- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 40
- Konu Sahibi benmesela01
-
cok cok az varmis dedigine goreMadem bir geliriniz yok siz takilarinizi ve arabanizi vermeyin. Geliriniz olsa tamam da su kosullarda sizin ihtiyaciniz olabilir. Esinizin uzerine olan evi esiniz nasil almis annesinin maddi bir katkisi var mi?
2 sefer tapu masrafı yapacak öyle olursa ama annesi için nasıl bir planı var peki eşinin.Yok bi borcu . Ben benm ustume istemem oyle bi teklif yapmam yani ikimiizn olsun dedim aklima oyle geldi
Para verip ev alcak annesi kucukte olsa plan bu. Dger gelirlerini de kardesi karsilicakmismis2 sefer tapu masrafı yapacak öyle olursa ama annesi için nasıl bir planı var peki eşinin.
Cok cok az varsa odersiniz,ama diger kardesler de varken tek basina esinizin ev almasi anlamsiz. Geliriniz fazla olmadigi icin diyorum. Gonul ister ki paraniz cok olsun bir ev de ona aliverin ama yokmus iste.cok cok az varmis dedigine gore
Cok cok az varsa odersiniz,ama diger kardesler de varken tek basina esinizin ev almasi anlamsiz. Geliriniz fazla olmadigi icin diyorum. Gonul ister ki paraniz cok olsun bir ev de ona aliverin ama yokmus iste.
Diger evlatlari bir kurus vermezken kalkip da sizin para vermeniz gelini olarak gereksiz yani. Esiniz yardim edebildigi kadar yardim etsin sizi dara sokmadan tabii ki. Ama ev satmak olmaz. Ev almasi sart mi ki kirada otursun. Siz de kirasina yardimci olun en kotu ihtimalEvt hemde cok anlamsiz. Hemde gelirimiz kendimize yetiyor bende boyle bisey dusundum bilemedim
Bunu bilmiyodum oyle olur mu yarisini verse. Ispatlamalari icin dava mi acmasi gerekio kaynanaminEsine ortakci olmak istiyorsan boyle olmaz gidin tapuya direk %50 hissesini devretsin. Esin satip yeniden alsa da edinilmis malla degil de kisisel malla iktisap edildigini ispatlarsa yine hicbir hakkin olmaz.
Sadece o evin parasını kullanarak alırsa ikinizin olmaz, yine onun olur.Hanimlar iyi aksamlar. Esimin evlenmeden once aldigi ev var. Simdi o evi baskasina satisini yapsa sonra yine esim alsa evi o ev ikimizin olur mu? Bunu sormamin sebebi kaynanm bosanmis ev alacakmis para istiyo kardesleri para vermiyo. Esim evi satmak istiyor
Bunu bilmiyodum oyle olur mu yarisini verse. Ispatlamalari icin dava mi acmasi gerekio kaynanamin
Peki hangi sartlarda ortak oluruz bilio musunuzSadece o evin parasını kullanarak alırsa ikinizin olmaz, yine onun olur.
Canim onun icin en az evi sattiktan 2 yada 3 ay gecmesi gerekiyor tekrar geri alip kredi icin.Hayir takilarimla ve kredi cekip aldigim arabam war bende onu satalim annene para verelim evi satmayalim diorum ama yarin oburgun yine annesi sorun cikartirssa en azndan evde hakkim olsun benden izinsiz bisey yapmasim diye diyorum. Sordugum sorumun cvbini bilip musnz
Evlendikten sonra alınan mülk ortak oluyor diye biliyorum ben de. Yani ikinizin. Tabi avukat arkadaşlar daha fazla yardımcı olurHanimlar iyi aksamlar. Esimin evlenmeden once aldigi ev var. Simdi o evi baskasina satisini yapsa sonra yine esim alsa evi o ev ikimizin olur mu? Bunu sormamin sebebi kaynanm bosanmis ev alacakmis para istiyo kardesleri para vermiyo. Esim evi satmak istiyor
Seytan sizsiniz konumu iyi okuyun ya da susunHep kaynanalarmi seytan olacak. Gelinininde seytani varmis demek ki..
Peki nasil yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?