Ev meselesi

Ben, anne babanın her ikisi de vefat etmeden miras almayı doğru bulmuyorum. Ancak kanunlar bana göre işlemiyor tabiki.
Ev sizin. İster içinde oturursunuz ister satar başka alırsınız. Annenin evi, maaşı ve artı olarak bir kira geliri varmış. Yani anneyi zorda koyup illaki oturacağım demiyorsunuz. Bence anne burada bencil düşünüyor. Aman kocan rahata alışmasın tavrından ziyade, aman gelirim azalmasın diyor gibi bence.

Neden illa erkek tarafında oturulsun ki? O devir geçti. Biz de atamayı babamın evi var diye benim memleketime istedik. Kendi evimizde oturuyoruz mis gibi. Çevresindekilerden öyle çağdışı tepki almadık. Hatta arkadaşları hep şanslısın der

Konu sahibi haklısın.
Kesin kararlı durun. Oturun evinizde

Ben de bu düşünceyi anlamiyorum dogru bulmak ya da bulmamak ne demek anlamıyorum yasanın sana verdiği hakki elinin tersiyle itip hayır ben surunecegim mi diyeceksin

Erkek tarafında oturur demedim iki tarafa da uzak olması daha iyi fakat ic güveysi lafları dönüyor genelde yüzüne karsı kimse bir şey diyemiyor o ayrı. Bu benim değil gereksiz akraba topluluğunun düşünceleri bu arada

Akrabalarımın önemli işlerinin olduğundan dedikodu yqpacak zamanları yok ayrıca kim ne der diye hayatimi harcayamam hic harcamadim

Ben de bu düşünceyi anlamiyorum dogru bulmak ya da bulmamak ne demek anlamıyorum yasanın sana verdiği hakki elinin tersiyle itip hayır ben surunecegim mi diyeceksin

Sürünecek maddi duruma sahip değilim, o sebeple rahat rahat istemem yazabiliyor da olabilirim.
Ben bencesini yazdım. Anne babanın her ikisi de vefat etmeden miras konuşulmayan bir ailedeyim. Bana göre bu iş böyle. Doğru budur geri kalan herkes yanlıştır demedim. Çok fevrisiniz, epey sıkıntı çekersiniz hayatınızda. Burda sizin gibi düşünmeyen insanları direk seçip çıkarıyorsunuz, biraz sakin olun..

Sizin çevre eskide kalmış. Kulak asmayın.
Benim kayınvalidem kayınpederim dahi memnun durumdan. İşe gittiğimde anneme on dakika mesafedeyiz bırakıp geçiyoruz. Anahtarımızı evde bırakıp çıkınca annemden alıveriyoruz. Şu zamanda ev sahibi olmak sıkıntı çekmeden gayet güzel bir olay.

Torun büyütecekler demedim. Genç insanın yaşlı bir insandan daha çok paraya ihtiyacı vardır. Elindeki 5000 TL ile gezebilir açıkçası. Benim sinir olduğum şey bu. Sırf ebeveynlik kontenjanını kullanarak çocuğunun hakkına konabileceğinin düşüncesi,"kız çocuğusun" diyerek rahat rahat o teklifi edebilmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…