- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Canim konustum biz de cok kavga gurultu yapiyoduk para muhabbeti yuzunden, isi su an da pek iyi degil anne babasi isten ayrildilar kotu bi durumda cok ustlerine gitmisiz gibi hissediyorum o yuzdenSuç sizde değil günahını çeken sizsiniz geçmiş olsun. Sevgilinizde maşallah hemende bitirivermiş ilginç, bir ana kuzusu daha. Ailesiyle değil önce erkek arkadaşınızla konuşun
Hanimlar iyi aksamlar.
Uzun sure takip ettigim bir foruma sevgilimden ayrilinca yazma ihtiyaci duydum. Biz 4 senelik bir iliski yasiyorduk ailelerimizi tanistirma karari verdik ve gecenlerde bize geldiler ilk geldiklerinde kaynastilar bir sikinti yoktu ama bir sonraki gorusmemizde annem ev olmadan nasil olucak konusmalarina girdi iste ev olmazsa bu iliski de olmaz demeye getirdi onlar da bozuldular orda ben anladim.. Sonra sevgilim bu konusmalari begenmedigini soyledi biz 4yildan bu yana ev icin mi birlikteyiz filan dedi annesi babasi arkadan cok laf etmis o da bu iliskinin tadi kalmadi diyor... Ben annemi savundum tabi ama aramak gonullerini almak istiyorum, olmadi evlerine gidip bu iliskiyi duzeltmek mucadele etmek istiyorum. Sizce boyle bir sey yapayim mi? Ben onu cok seviyorum kizlar ciddi bir yolda ilerliyoruz ozur dilesem mi? Nasil davranmaliyim lutfen bir akill.... Cook seviyorum..
Yapmiyim dimi canim? Aramiyayim mi? Ben oglunuzu seviyorum mal mulk umrumda degil demek istiyorum cok icimde kalicak o yuzden yine de danisayim dedimKesinlikle böyle bir şey yapıp kendini düşürme gözlerinde, sevgilinde seni çok seviyorsa ailesine laf ettirmeyecek ilişkiniz hakkında,
Tamam annenin yaptığı yanlış bu zamanda ev almak kolay değil, yarın bir gün aileniz kız istemeye gittiğinde kız tarafı böyle bir şart koysa iyi olur mu ( erkek kardeşiniz var ise) , kendisinin yapamayacağı şeyi başkasından istemesi çok yanlış
Canim konustum biz de cok kavga gurultu yapiyoduk para muhabbeti yuzunden, isi su an da pek iyi degil anne babasi isten ayrildilar kotu bi durumda cok ustlerine gitmisiz gibi hissediyorum o yuzden
Yapmiyim dimi canim? Aramiyayim mi? Ben oglunuzu seviyorum mal mulk umrumda degil demek istiyorum cok icimde kalicak o yuzden yine de danisayim dedimsagolasin..
Kiraci olarak evlenmekten bahsetmisti canim.Ev olmadan derken "ev almadan kiracı olarak evlenmek" mi annenizin kastı? Yoksa kayyum ailenizin evinde onlarla yaşamanız mı? @deligibiasik
Canim konustum biz de cok kavga gurultu yapiyoduk para muhabbeti yuzunden, isi su an da pek iyi degil anne babasi isten ayrildilar kotu bi durumda cok ustlerine gitmisiz gibi hissediyorum o yuzden
Aç gozluluk yapmış anneniz. Herkes bismillah ev sahibi olarak evlenmiyor. Kaldı ki 2. Buluşmada bu konulara hiç girilmez. Kız tarafı ağır başlı olmalı böyle muhabbetler değer düşürür ara acar saygı bitirir.Hanimlar iyi aksamlar.
Uzun sure takip ettigim bir foruma sevgilimden ayrilinca yazma ihtiyaci duydum. Biz 4 senelik bir iliski yasiyorduk ailelerimizi tanistirma karari verdik ve gecenlerde bize geldiler ilk geldiklerinde kaynastilar bir sikinti yoktu ama bir sonraki gorusmemizde annem ev olmadan nasil olucak konusmalarina girdi iste ev olmazsa bu iliski de olmaz demeye getirdi onlar da bozuldular orda ben anladim.. Sonra sevgilim bu konusmalari begenmedigini soyledi biz 4yildan bu yana ev icin mi birlikteyiz filan dedi annesi babasi arkadan cok laf etmis o da bu iliskinin tadi kalmadi diyor... Ben annemi savundum tabi ama aramak gonullerini almak istiyorum, olmadi evlerine gidip bu iliskiyi duzeltmek mucadele etmek istiyorum. Sizce boyle bir sey yapayim mi? Ben onu cok seviyorum kizlar ciddi bir yolda ilerliyoruz ozur dilesem mi? Nasil davranmaliyim lutfen bir akill.... Cook seviyorum..
Sanirim ask gurur tanimiyor arkadaslargitmesem bile en azindan gonullerini almak icin bi aramak kendimi ifade etmek istiyorum.. Her sey duzelemez mi.. Onlar da gurur yapmis olabilirler. Ben ogullarini ne kadar sevdigimi gorsunler istiyorum sadece
Cunku adi konsun istedik sadece tamamiyle saf niyetlerle basladik biz oyle de devami geldi tanisinlar birbirlerini istedikEğer ki hep bu duurmdan kavga ediyorsanız bu tartışmaların ardı arkası kesilmeyecek bunun farkındasınızdır umarım . Flört döneminde maddiyat yüzünden yaanan sorunlar evliliğe daha çok yansıyor , daha fazla sorumluluk olması sebebi ile gitgide durumlar kötüleşiyor. Çocuğun işi iyi değilse ne diye aileyi tanıştırmak için adım attı , işini düzeltip adım atsaydınız keşke.
Cunku adi konsun istedik sadece tamamiyle saf niyetlerle basladik biz oyle de devami geldi tanisinlar birbirlerini istedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?