- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.563
- 798
Artık ipin ucu kaçtı iyiceHayır keske üst segment olsaydı da değseydi. :) 2019 clio.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık ipin ucu kaçtı iyiceHayır keske üst segment olsaydı da değseydi. :) 2019 clio.![]()
en kötü ev 750 bin desek size 600 000 çekmek lazım en az.onun sigorta masrafı olacak dosya masrafı olacak tapu masrafı olacak emlakçı masrafı olacak.devlet bankalarında faizler biraz düşük.onlar da 200 000 üstü kredi vermiyorlar.600 000 in aylık taksidi 14 bin civarıdır.ocak da sizin maaşınız uzmanlıkla 3600 le vs 18 000 20 000 olsa ı ıhhh.gene alamazsınız ev.Fiyatlardan haberim var ama iki sene sonra belki şimdiki 10 bin kredi bile çöp gibi kalacak, gözümü karartıp karartmama aşamasındayim
Tek olsanız gözünüzü karartın derdim ama çocukla zor.Fiyatlardan haberim var ama iki sene sonra belki şimdiki 10 bin kredi bile çöp gibi kalacak, gözümü karartıp karartmama aşamasındayim
Düşer demiyor,artmaz şu anki gibi diyor.Arkadaşınızın hayal gücü baya geniş,bu saatten sonra bu ülkede ne ev,ne de araba fiyatları düşer.Togg arabalara gelince,büyük oranda bir seçim yatırımı olduğunu düşünüyorum.Keşke tüm vatandaşların kolayca ulaşabileceği ölçüde,ekonomik bir araç yapmayı deneseydiler.
Eheh aklıma dayım geldi. Yeni almıştık arabayı hayırladı önce sonra şey diyor ohoo şimdi elektrikli arabalar moda. Hurda diye satarsın bunu ilerdeArkadaşınızın hayal gücü baya geniş,bu saatten sonra bu ülkede ne ev,ne de araba fiyatları düşer.Togg arabalara gelince,büyük oranda bir seçim yatırımı olduğunu düşünüyorum.Keşke tüm vatandaşların kolayca ulaşabileceği ölçüde,ekonomik bir araç yapmayı deneseydiler.
Anladım hakkınızda hayirlisi olsun inşallah. Ama pesinatiniz çok az o paranın üzerine en az iki katı fazla koymalısınız ki düzgün bı araba alın sizi sürekli yolda bırakacak bişey olmasın. Ev için yorum yapmıyorum ona cooook lazımFiyatlardan haberim var ama iki sene sonra belki şimdiki 10 bin kredi bile çöp gibi kalacak, gözümü karartıp karartmama aşamasındayim
Hep aynı şeyleri söylüyorlar ama asla inanmıyorum,yine artmaya devam edecek.Enflasyonun önüne gecilemedigi taktirde,hiçbir şey durduğu yerde durmaz.Düşer demiyor,artmaz şu anki gibi diyor.
Yaa altyapı bilr yok henüz elektrikli araçlar için,elektrik çok ucuz sanki o da ayrı mesele.Bu elektrikli araçların motorları falan bozulduğunda ne olacak,orası da ayrı bir muammaEheh aklıma dayım geldi. Yeni almıştık arabayı hayırladı önce sonra şey diyor ohoo şimdi elektrikli arabalar moda. Hurda diye satarsın bunu ilerdemoral vermede dayim gibi ol
![]()
Şu anki gibi artmaz derken ne demek istiyor ki?Düşer demiyor,artmaz şu anki gibi diyor.
vergi indiriminden önce arabalardan birini satmayı düşündük.yerine elektrikli alırız yaza diye.o da mümkün değil.1 milyondan aşağı verirler mi yok.üstüne 700 000 i nasıl ödeyeceğim?çoğu insan da benle aynı durumdadır sanırım.Yaa altyapı bilr yok henüz elektrikli araçlar için,elektrik çok ucuz sanki o da ayrı mesele.Bu elektrikli araçların motorları falan bozulduğunda ne olacak,orası da ayrı bir muamma.
Bu bir süreç tabii ki. Zamanı gelince olacak. Boşuna mı tüm bilim kurgu filmlerinde arabalar hep elektrikliYaa altyapı bilr yok henüz elektrikli araçlar için,elektrik çok ucuz sanki o da ayrı mesele.Bu elektrikli araçların motorları falan bozulduğunda ne olacak,orası da ayrı bir muamma.
Türkiye'de hiçbir şeyi kestirmek artık mümkün değil bence,bir yıl öncesiyle bu yıl arasındaki farka bakalım,bir yıl sonra kim bilir ne durumda olacağızŞu anki gibi artmaz derken ne demek istiyor ki?
