Neden illa erkek tarafında oturulsun ki? O devir geçti. Biz de atamayı babamın evi var diye benim memleketime istedik. Kendi evimizde oturuyoruz mis gibi. Çevresindekilerden öyle çağdışı tepki almadık. Hatta arkadaşları hep şanslısın derBu birazda erkeğe bağlı mesela benim cevremde kimse kızın ailesiyle aynı apartmanda oturupta hazıra konmaz. Ki gerçekten erkekleri hazıra alıstırmakta iyi değil. Senin yerinde olsam annem vefat edene kadar bir şey talep etmem o evden erkek yapsın. Öyle daha kıymetli oluyorsun emin ol.
Ben de bu düşünceyi anlamiyorum dogru bulmak ya da bulmamak ne demek anlamıyorum yasanın sana verdiği hakki elinin tersiyle itip hayır ben surunecegim mi diyeceksinBen, anne babanın her ikisi de vefat etmeden miras almayı doğru bulmuyorum. Ancak kanunlar bana göre işlemiyor tabiki.
Ev sizin. İster içinde oturursunuz ister satar başka alırsınız. Annenin evi, maaşı ve artı olarak bir kira geliri varmış. Yani anneyi zorda koyup illaki oturacağım demiyorsunuz. Bence anne burada bencil düşünüyor. Aman kocan rahata alışmasın tavrından ziyade, aman gelirim azalmasın diyor gibi bence.
Erkek tarafında oturur demedim iki tarafa da uzak olması daha iyi fakat ic güveysi lafları dönüyor genelde yüzüne karsı kimse bir şey diyemiyor o ayrı. Bu benim değil gereksiz akraba topluluğunun düşünceleri bu aradaNeden illa erkek tarafında oturulsun ki? O devir geçti. Biz de atamayı babamın evi var diye benim memleketime istedik. Kendi evimizde oturuyoruz mis gibi. Çevresindekilerden öyle çağdışı tepki almadık. Hatta arkadaşları hep şanslısın der
Akrabalarımın önemli işlerinin olduğundan dedikodu yqpacak zamanları yok ayrıca kim ne der diye hayatimi harcayamam hic harcamadimErkek tarafında oturur demedim iki tarafa da uzak olması daha iyi fakat ic güveysi lafları dönüyor genelde yüzüne karsı kimse bir şey diyemiyor o ayrı. Bu benim değil gereksiz akraba topluluğunun düşünceleri bu arada
Ben de bu düşünceyi anlamiyorum dogru bulmak ya da bulmamak ne demek anlamıyorum yasanın sana verdiği hakki elinin tersiyle itip hayır ben surunecegim mi diyeceksin
Sizin çevre eskide kalmış. Kulak asmayın.Erkek tarafında oturur demedim iki tarafa da uzak olması daha iyi fakat ic güveysi lafları dönüyor genelde yüzüne karsı kimse bir şey diyemiyor o ayrı. Bu benim değil gereksiz akraba topluluğunun düşünceleri bu arada
Torun büyütecekler demedim. Genç insanın yaşlı bir insandan daha çok paraya ihtiyacı vardır. Elindeki 5000 TL ile gezebilir açıkçası. Benim sinir olduğum şey bu. Sırf ebeveynlik kontenjanını kullanarak çocuğunun hakkına konabileceğinin düşüncesi,"kız çocuğusun" diyerek rahat rahat o teklifi edebilmesi.Evi alsın konu sahibi de. Bu yaştan sonra dünya turu mu yapacak ne demek? Görüyoruz ülkemizde yaşını başını almış turistleri gayet de dünya turu yapıp dağ bayır geziyorlar. Niye bizim yaşını başını almışlar yapamasin, aaa ama torun buyutecekler degil mi daha işleri bitmedi