- 21 Kasım 2017
- 28.662
- 124.220
- 598
Yalan söyleyecek halimiz yok ya. Ankara’da oturulabilir ortalama semt sayısı buradan çok daha fazla çünkü orası Ankara, burası güneydoğu.Vay be Ankara'da bile var Antep te yok demek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalan söyleyecek halimiz yok ya. Ankara’da oturulabilir ortalama semt sayısı buradan çok daha fazla çünkü orası Ankara, burası güneydoğu.Vay be Ankara'da bile var Antep te yok demek
İstanbul'da oturulabilir semt sayısı da Ankara'ya göre daha fazla ama orayla burası kiyaslanmaz fiyatta.Yalan söyleyecek halimiz yok ya. Ankara’da oturulabilir ortalama semt sayısı buradan çok daha fazla çünkü orası Ankara, burası güneydoğu.![]()
İstanbul apayrı bir örnek ama. Burada düzgün semtler diğer büyük şehirlere göre cidden az, bu bölgede en çok tutulan, göç alan şehir. Pandemide ev fiyatlarının uçtuğu şehirlerde ilk beşteydi. Çirkin bir kozmopolitliği var. Düzgün seçenek az, rağbet de fazla olduğu için ev sahipleri de uçuruyor iyice kira-konut fiyatlarını. Bunu ben değil emlakçılar da söylüyor. Yoksa bir milyonla biz de ev alırdık herhalde. Ama bankadan bize çıkan kredi 300 bindi maalesef. İki öğretmeniz.İstanbul'da oturulabilir semt sayısı da Ankara'ya göre daha fazla ama orayla burası kiyaslanmaz fiyatta.
Konuyu okumadan yorum yapmışsınız. 700 750 binlik evleri düşünüyor birikimi 50 bin. Sıfır evlere nasıl baksın? Sıfır alabilirim dese zaten ona göre yorum yapardı herkes. Yorumunuz asgari ücretliye bu yaz 5 yıldızlı otel için erken rezervasyon yap daha uyguna gelir demek gibi bir şey olmuş.Ben de yeni konut kredisine başvurdum bir bilgi yanlışını düzelteyim bu az verilen krediler 2. El evler icin
Eğer daha önce ev almadıysanız alacağınız ev sıfırsa kredi çıkıyor tabi alacağınız evin parasının en az yarısının hesapta olması şartıyla benim başvurum bu şekilde kabul edildi
Araba için kasko değeri 400 binin altındaki araçlar için maksimum 48 ay vadeyle veriliyor kredi. 5 yıllık araç kredisi yokEv kredisini sormuştum 500 bine aylık 8.215 faiz çıkmıştı ama 500 de işime yaramıyor.Araba için tabi 5 yillik vadede dediğiniz gibi olabilir
Hangi kredi.com dan 650.000 120 ay vadeli konut kredisi 14 bin küsürlerde cikiyor aylik ödemesi, şimdi girip hesaplama yaptım. En uygunu da 10 küsür,devlet bankalari bunlar tabi 1.20 civarinda oran,kredi çıkarmi bilemedim tabi. Girip basitce hesaplama yapabilirsiniz sizde,bir bakın derim.İşte bunu da araştırmam lazım,beni aşacak bir kredi mi olacak görmem lazim
Okudum da herkese cat cat yorum yapmaktan vaz mı geçseniz herseyi en iyi siz biliyorsunuzKonuyu okumadan yorum yapmışsınız. 700 750 binlik evleri düşünüyor birikimi 50 bin. Sıfır evlere nasıl baksın? Sıfır alabilirim dese zaten ona göre yorum yapardı herkes. Yorumunuz asgari ücretliye bu yaz 5 yıldızlı otel için erken rezervasyon yap daha uyguna gelir demek gibi bir şey olmuş.