Normalde araba fiyatları dolara göre artıyor.
Dolar artsa mesela artmayacak mı fiyatı?
Kimse almasa bile mi artmayacak?
Hem o dediğiniz arabalar piyasaya çıktı diyelim kaçtan satılacak?
Ben milyona yakın diye biliyorum.
Belki daha fazla olur bilemem ne zaman çıkar ne olur.
Bana hiç mantıklı gelmedi arkadaşınızın düşüncesi.
Hatta o anlatırken karşısında biraz soru sorsanız ımm onu bilmiyorum tama bağlayacağına eminim
Valla kanka o kadar param olsa direkt ev alırım.Yemişim arabasını,geçen ağustos ayında kira sözleşmesi imzaladım ve zam yaptım kiraya.2500 lira şu anda,geçen gün sakallı makallı,mafya tipli bir herif kapıya dikilildi.Ben yeni ev sahibinizim,kirayı 4000 lira yapacağım dedi.Düsüp bayilacaktim o anda,şu anda kiracı olmaktan daha zor bir şey yok şu memlekettevergi indiriminden önce arabalardan birini satmayı düşündük.yerine elektrikli alırız yaza diye.o da mümkün değil.1 milyondan aşağı verirler mi yok.üstüne 700 000 i nasıl ödeyeceğim?çoğu insan da benle aynı durumdadır sanırım.
O iste riskli once su tarih bu tarih yapiyolar sonra bir suru bahane.umarim bi yola girer.yok evet.dar gelirli değiliz ama ev almamız artık imkansız.aileden kalan bir iki bir şeylerimiz olmasa sıfır malla yaşayıp öleceğiz .iyi semtten arsadan girebildik anca.o da 4 yıldır yapılmıyor.
Hizu kafayı yedirteceksin bana bu saatteBu bir süreç tabii ki. Zamanı gelince olacak. Boşuna mı tüm bilim kurgu filmlerinde arabalar hep elektrikliama içten yanmalı motoru öyle ha diye kaldıramazsın. Ayrıca elektrik üretimi de öyle çok çevreci bir şey değil. O kadar araca yetecek elektriği de ekolojik yöntemlerle nasıl üretecekler merak konusu. Mesela ülkenizde elektriğin hatırı sayılır bir bölümü doğal gazla üretiliyor. Var sen düşün maliyeti. Zaten kapitalizmin çevreyi bilmem neyi düşündüğü mü var? Bir bildikleri var ki buna yöneliyorlar. Petrol sınırsız değil elbet bitecek. Ayrıca çevreci insanların gazını da almak gerek falan filan bir sürü değişken var işin içinde. Bana kalsa oto pilot yaygınlaşsın araba kendi götürüp getirsin. Uzun yolda o kadar şart ki
![]()
Elindekini peşinat yapayım desem zaten acil bir şeyde kenarda param olmayacak bu defa, örneğin ev sahibi kadın alzheimer,ölse ben büyük ihtimalle kapı dışarı.Yeni ev kirası, depozito, nakliye,TV çanak kurulumu derken bunlar için kredi çekmem gerekir çekemem hali hazırda kredi olunca da.. Birilerine muhtaç olurum ki en istemediğim şey,en iyisi birikime devam."Ev mi araba mı ?" Sorusuna "ev" derim kesinlikle.
Ancak 700 bin TL ev için 650 bin TL kredi çekmeniz gerekir. Dosya masrafı, tapu masrafı vs haricinde.
650 bin TL konut kredisi de şuan çıkmaz size.
Gece gece ne oldu bilmiyorumHizu kafayı yedirteceksin bana bu saatte.
bilkent eskiden de pahalıydı ama son yıllarda iyice uçtu.ben öğrenciyken bağlıca köydü yaşamkent vs yoktu tarlaydı her yer.şimdilerde lüks semtler oldular.tanıdığım köylüler rant zengini oldular.en az alanı 10 daire aldı .temelli tarafları bile pahalandı ki oralarda yaşanır mı?eskişehire doğru gidip arsa mı alsak ne?20 yıl sonra çocuklara bir işe yarar.O iste riskli once su tarih bu tarih yapiyolar sonra bir suru bahane.umarim bi yola girer.
Bende bilkentten yeni bir siteye bakiyorum yok yani ne olmus fiyatlar hangi kredi karsilar bu fiyatlari bakarken ben oluyor olga verecek yuz dolar
Daha da articakmis kredi cikarsa simdi uygunmus fiyatlari