Ev kiyafeti sorunu

ben de kiyafetlerim resmen parcalanana kadar giyenlerdenim, ama seviyorum da giyiniyorum, o yuzden hem size hak verdim hem veremedim cok cirkin sevilmeyecek bir sey ise nesini sevip de giyiyor, sormak lazim. Ama rengi solmus falan diye atilmaz hemen kiyafet yani, yaziktir.

onun disinda formanin nesi varmis ? ozellikle ev sicaksa forma guzel gider aslinda. Biz bazen ailecek forma giyiyoruz evde tema yapiyoruz ben haftasonlari genelde spor kiyafetlerimi giyerim, o kiyafetlerle olunca sanki daha aktif hissediyorum kendimi, bos vakitte hemen 2 squat yapiyorum,

Salin adamı bence.Temiz olsun ne istiyorsa giysin.İnsan evinde rahat etmek ister.Eş dahi karışsa rahatsız olurum.

Reactions: 000
Benim eşim de hep şort tişört giyer ama bana hep çekici görünüyor bende mi bi sorun var acaba Ama eşim de özen gösterir; nasıl ki ben hep ayıcıklı pijama giymeyip arada gecelik giyiyorsam, eşim de saçlarını hafif ıslatır tarar şekil verir. Parfümüne, deodorantına banyosuna dikkat eder. Ben de giydiklerini düzenli yıkarım zaten. Bunlar olduktan sonra isterse mayo giysin

Insan evde de istedigini giyemeyecekse...ben de esim de evde oldukca paspaliz sizin taniminiza gore. Eski tshirtler, solmus giysiler. Birbirimizin gozune hic batmiyoruz. Sadece misafir gelecekse git degistir derim o kadar.

Siz biraz fazla mudahale ediyorsunuz gibi yazdiklariniza gore. Sahsen esim bana bu kadar cok soylese bunalirdim.

Sonra "kocam bana öf dedi möf dedi"
Bırakın da adam ne giyeceğine kendi karar versin evinde rahat etsin
Siz de hergün ayrı ayrı takımlar giymiyorsunuz sanırım
Hergün aynı takım mı giyilir ayol? Bi takımı 2 gün üstüste giyiyorsanız eksimiştir yıpranmıştır o, atın

ev en rahat edilecek bir ortam.
bende yırtık olan birşeye katlanamam.
solması,lekelenmesi ev kıyafeti olması için yeterli bir sebep.
ev gıyımıne ayrı para vermek bana gereksiz gelıyor.

Ben konu sahibine hak verdim. Evde pijamayla ya da çamaşır suyu lekeli tişörtle gezen kadın neyse konu sahibinin kocası da o. Hiç öyle kocam her haliyle çekici görünür diyemicem. Ben nasıl her sabah kalkıp duşumu alıp doğru düzgün bir şeyler giyiniyorsam eşim de özen göstermeli kendine. Hele ki eşi rahatsızlığını dile getirmişken daha çok dikkat etmeli.

Konuyu eşim evde giydiklerimi beğenmiyor diye açsaydı hepiniz milyon tane tavsiye verirdiniz onu giyin bunu giyin diye. Erkeklerin paspal olma hakkı var galiba.

Canlı yayına bağlanırken üstünde takım gömlek altına şort giyen ve talihsiz kamera açısı yüzünden yakalanan sunucu var.
Bizim iş toplantılarına beyler tshirt ile katılıyor ki normalde gayet resmi giyiniriz.
Kimsenin bu dönemde buna takıldığı yok.
Diyorsunuz ki az yıpranmış kıyafetler giyiyor, e onları evde giyip iyice yıpratacak zaten.
Bence eşinizin üzerine gitmeyin, beterin beteri var.

Benim eşim de dolabı açar uyumlu mu bakmadan giyer. Bazen kareli üstüne çizgili giyiyor tansiyonum düşüyor resmen
Ben hemen çıkarttırıyorum valla.
Sizin yerinizde olsam o sweatib başına kaza getiririm. Yıkandıktan sonra fazla çeker asarım cırtlatırım mesela

Benimki de bisey giymiyor bacımm.Atlet boxer.Onu ne yapacağız...

ev en rahat edilecek bir ortam.
bende yırtık olan birşeye katlanamam.
solması,lekelenmesi ev kıyafeti olması için yeterli bir sebep.
ev gıyımıne ayrı para vermek bana gereksiz gelıyor.

