ev meselesi

cok cok az varmis dedigine gore
Cok cok az varsa odersiniz,ama diger kardesler de varken tek basina esinizin ev almasi anlamsiz. Geliriniz fazla olmadigi icin diyorum. Gonul ister ki paraniz cok olsun bir ev de ona aliverin ama yokmus iste.

Cok cok az varsa odersiniz,ama diger kardesler de varken tek basina esinizin ev almasi anlamsiz. Geliriniz fazla olmadigi icin diyorum. Gonul ister ki paraniz cok olsun bir ev de ona aliverin ama yokmus iste.

Evt hemde cok anlamsiz. Hemde gelirimiz kendimize yetiyor bende boyle bisey dusundum bilemedim

Esine ortakci olmak istiyorsan boyle olmaz gidin tapuya direk %50 hissesini devretsin. Esin satip yeniden alsa da edinilmis malla degil de kisisel malla iktisap edildigini ispatlarsa yine hicbir hakkin olmaz.

Evt hemde cok anlamsiz. Hemde gelirimiz kendimize yetiyor bende boyle bisey dusundum bilemedim
Diger evlatlari bir kurus vermezken kalkip da sizin para vermeniz gelini olarak gereksiz yani. Esiniz yardim edebildigi kadar yardim etsin sizi dara sokmadan tabii ki. Ama ev satmak olmaz. Ev almasi sart mi ki kirada otursun. Siz de kirasina yardimci olun en kotu ihtimal

Esine ortakci olmak istiyorsan boyle olmaz gidin tapuya direk %50 hissesini devretsin. Esin satip yeniden alsa da edinilmis malla degil de kisisel malla iktisap edildigini ispatlarsa yine hicbir hakkin olmaz.
Bunu bilmiyodum oyle olur mu yarisini verse. Ispatlamalari icin dava mi acmasi gerekio kaynanamin

Sadece o evin parasını kullanarak alırsa ikinizin olmaz, yine onun olur.

Bunu bilmiyodum oyle olur mu yarisini verse. Ispatlamalari icin dava mi acmasi gerekio kaynanamin

Soruyu tam olarak anlamadim ama kastin evi satip yeniden aldiginda ispatlamaksa bosanma durumuna gelindiginde her türlü delille ispatlanir ya da eşin vefat ederse allah korusun. Evet dava acmasi lazim.

Tapuya gidip evin yarisini sana satis olarak devrederse hem esin bir daha senden habersiz evi satamaz. Hem aksini ispatlamak daha zor cunku sen de satis olduğunu her türlü delille ispatlayabilirsin. Karisik konular.

Sonuc olarak ev uzerinde hak sahibi olmak istiyorsan evin %50 sini tapuya gidip sana satis yapmasi cok daha karli. Sen de o zaman arabani verebilirsin altinlarinla.

Canim onun icin en az evi sattiktan 2 yada 3 ay gecmesi gerekiyor tekrar geri alip kredi icin.

Evlendikten sonra alınan mülk ortak oluyor diye biliyorum ben de. Yani ikinizin. Tabi avukat arkadaşlar daha fazla yardımcı olur

220.madde olması lazim, eşiniz evi satıp onun parasıyla alsa yine kişisel mal sayılır. Yani yine davayla kazanılır ve hak talep edemezsiniz. Iyi araştırın derim.

Öyle bir şey yapacağınıza kendi eviniz yerinde dursun. Kayinvalidenin alacağı ev için kredi çekin onun taksidini ödeyin yine aynı şey. Böylece kv ye alınan ev sizin olur vefatı durumunda kardeşler ile miras sıkıntısı yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…