Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada çerez Antep fıstığının kilosunu en az 250’ye satıyorlar yahu ne 100’ü.Bize 300 e satıyorlar ama kuruyemişçiler
Tabii şehirdışında ayıklanmış ve kavrulmuş şekilde satılıyor. Bizim burada aldıklarımız yaş olanlar, kabuğu ayıklanmamış şekildeBize 300 e satıyorlar ama kuruyemişçiler
Bir tanıdığım da kepçe işine girdi evini,arabasını sattı,yine yazlık köy evide varmış onuda satmış (onu sonradan öğrendik) babam yılların esnafı ikna edemedi adami çok güzel bir işi vardı maaşı cok iyiydi sakın işini bırakma evini vs satıp bu işe yatırım yapma o işin masrafı cok fazla tabi adam dinlemedi birde ortağı vardı sözde herşeyi satıp savip bu işe girdi üstüne bir sürü borclandi sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır olan sattığı evlerine,arabasına mis gibi maaşlı işine oldu bütün borç üstüne kaldı.Eşimin bir arkadası vardı
İstanbulda oturuyordu arabayı satıp birikmiş parasını da ekleyip koyun aldı biriyle ortak
Sonra koyunlar hasta oldu denildi tabi adam burdan gidip başında duramadı hastamıydı gercekten yoksa satıldı da yalan mı söylendu belli değil
Arabada para da gıttı üstüne de bir yığın borç
Bilinmeyen işe girilmez
El elin eşeğini türkü çığırarak arar
Uzaktan davulun sesi hoş gelir
Öyle kolay olaydı o işler herkes toprak ağası olurdu![]()
Konuyu görünce elim ayağım titredi sinirdenSelam herkese direk konuya girip akıl almak istiyorum eşimle bir çıkmazdayız. Üçüncü kişi olarak ailemize sorsak herkes kendi evladını tutuyor o yüzden sizlere sorayım dedim. Hazırda oturduğumuz hariç kira gelen bir evimiz. 2+1 normal bir daire. İstanbul da ev fiyatları uçtuğu için eşim satıp şuan Antep ten fıstık tarlası almayı istiyor. Hazır dikilmiş direk getirisi olacak bir tarla fakat 6 aydır bir açıklığa kavuşturamadık. Evin satılmasını istemiyorum kira getirisi az olabilir fakat iki evladımız var onlara yatırım olarak da görüyorum. Fakat eşim zamanın aktığını fıstığın da çok değerlendigini gelirimizin daha çok artacağını düşünüyor. Ev satılmaz demekten yoruldum. Tarlanın dönümü baya fazlaymış şuan hatırlamıyorum bile evle birebir denk geliyor hatta 200 falan da elimize kalıyor ama onun benim için bir değeri yok. Siz ne düşünüyorsunuz sormak istedim. Kiracimiz eski çok zam yapamıyoruz doğal olarak. Aslında bu yüzden de elinden çıkarmak istiyor bence...
Uff yazları o fıstık tarlasının kölesi olursunuz tatil mATil kalmazSelam herkese direk konuya girip akıl almak istiyorum eşimle bir çıkmazdayız. Üçüncü kişi olarak ailemize sorsak herkes kendi evladını tutuyor o yüzden sizlere sorayım dedim. Hazırda oturduğumuz hariç kira gelen bir evimiz. 2+1 normal bir daire. İstanbul da ev fiyatları uçtuğu için eşim satıp şuan Antep ten fıstık tarlası almayı istiyor. Hazır dikilmiş direk getirisi olacak bir tarla fakat 6 aydır bir açıklığa kavuşturamadık. Evin satılmasını istemiyorum kira getirisi az olabilir fakat iki evladımız var onlara yatırım olarak da görüyorum. Fakat eşim zamanın aktığını fıstığın da çok değerlendigini gelirimizin daha çok artacağını düşünüyor. Ev satılmaz demekten yoruldum. Tarlanın dönümü baya fazlaymış şuan hatırlamıyorum bile evle birebir denk geliyor hatta 200 falan da elimize kalıyor ama onun benim için bir değeri yok. Siz ne düşünüyorsunuz sormak istedim. Kiracimiz eski çok zam yapamıyoruz doğal olarak. Aslında bu yüzden de elinden çıkarmak istiyor bence...
Tarla evden daha mantikli hele de fıstık tarlasi ne düşünüyorsunuz çabuk alın cocuklara ciddi gelir kalır zaten.Selam herkese direk konuya girip akıl almak istiyorum eşimle bir çıkmazdayız. Üçüncü kişi olarak ailemize sorsak herkes kendi evladını tutuyor o yüzden sizlere sorayım dedim. Hazırda oturduğumuz hariç kira gelen bir evimiz. 2+1 normal bir daire. İstanbul da ev fiyatları uçtuğu için eşim satıp şuan Antep ten fıstık tarlası almayı istiyor. Hazır dikilmiş direk getirisi olacak bir tarla fakat 6 aydır bir açıklığa kavuşturamadık. Evin satılmasını istemiyorum kira getirisi az olabilir fakat iki evladımız var onlara yatırım olarak da görüyorum. Fakat eşim zamanın aktığını fıstığın da çok değerlendigini gelirimizin daha çok artacağını düşünüyor. Ev satılmaz demekten yoruldum. Tarlanın dönümü baya fazlaymış şuan hatırlamıyorum bile evle birebir denk geliyor hatta 200 falan da elimize kalıyor ama onun benim için bir değeri yok. Siz ne düşünüyorsunuz sormak istedim. Kiracimiz eski çok zam yapamıyoruz doğal olarak. Aslında bu yüzden de elinden çıkarmak istiyor bence...
Siz yatırım yapmayın bence.Tarla evden daha mantikli hele de fıstık tarlasi ne düşünüyorsunuz çabuk alın cocuklara ciddi gelir kalır zaten.
İroni benceSiz yatırım yapmayın bence.![]()
İnanın okudum tek tek kusmeyin lütfenMillet bir sürü şey yazmış konu sahibi. Sen de tenezzül edip bir cevap yazsaydın iyiydi.![]()