Satılırken de fiyatları 3 4 katıFıstık kira gibi her ay size gelir getirmez. Antepte oturuyorum bir ay önce çıkmaya başladı fıstıklar. Kilosu 100 tlyi aşmamıştı henüz.
Tarla için kredi çekip evin kirasıyla ve tarlanın hasat zamanı elinizde kalan geliriyle ödeyin, evi neden satıyorsunuz?Selam herkese direk konuya girip akıl almak istiyorum eşimle bir çıkmazdayız. Üçüncü kişi olarak ailemize sorsak herkes kendi evladını tutuyor o yüzden sizlere sorayım dedim. Hazırda oturduğumuz hariç kira gelen bir evimiz. 2+1 normal bir daire. İstanbul da ev fiyatları uçtuğu için eşim satıp şuan Antep ten fıstık tarlası almayı istiyor. Hazır dikilmiş direk getirisi olacak bir tarla fakat 6 aydır bir açıklığa kavuşturamadık. Evin satılmasını istemiyorum kira getirisi az olabilir fakat iki evladımız var onlara yatırım olarak da görüyorum. Fakat eşim zamanın aktığını fıstığın da çok değerlendigini gelirimizin daha çok artacağını düşünüyor. Ev satılmaz demekten yoruldum. Tarlanın dönümü baya fazlaymış şuan hatırlamıyorum bile evle birebir denk geliyor hatta 200 falan da elimize kalıyor ama onun benim için bir değeri yok. Siz ne düşünüyorsunuz sormak istedim. Kiracimiz eski çok zam yapamıyoruz doğal olarak. Aslında bu yüzden de elinden çıkarmak istiyor bence...
Emekçi kazanamıyor ki bu işlerden. En basit örnek çiğ sütün litresi 8.50 oldu son zamlarla yanlış bilmiyorsam ,üretici bunu alıyor 1 litre sütten ama biz marketten ne kadar ödeyip alıyoruz oradan pay bicin. Birileri kazanıyor o kesin ama ilk üretici olduğunu sanmıyorum.Satılırken de fiyatları 3 4 katı
+1Yanlis mi anladim? Ev istanbul'da degil mi?
İstanbul'daki evi satip tarlaya yatirmayi düşünmek, üstelik bu zamanda
müthiş bir ticari zeka(!)
Hani elde bir miktar para olur yatirimlik diye tarla, bahce alirsin ama eldekini cikarmak mantiksiz
Yanlis mi anladim? Ev istanbul'da degil mi?
İstanbul'daki evi satip tarlaya yatirmayi düşünmek, üstelik bu zamanda
müthiş bir ticari zeka(!)
Hani elde bir miktar para olur yatirimlik diye tarla, bahce alirsin ama eldekini cikarmak mantiksiz
Eşiniz kafayı yemiş eşiniz yaz kış fıstık toplanıp satılabileceğini falan mı sanıyor ? Bu kadar karlı bir şey olsa elinde olan neden elden çıkarsınSelam herkese direk konuya girip akıl almak istiyorum eşimle bir çıkmazdayız. Üçüncü kişi olarak ailemize sorsak herkes kendi evladını tutuyor o yüzden sizlere sorayım dedim. Hazırda oturduğumuz hariç kira gelen bir evimiz. 2+1 normal bir daire. İstanbul da ev fiyatları uçtuğu için eşim satıp şuan Antep ten fıstık tarlası almayı istiyor. Hazır dikilmiş direk getirisi olacak bir tarla fakat 6 aydır bir açıklığa kavuşturamadık. Evin satılmasını istemiyorum kira getirisi az olabilir fakat iki evladımız var onlara yatırım olarak da görüyorum. Fakat eşim zamanın aktığını fıstığın da çok değerlendigini gelirimizin daha çok artacağını düşünüyor. Ev satılmaz demekten yoruldum. Tarlanın dönümü baya fazlaymış şuan hatırlamıyorum bile evle birebir denk geliyor hatta 200 falan da elimize kalıyor ama onun benim için bir değeri yok. Siz ne düşünüyorsunuz sormak istedim. Kiracimiz eski çok zam yapamıyoruz doğal olarak. Aslında bu yüzden de elinden çıkarmak istiyor bence...
Bize 300 e satıyorlar ama kuruyemişçilerFıstık kira gibi her ay size gelir getirmez. Antepte oturuyorum bir ay önce çıkmaya başladı fıstıklar. Kilosu 100 tlyi aşmamıştı henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?