Düzgün giyinmek neden rahatsız giyinmek anlamına gelsin ki? Gayet rahat ama göze hoş görünen şekilde giyinilebiliyor evde de.

Maddi durum çok kötü değilse ben eskiyen kıyafetin ev kıyafeti yapılmasını tavsiye etmiyorum pek. Enerjiyi düşürür eski solmuş lekeli şeyler. Hele ki lekeli, insan kendisini nasıl iyi hisseder ki lekeli bir şeyin içinde?

Bir de şu var, işe giderken, dışarı çıkarken saatelerce özenip hazırlanıyoruz. Ama evde, en sevdiğimiz insanlarla birlikteyken en pis en paspal şeyleri giyiniyoruz. Bence bu normal değil.

ben buradaki “onun tercihi, karisamazsin” kafasini artik cok abartili bulmaya basladim. sonucta hayati bir mevzudan degil evde giyilecek tshirtten bahsediyoruz. esler birbirine gayet de fikir verebilir.

benim sevgilim duzgun giyinir evde de disarida da ama giyinmese uyarirdim. mesela biz ilk tanistigimizda her yere gri veya siyah esofmanla giderdi. simdi degisti biraz benim soylemelerim biraz kendisi bana bakinca yanimda esofmanla durmayi sevmedi vs. degisti sonucta.

ne var ki yani guzelce “hayatim o sweatin rengi kotu olmus, sana yakismiyor, evde sunlari sunlari giyelim hem gozumuze de hos gelir” dense bu adamin hayatina karismak mi oluyor? cok sacma.

ben de eski kiyafetleri atmaya kiyamayanlardanimdir, ama tabi ki bakimini yapmak gerekir.

Fazla kasıntıymışsınız gibisiniz.

Bırakın evinde rahat etsin adam.

Sizde rahat olun . Insanın sığınağıdır evi. Protokol kuralları cidden boğucu oluyor.

Dışardan gelip dusunuzu alın. Dişinizi fırçalayın , dizi çıkmış esofmanlarinizla gömülün kanepelerin altına.

Neden eksilediniz ki konu sahibini kadınlar evde paspal dolaşınca sorun oluyor. Erkekler de özenli dolaşmalı evde. Karşındakine saygıdır. Eşinizle alışverişe çıkın ona giymesini istediğiniz birkaç şey alın böyle böyle alisir

ben de eski kiyafetleri atmaya kiyamayanlardanimdir, ama tabi ki bakimini yapmak gerekir.
Ben giymediklerimi bağışlıyorum. Eskiyecek giyilmeyecek kıvama getirene kadar uğraşmıyorum. Hem başkaları faydalanıyor hem ben evdeki fazlalıklardan kurtuluyorum.

Ben konu sahibine hak verdim. Evde pijamayla ya da çamaşır suyu lekeli tişörtle gezen kadın neyse konu sahibinin kocası da o.
Evde temiz bir pijama giymenin nesi var???
Kaç kadın evde dizilerdeki gibi giyiniyor?
Pijama giymek paspal olmak demek değil.
Ben bekarım evde koala desenli giyiyorum. Ama her evli kadın eminim koala desenli giymiyordur.
Pijama var pijama var.

Herşeyi genellemeyelim bence.
Pijama giymek paspal olmak demek değildir.

Pijama yatarken giyilir uyanınca çıkarılır. Bekarken de böyleydi benim için evliyken de böyle. Bence pijama günlük giyinmek için paspal bir seçim. Özellikle belirtiyorum bence... Ne ben gezerim bütün gün pijamayla ne karşımdaki adamın gezmesini isterim. Kendine ve karşındakine saygıdır üstüne doğru düzgün bişeyler geçirip saçını başını düzeltmek sabah kalkınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…