En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Off kızlar bir Sürü işim var bugun hangisinden başlasam acaba neyse ben bir liste yapıyım aksama yaptıklarımı yazarım

Mutfak toplanacak
Coçuklar doktora götürülecek
Iki makine çamaşır yıkanacak
Banyo temizlenecek
Ütü yapılacak

Şimdilik listem bu kadar bide evi süpürsem süper olur

[QUOTE="dagci, post: 42330286, member: 169916"gücün :aba kızlar.
haftasonu galiba ev işlerinin finaliydi.
kaç gündür yemek ve ortalıı toplama dışında hiç bir şey yapacak gücüm yok.
sabah yemek yaptım.mutfağı eşimle topladık.
salonu toparladım biraz.
makineye çamaşır atmıştım,çalıştırdım.
çiçekleri suladım.

amin,sağol canım.
çalışınca hazır evdeyken ne yapsam kardır dedim ama 3 gündür hasta olmamak için direniyorum resmen.
çok aşırı yorulmuştum.:KK43:

misafir baskını olmuş sana.
teker teker gelin di mi?:KK20:

ben de diyorum yeni biri mi?
sen de iş bitmez canım.
mutfak ve merdivenler balkon kırklanmış maaşALLAH.:)

neyse bugün dinlendirici olmuş misafir olayın.
ama sabah dağınık bir evde telefonla misafir haberi panikletmiştir.:KK57::KK57::KK57:

misafirin yardım etseymiş keşke.
hamile halinle bu kadar iş çok yormuştur.[/QUOTE]
Bende anlamıyorum sorun bendemi bitmiyor isim gücüm

[QUOTE="dagci, post: 42330286, member: 169916"gücün :aba kızlar.
haftasonu galiba ev işlerinin finaliydi.
kaç gündür yemek ve ortalıı toplama dışında hiç bir şey yapacak gücüm yok.
sabah yemek yaptım.mutfağı eşimle topladık.
salonu toparladım biraz.
makineye çamaşır atmıştım,çalıştırdım.
çiçekleri suladım.

amin,sağol canım.
çalışınca hazır evdeyken ne yapsam kardır dedim ama 3 gündür hasta olmamak için direniyorum resmen.
çok aşırı yorulmuştum.:KK43:

misafir baskını olmuş sana.
teker teker gelin di mi?:KK20:

ben de diyorum yeni biri mi?
sen de iş bitmez canım.
mutfak ve merdivenler balkon kırklanmış maaşALLAH.:)

neyse bugün dinlendirici olmuş misafir olayın.
ama sabah dağınık bir evde telefonla misafir haberi panikletmiştir.:KK57::KK57::KK57:

misafirin yardım etseymiş keşke.
hamile halinle bu kadar iş çok yormuştur.
Bende anlamıyorum sorun bendemi bitmiyor isim gücüm[/QUOTE]
eviniz bahçeli ve evde tek iş yapan sen olunca iş bitmez canım.
ancak evlenince azalır işin.:))

Bugün yaptığım işler
Evi topla,kahvaltı faslı
Mutfak dolaplarını topladım,sildim(3 saat)
2 sele çamaşır astım
2 sele çamaşır katladım
Makinayı boşaltım,bulaşık,yıka,yerleştir
Banyo,WC çamaşır suyu ve cifle yıkandı,kapılarıda aynı şekilde
Toz aldım

Yarın ki işler
Ev süpürülecek dip köşe
Dip köşe silinecek vilade ile

Biri gelir melir önce silip,süpürmeyi halledeyim de :D cuma günüde cam silicem bugün aklıma geldi duvarda silmem gerek oyy anam nerelere gidem ben :D nereleeeeereeee gideeeem içim dışım çamaşır suyu oldu ciğerlerim iflas edecek tövbe yarrabim :) kışın ne güzeldi yaa ben kışı özledim kışın bu kadan temizlik yapmıyorum ki ben :D

Oyy oyy bitmez bu temizlik muhabbeti  ben De iş bitiremeyenlerdenim. Neyse bugün buzluğa çalıştım buzluk börek ve browni kurabiye hazırlayıp çiğden attım biri geleceği zaman pişirip şerbetlerim  onun dışında bi tek yemek yapıp tuvalet yıkadım. Yarın için de mutfak tezgahı altını toplamalıyım nasıl karıştı anlamadım bide dolapları silerim inşallah

Dün gene yorgunlukdan yazamadim ama ütülerimi azalttim kizimin bir kaç kiyafeti kaldı bugunde onlari bitiririm kendi ütümüzüde cikardim aradan mutfak toplandı ocak silindi baharatlik dolabi silindi yatak odası toplandi 2 makine çamaşır yıkandı birini ben serdim birinde eşim ısden gelince serdi inş bugünde çoğu işimi bitirebilirim.

