- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
İyi aksamlar. Eşim evde kıyafetlerine özen göstermiyor. Yani kastettiğim yeni kıyafetlerini evde giysin sürekli farklı şeyler giysin değil.
Bir sweeti vardı mesela 10 yıllıkmis aldığımda çok kaliteliydi giymeyi seviyorm diyor ama nasıl desem o sweet solmuş yıpranmış biraz
Ve bol duruyor omuzları düşük gösteriyor. Yani paspal görünüm. Eşim onu giydiğinde ilk ses etmedim. Sonra dedim onu çıkar istersen biraz yıpranmış. Niye giydiğime karışıyorsun dedi
Sonra başka zaman tekrarladım gerçekten yakışmıyor bol duruyor. Sen bana bi kıyafetimı dar demiştin dışarıya çıkarken ben değişmistim dedim. Sonra giymiyor artık onu.
Şimdi evde hani filanspor forması olur ya onu giyiyor tsort olarak o da hoş değil yani bana göre evde giymese maçta fln giyse daha iyi. Kumaşı da naylon gibi. Geçen demiştim başka bisy de giyebilirsin diye yine bunu seviym vs dedi.
Evde kadın olsun erkek olsun hoş görünmesi önemli değil mi? Sonuçta eşimizı görüyoruz her gün ben haksız mıyım?
Benimki de bisey giymiyor bacımm.Atlet boxer.Onu ne yapacağız...İyi aksamlar. Eşim evde kıyafetlerine özen göstermiyor. Yani kastettiğim yeni kıyafetlerini evde giysin sürekli farklı şeyler giysin değil.
Bir sweeti vardı mesela 10 yıllıkmis aldığımda çok kaliteliydi giymeyi seviyorm diyor ama nasıl desem o sweet solmuş yıpranmış biraz
Ve bol duruyor omuzları düşük gösteriyor. Yani paspal görünüm. Eşim onu giydiğinde ilk ses etmedim. Sonra dedim onu çıkar istersen biraz yıpranmış. Niye giydiğime karışıyorsun dedi
Sonra başka zaman tekrarladım gerçekten yakışmıyor bol duruyor. Sen bana bi kıyafetimı dar demiştin dışarıya çıkarken ben değişmistim dedim. Sonra giymiyor artık onu.
Şimdi evde hani filanspor forması olur ya onu giyiyor tsort olarak o da hoş değil yani bana göre evde giymese maçta fln giyse daha iyi. Kumaşı da naylon gibi. Geçen demiştim başka bisy de giyebilirsin diye yine bunu seviym vs dedi.
Evde kadın olsun erkek olsun hoş görünmesi önemli değil mi? Sonuçta eşimizı görüyoruz her gün ben haksız mıyım?
ev en rahat edilecek bir ortam.
bende yırtık olan birşeye katlanamam.
solması,lekelenmesi ev kıyafeti olması için yeterli bir sebep.
ev gıyımıne ayrı para vermek bana gereksiz gelıyor.
Düzgün giyinmek neden rahatsız giyinmek anlamına gelsin ki? Gayet rahat ama göze hoş görünen şekilde giyinilebiliyor evde de.
Maddi durum çok kötü değilse ben eskiyen kıyafetin ev kıyafeti yapılmasını tavsiye etmiyorum pek. Enerjiyi düşürür eski solmuş lekeli şeyler. Hele ki lekeli, insan kendisini nasıl iyi hisseder ki lekeli bir şeyin içinde?
Bir de şu var, işe giderken, dışarı çıkarken saatelerce özenip hazırlanıyoruz. Ama evde, en sevdiğimiz insanlarla birlikteyken en pis en paspal şeyleri giyiniyoruz. Bence bu normal değil.
Ben giymediklerimi bağışlıyorum. Eskiyecek giyilmeyecek kıvama getirene kadar uğraşmıyorum. Hem başkaları faydalanıyor hem ben evdeki fazlalıklardan kurtuluyorum.ben de eski kiyafetleri atmaya kiyamayanlardanimdir, ama tabi ki bakimini yapmak gerekir.
Evde temiz bir pijama giymenin nesi var???Ben konu sahibine hak verdim. Evde pijamayla ya da çamaşır suyu lekeli tişörtle gezen kadın neyse konu sahibinin kocası da o.
Evde temiz bir pijama giymenin nesi var?
Kaç kadın evde dizilerdeki gibi giyiniyor?
Pijama giymek paspal olmak demek değil.
Ben bekarım evde koala desenli giyiyorum. Ama her evli kadın eminim koala desenli giymiyordur.
Pijama var pijama var.
Herşeyi genellemeyelim bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?