim gücüm
yerler kaygan olmuyor mu? :))Kızlar ernet in sıvı arap sabunu çıkmış. Yerleri kaymak gibi yaptı hemde çok ucuz tavsiye ederim :)))
Browni kurabiyeyi nasil attiniz acaba? Şu an diyetteyim ama misafir gelince super olur.Oyy oyy bitmez bu temizlik muhabbeti  ben De iş bitiremeyenlerdenim. Neyse bugün buzluğa çalıştım buzluk börek ve browni kurabiye hazırlayıp çiğden attım biri geleceği zaman pişirip şerbetlerim  onun dışında bi tek yemek yapıp tuvalet yıkadım. Yarın için de mutfak tezgahı altını toplamalıyım nasıl karıştı anlamadım bide dolapları silerim inşallah
Bugün nevresimlerimi makinaya atıcam yıkayıp kurutup sererim yine yatağa ( diğerlerinin ütüsünü bozamam şimdi)
Dün yıkadığım çamaşırları katlarım yerleştiririm..
Yemeğimi de yapar sonra da doktora giderim..
Doktordan gelince inşallah bebek odasını silip , bebeğimin dolaplarını silip yavaş yavaş ütü yapmaya başlarım..
4 gündür ütüleyemedim eşyalarını bir türlüSonra da yerleştiririm inşallahh
![]()
Hamuru yoğurdum, şeklini verdim bi saklama kabına dizdim birbirine değdirmeden, aralara da yağlı kağıt kesip koydum yapışmasın diye.Browni kurabiyeyi nasil attiniz acaba? Şu an diyetteyim ama misafir gelince super olur.
Dün balkon yikadim , evi supurdum. Vileda yaptim. Lavabo klozet temizledim. Koltuk ortusu silktim. Kirlent kabarttim. Pikeyi degistirdim ama gece cok soguktu , nevresim zamani geldi galiba. Bulasik makinesi calistirdim. Temizleri yerlestirdim. Tatil cantalarini makineye attim , astim. Beyazlar yikandi , serildi. Mutfakta birkac tane dağılmış dolap sildim duzelttim.
Hadi inşallahBugun ki yapılacak işler
Mutfak toplanıp silinecek
Hol silinip süpürülecek
Yatak odası süpürülüp silinecek toz alınacak
Salon sil süpür toz al
Camların önü silinecek
Banyo silinecek klozet lavabo kuvet ovulacak
Ütü yapılacak