Oyy oyy bitmez bu temizlik muhabbeti  ben De iş bitiremeyenlerdenim. Neyse bugün buzluğa çalıştım buzluk börek ve browni kurabiye hazırlayıp çiğden attım biri geleceği zaman pişirip şerbetlerim  onun dışında bi tek yemek yapıp tuvalet yıkadım. Yarın için de mutfak tezgahı altını toplamalıyım nasıl karıştı anlamadım bide dolapları silerim inşallah
Browni kurabiyeyi nasil attiniz acaba? Şu an diyetteyim ama misafir gelince super olur. :KK69:

Dün balkon yikadim , evi supurdum. Vileda yaptim. Lavabo klozet temizledim. Koltuk ortusu silktim. Kirlent kabarttim. Pikeyi degistirdim ama gece cok soguktu , nevresim zamani geldi galiba. Bulasik makinesi calistirdim. Temizleri yerlestirdim. Tatil cantalarini makineye attim , astim. Beyazlar yikandi , serildi. Mutfakta birkac tane dağılmış dolap sildim duzelttim.

Günaydın kızlarrr

Bugün nevresimlerimi makinaya atıcam yıkayıp kurutup sererim yine yatağa ( diğerlerinin ütüsünü bozamam şimdi :KK51: )
Dün yıkadığım çamaşırları katlarım yerleştiririm..
Yemeğimi de yapar sonra da doktora giderim..
Doktordan gelince inşallah bebek odasını silip , bebeğimin dolaplarını silip yavaş yavaş ütü yapmaya başlarım..
4 gündür ütüleyemedim eşyalarını bir türlü :KK43: Sonra da yerleştiririm inşallahh :KK68:

Demiştim dün yapabilene aşkolsun..

Sadece nevresimlerimi yıkadım kuruttum yerine serdim bir de bebeğimin gardolabının içini sildim yıkanıp katlanmış battaniyelerini vs yerleştirdim o kadar... Bir de doktora gittim.. Doktordan sonra da bir akrabaya uğrayınca akşam oluverdi :KK43: Eşimle dışarda buluştuk akşam yemeğini de dışarda yedik

Ev öylece duruyor.. Artık bugün ve yarın baştan başa silip süpürüp bebek odasının işlerini bitirmem lazım bu hafta sonu :KK31:

Browni kurabiyeyi nasil attiniz acaba? Şu an diyetteyim ama misafir gelince super olur. :KK69:

Dün balkon yikadim , evi supurdum. Vileda yaptim. Lavabo klozet temizledim. Koltuk ortusu silktim. Kirlent kabarttim. Pikeyi degistirdim ama gece cok soguktu , nevresim zamani geldi galiba. Bulasik makinesi calistirdim. Temizleri yerlestirdim. Tatil cantalarini makineye attim , astim. Beyazlar yikandi , serildi. Mutfakta birkac tane dağılmış dolap sildim duzelttim.
Hamuru yoğurdum, şeklini verdim bi saklama kabına dizdim birbirine değdirmeden, aralara da yağlı kağıt kesip koydum yapışmasın diye.

Dün rapor yazamadım uyumusum yaptıklarım ve yapamadıklarım

Mutfak toplanacak Toplandı
Coçuklar doktora götürülecek. Götürüldü
Iki makine çamaşır yıkanacak. Yıkandı
Banyo temizlenecek. Yapılmadı
Ütü yapılacak. Yapılmadı

Liste dışında çarşıya inmişken oğlanı traşa bıraktım
Bulaşık makinesini boşalttım
Yemek yaptım

Back
X