Aynı şehirdeyiz yok kuytu köşede o fiyatlara sıfır ev. Evet biliyorum aylardır araştırıyoruz biz de ev almak için. Aaa alırsın diye hayal mi satayım konu sahibine?Okudum da herkese cat cat yorum yapmaktan vaz mı geçseniz herseyi en iyi siz biliyorsunuz
Bakmıyorsa kuytu köşe bir yerden sıfır evlere de bakabilir yatırım olur amacıyla yazdım zaten madem bunu da biliyorsunuz aydınlatsaydınız konu sahibini
Anladım ben bir ihtimal sıfır evlere baksın diye demiştim ama onun icin de birikimi yokAynı şehirdeyiz yok kuytu köşede o fiyatlara sıfır ev. Evet biliyorum aylardır araştırıyoruz biz de ev almak için. Aaa alırsın diye hayal mi satayım konu sahibine?
Keşke alabilse.şartlar değişene dek birikim yapacak. En doğrusu bu şu an.Anladım ben bir ihtimal sıfır evlere baksın diye demiştim ama onun icin de birikimi yok
Gerçi artık ikinci el evlerin de sıfırlardan farkı kalmadı
Şu an ne ev ne araba için kredi verilmiyor yanlızEv kredisini sormuştum 500 bine aylık 8.215 faiz çıkmıştı ama 500 de işime yaramıyor.Araba için tabi 5 yillik vadede dediğiniz gibi olabilir
Bu yorum komik bulundu ama Türkiye'de pahalıya daha cok koşuluyor,öyle olmasa bu kadar firlayamazdi ev vs..Belli mi olur togg ler kapış kapış giderBugün bir arkadaşla konuştuk bu konuyu,araba fiyatları artık artmayacak çünkü togg devreye girince satılmayacak aldığın araba elinde kalır diyor
Doğu'da 7 yıl görev yaptım,dogusu güneydoğusu fark etmiyor öğretmen güzelce çarpılıyor,yerlisine farklı fiyat(daha uygun) söylerler geneldeİstanbul apayrı bir örnek ama. Burada düzgün semtler diğer büyük şehirlere göre cidden az, bu bölgede en çok tutulan, göç alan şehir. Pandemide ev fiyatlarının uçtuğu şehirlerde ilk beşteydi. Çirkin bir kozmopolitliği var. Düzgün seçenek az, rağbet de fazla olduğu için ev sahipleri de uçuruyor iyice kira-konut fiyatlarını. Bunu ben değil emlakçılar da söylüyor. Yoksa bir milyonla biz de ev alırdık herhalde. Ama bankadan bize çıkan kredi 300 bindi maalesef. İki öğretmeniz.
Eşim buranın yerlisi, çevresi de geniş. Maalesef buranın genelinde durum böyle.Bu yorum komik bulundu ama Türkiye'de pahalıya daha cok koşuluyor,öyle olmasa bu kadar firlayamazdi ev vs..Belli mi olur togg ler kapış kapış giderkim bilir
Doğu'da 7 yıl görev yaptım,dogusu güneydoğusu fark etmiyor öğretmen güzelce çarpılıyor,yerlisine farklı fiyat(daha uygun) söylerler genelde
Ev kredisini sormuştum 500 bine aylık 8.215 faiz çıkmıştı ama 500 de işime yaramıyor.Araba için tabi 5 yillik vadede dediğiniz gibi olabi
Hayırlı olsunBen de yeni konut kredisine başvurdum bir bilgi yanlışını düzelteyim bu az verilen krediler 2. El evler icin
Eğer daha önce ev almadıysanız alacağınız ev sıfırsa kredi çıkıyor tabi alacağınız evin parasının en az yarısının hesapta olması şartıyla benim başvurum bu şekilde kabul edildi
Ya ben zaten en başta dedim ya ev için bütçem uygun değil ama bari araba mı alsam diye..50 bine annemden destek almam gerekir.Ev alamayacak olduğum için arabaya yöneldim ama onda da anladığım kadarıyla kredi+masraflar= ev kredisi kadar masraf ..yani araba da olmuyorKonuyu okumadan yorum yapmışsınız. 700 750 binlik evleri düşünüyor birikimi 50 bin. Sıfır evlere nasıl baksın? Sıfır alabilirim dese zaten ona göre yorum yapardı herkes. Yorumunuz asgari ücretliye bu yaz 5 yıldızlı otel için erken rezervasyon yap daha uyguna gelir demek gibi bir şey olmuş.