Ev işlerinden nefret ediyorum anlatamam size bana boşa zaman geçiriyormuşum gibi geliyor bana bir taktik verir misiniz?

Bunlara ek olarak bir de buhar makinesi kullanmak da çok kolaylık sağlıyor. Haftada bir kez süpürülmüş yerleri buhar makinesi ile geçmek de çok rahatlatıyor. Halı varsa daha temiz görünüyor, yerler fazla toz tutmuyor. Tavsiye ederim

Genel temizlikte sorun yok. Hergün ev süpürülebilir. Çünkü tozlamıyor, yere mutlaka saç teli düşüyor.

Ama sizin bu dolapları, dolapların içini her hafta temizlemek takıntıya dönmüş gibi geldi. Yazdığın gibi ayrıntılı temizliği gerçekten yapıyorsan bir gariplik var gibi.

Birde bu kadar fazla temizlik malzemesi kullanmak böyle temiz ortamda bulunmak doğru değil sağlık açısında.

vallahi büyük helal olsun darısı da başıma diyorum.. ama kafaya koydum bu yaz erken kalkmaya alıştırıcam kendimi
ya dakikalarını pişme süresini nasıl ayarlıyorsunuz? aldım çeyizime ama kullanmaktan çekiniyorum şimdiden sanki çok pişireceğim ve her şey püre oalcak gibi geliyor.

Evet çalışıyorum,benim annem de öyledir,o alıştırdı beni gibi. Düzenini aynen devam ettiriyorum işte.

Banyo tuvalet ilk kim girerse sabah o temizler bizde. Eşim de benim gibidir,ev işi yapar yoksa rahat edemez.

kurutma makinesi alıp almama konusunda çok kararsızım yıllardır. 2 küçük çocuk bizim kıyafetler bitmiyor şu an. napsam ki. çamaşırları çok yıpratıyor diyorlar. ben de burdan kaynak olayım

Gece kacta yatiyosun ortalama, yani kac sata uyuyosundur günde?
1 gibi yatıyorum şu aralar,malum ramazan vurdu geçti beni. 5te kalkıyorum su içip işe güce başlıyorum. Ramazan dışı da 2de yatıyorum 5.30-6 gibi uyanmış olurum. Pazar sabahları sadece 9a kadar uyurum.

1 gibi yatıyorum şu aralar,malum ramazan vurdu geçti beni. 5te kalkıyorum su içip işe güce başlıyorum. Ramazan dışı da 2de yatıyorum 5.30-6 gibi uyanmış olurum. Pazar sabahları sadece 9a kadar uyurum.
Oha o tempoda ölürüm ben, yemin ediyorum 2 aya kalmaz helvami kavururlar

Oha o tempoda ölürüm ben, yemin ediyorum 2 aya kalmaz helvami kavururlar
Ahaha aman Allah korusun aslında uykuyu da çok severim ama bu kadarı yetiyor. Çocukken de çok düzenliymişim. Gece 8de yatar sabah 8de kalkarmışım. Memur çocuğu olunca insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…