Ev muhabbeti ayrilmamiza sebep oldu:(

Sevgilinden annen namına özür dile. O da evde soylesin. Olsun bitsin. Sonucta sen oyle düşünmuyorsan sevgilin seni pat diye gözden cikarmamali.

İliskinin icinde o da cok caba sarfetti hakkini yiyemem yine de helal olsun tum emeklerim... Benimki icimi rahatlatmak icin bir adim sadece size de sorup fikir danismak istedim acikcasi...

Sakın gidip ailesine oğlunuzu seviyorum ayrılmak istemiyorum falan deme. Erkek arkadaşın kestirip atma yoluna girmiş. Annenin ikinci görüşmede ev muhabbetine girmesi hoş olmamış ama erkek arkadaşında bazı sorumlulukları göze almalı, almayacaksa da evlenmesin zaten. Mantıklı hareket et. Ağır olmalısın.

Güzelim öyle de bu işlere kalkışınca herşey para oluyor maalesef. Adım atıyorsunuz ve hazırlıklara başlanması gerekiyor . Annenle sen konuşmadın mı çocuğun durumunu ?
Biliyor canim bir magzada kasiyer ama buyuk sehirde yetmiyor asgari ucret istanbulda yasiyorlar zaten.

Zaten uzak gidemem arasam mi diye dusunmustum o kadar canim... Bizim aramiz mesafeli biraz sehir olarak. Ama seviyorum o yuzden bi ariyip kendimi ifade etmek istedim.

Calisip alirdiniz evinizi ya da iki ailede olacak derse ortak para koyardi. Haksiz buldum sizi. Erkek kardesim var, kiz tarafi ev olmali dese buyrun alin olsun derim.

Sevgilinden annen namına özür dile. O da evde soylesin. Olsun bitsin. Sonucta sen oyle düşünmuyorsan sevgilin seni pat diye gözden cikarmamali.
Kabul etmiyor.. Aileni ariyip dileyeyim dedim yapma bos ver dedi. İcim rahat degil o yuzden.. Seviyorum cok

Anneniz büyük terbiyesizlik etmiş, ancak evine gitmeniz bence doğru olmaz. Zamana bırakın.

Annen ev isteyebilir bu çok normal çünkü kzının rahatını düşünür canım anc sevgilin neden hemen olumsuz olmuş anlam veremedim doğrusu ama ev yok diye de sevgindn vazgeçlmez her dugun arifesinde yaşanan olaylar sizde de olacak sanırım

Calisip alirdiniz evinizi ya da iki ailede olacak derse ortak para koyardi. Haksiz buldum sizi. Erkek kardesim var, kiz tarafi ev olmali dese buyrun alin olsun derim.
Bir yanlis varsa duzeltmek orta yolu bulmak istiyorum ama kizlar pek sicak bakmadi bilmiyorum dusuncelerdeyim.

Bu stresler nasil asilir canim yaa bir bileniniz var mi biz daha nisanli bile degiliz olaylarin vukuu buldugu duruma bak

Aynı durum bir akrabamizin başina gelmisti . Oda 4 yildir kizi bekliyordu yasi kucuktu.kizi istemeye gittiklerinde ailesi evi uzerine yapicaksiniz su kadar altin vericeksiniz demisler kizinda kafasina bunu yerlestirmisler kizda altin ev diye sayiklar olmus noldu 4 yillik iliski bitti oglanin zoruna gitmis olamazmi cunku akrabamin oglunun cok zoruna gitmisti beni param malim icin istiyormus demisti .

Her ikinizde ailelernzn karşısnda sevgnzle duracksnz mal mülk huzur getirmiyor canım bende iki senelik evliyim ne arabam var ne evim ama çok huzurluyum çok şükür annenn siz mutlu olun gerisi her türlü olur demesi lazımdı sevglin arkanda dursaydı ayrlmak yerine iyi olurdu ama daha yeni tanışmşlar bunlar atlatılır kolay yolu bulunur

Bence deymez mal mulk icin sevdiginden olmaya. Mutlu olunca insana samanlik seyran oluyor ben evlendigimde bi iki kapili dolabim sifonyerim bi de L koltugum vardi kiradaydik . Simdi hala kiradayiz esyalarimiz ikinci el ama mutluyum dunyalar tatlisi bir kizim var beni seven bir eşim var

Ya kusura bakmayın da, anneniz o kadar çok düşünüyorduysa sizi kendi ev alsaydı size madem, başkasından bekleyene kadar? Nedir ya bu her şeyi karşı taraftan beklemek? Lafa geldi mi biz geliniz, Köle değiliz deniyor ama ha takı, ha başlık parası, ha ev ne farkediyor? İlla bir karşılık bekliyor aileler kızları için hala... Kendin yazlık mı alıyorsun kızına da, erkek tarafından ev istiyorsun, hayret bir şey...

annen ev olmadan bu ilişki olmaz demiş, haklı yani karşı taraf. Ev almak kolay mı , anne babalarimiz kaç senede alıyorlar ancak. Hem çalışıp biriktirip beraber emek verip almak daha güzel. İnsanlar tanışmaya gelmiş, ev nolacak ev olmadan bu iş olmaz demek ayıp olmuş gerçekten. Nasıl ikna edersin bilmiyorum , ailesine gidip konusma tabi de,malın mümkün benim için önemi yok herseyi beraber yaparız annem öyle demek istemedi tam olarak de, ama ailesini ikna eder mi ve senin annen bu tavrından vazgeçer mi..

Bir ev muhabbeti oldu diye ayrılıyosa defolsun gitsin sevgiliniz demek ki kavga cıksa aranızda bu adam sizi evlendiğinizde boşar bence daha ilk tanışmada olaya bak ya anneniz bir anne olarak evi olsun isteyebilir ama onlar insan gibi niye oturup konuşmadılar hemen ilk tanışmada resti cektiler ben üstüne düşmeyin hemen rest mi cekilir yaw bu nası sevgi sakın arama özür filan dileme oturup insan gibi anneni ikna etselerdi sonuçta bu bir tanışma o zmn yarın öbür gün evlenseniz sen bile ağzını acamazsın bunlara bence baksana sevgilin hemen ayrılmış senden madem seviyodu annene durumunu anlatssydı

Bir ev muhabbeti oldu diye ayrılıyosa defolsun gitsin sevgiliniz demek ki kavga cıksa aranızda bu adam sizi evlendiğinizde boşar bence daha ilk tanışmada olaya bak ya anneniz bir anne olarak evi olsun isteyebilir ama onlar insan gibi niye oturup konuşmadılar hemen ilk tanışmada resti cektiler ben üstüne düşmeyin hemen rest mi cekilir yaw bu nası sevgi sakın arama özür filan dileme oturup insan gibi anneni ikna etselerdi sonuçta bu bir tanışma o zmn yarın öbür gün evlenseniz sen bile ağzını acamazsın bunlara bence baksana sevgilin hemen ayrılmış senden madem seviyodu annene durumunu anlatssydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…