- Konu Sahibi arzuca9432
-
bence bu çocuk olduktan sonra değişen bı dururm .ama bence bir ev hanımı tartışma götürmez antısosyal oluo.çalışınca herşey farklı.evhanımı olan komşularından arkadaşlarından neyı nereye kadar öğrenebılırsın..acımı debreştirdiniz.bıde zati iş sorunu var gündemde...
Çalışan-çalışmayan diye ayrım yapmak yanlış olur bence, sosyallik kişiye göre değişir, sosyal olmak isteyen her ortamda ve durumda zaman ayırır diye düşünüyorum, istemekle alakalı...
Paranız olmadımı ne bir kitap,ne bir tiyatro,ne bir sinema v.s.
Hiçbirine ulaşamazsınız.Onun için ekonomisi sağlam kadın
sosyaldir bence.Dolayısı ile de çalışan....................................
Paranız olmadımı ne bir kitap,ne bir tiyatro,ne bir sinema v.s.
Hiçbirine ulaşamazsınız.Onun için ekonomisi sağlam kadın
sosyaldir bence.Dolayısı ile de çalışan....................................
:) hepınızın soyledıklerı cok doğru.Katılıyorum her olanak elınızde olmalı aslında.Sosyallesmek ekonomıden gecer cunku.Ama karakter meselesıde var yanı hıperaktıf bır ınsan yanı benım gıbı ıkızler burcu:) Bende okulumu bıtırdım yuksek lısansımdayım dahada yenı evlıyım yasımda genc hep evımdeyım sureklı evımle ugrasıyorum herkes bana gelsın ıstıyorum evımı cok sevıyorum cunku,yenı yemekler yapıyorum okuldan arkadaslarım gelır her hafta oturup lak lak yaparız mutfakta pasta borek yaparız oturup yerız, saskına ıner takılırız,vs.Kopegımde var onunla ılgılenıyorum ındır asagı dolastır gıbı o arada bıle kendıme arkadas buluyorum kopegı olan ınsanlarla.Insanın ıcınde olmalı.Bır ınsan zaten kucukken kısılıgını bellı eder:) Yınede asosyal olmak hıc ıyı degıl az da olsa ınsan fual olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?