- Konu Sahibi arzuca9432
-
Evde oturan kadınmı daha sosyaldir sizce?(Sinema,tiyatro,
kültürel faaliyetler,dernekler v.s.)Yoksa çalışan kadınmı?.......
Ben sahsen calısmadan once de pek sosyal degıldım o da evlenınce yenı bır ortama gırmemden kaynaklandı.Okulum var ama o da acıkogretım oldugu ıcın sadece stajda karsılastıgım kısıler var onlar da sadece staj ıle ılgılı sorular olunca felan arıyorlardı mirmirmirmir Sımdı ıse gırdım ve bırcok arkadasım var ıste cok mutluyum her ne kadar ıdare kısmı buna comak soksa dakaydirigubbakcemile3 Esım zaten cok evcımen. Ben sınemaya gıdelım derım o evde ben sana ındırırım ınternetten der. Senı gezmeye cıkarıcam der akvaryum alısverısıne cıkmısız da haberım yokmus oturup bı yerde cay ıcmez ıctırmez de.Eve gelınce e artık gezmek ıstemezsın bı hafta der :1shok:
ayrıca çalışan kadın olmak da sandığım kadar muhteşem bişi değilmiş.. ev işi başımda.. e kendime bakmam lazım işte vitrin kadınlarda çok önemli.. her türlü ıvır zıvırla biz uğraşırken erkekler sanki dünyayı kurtarıyor.. bazen salak mıyım ben diye düşünüyorum hem para kazan, hem yemek yap, hem ev temizle, hem başarılı ol, hem erkeğini mutlu et, hem bakımlı ol, hem hamarat ol, hem sportif ol... ol allahım ol.. kadın olmak keyifli ama bu kadar şey aynı tepside taşınmaz çünkü günde sadece 24 saat var ve 8 saat de uyumak lazım.. çocuk olayına girmedim bile... yani kimse ben çalışan kadınım diye kendini evhanımlarından mutlu zannetmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?