- 3 Şubat 2009
- 10.250
- 18.216
- 823
- 45
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
İliskinin icinde o da cok caba sarfetti hakkini yiyemem yine de helal olsun tum emeklerim... Benimki icimi rahatlatmak icin bir adim sadece size de sorup fikir danismak istedim acikcasi...Sevgilin bu çabayı göstermiyor farkında mısın ? Sen çaba sarfediyorsun şu anda , sevgilin kestirip atmış bile. bunu yapması çok yanlış . Mücadele edilecekse beraber edilmeli , tek başına yürütülmüyor , yaşanmıyor bu ilşki, eğer ki yaptınız diyelim hadi barıştınız diyelim en ufak bişeyde hep sizden bir adım bekleyecek .sağlıklı düşünmeye çalışın lütfen , mantıkla hareket etmeye yönelin biraz
Biliyor canim bir magzada kasiyer ama buyuk sehirde yetmiyor asgari ucretGüzelim öyle de bu işlere kalkışınca herşey para oluyor maalesef. Adım atıyorsunuz ve hazırlıklara başlanması gerekiyor . Annenle sen konuşmadın mı çocuğun durumunu ?
Zaten uzak gidememSakın gidip ailesine oğlunuzu seviyorum ayrılmak istemiyorum falan deme. Erkek arkadaşın kestirip atma yoluna girmiş. Annenin ikinci görüşmede ev muhabbetine girmesi hoş olmamış ama erkek arkadaşında bazı sorumlulukları göze almalı, almayacaksa da evlenmesin zaten. Mantıklı hareket et. Ağır olmalısın.
Kabul etmiyor.. Aileni ariyip dileyeyim dedim yapma bos ver dedi. İcim rahat degil o yuzden.. Seviyorum cokSevgilinden annen namına özür dile. O da evde soylesin. Olsun bitsin. Sonucta sen oyle düşünmuyorsan sevgilin seni pat diye gözden cikarmamali.
Bir yanlis varsa duzeltmek orta yolu bulmak istiyorum ama kizlar pek sicak bakmadi bilmiyorum dusuncelerdeyim.Calisip alirdiniz evinizi ya da iki ailede olacak derse ortak para koyardi. Haksiz buldum sizi. Erkek kardesim var, kiz tarafi ev olmali dese buyrun alin olsun derim.
Bu stresler nasil asilir canim yaa bir bileniniz var mi biz daha nisanli bile degiliz olaylarin vukuu buldugu duruma bakAnnen ev isteyebilir bu çok normal çünkü kzının rahatını düşünür canım anc sevgilin neden hemen olumsuz olmuş anlam veremedim doğrusu ama ev yok diye de sevgindn vazgeçlmez her dugun arifesinde yaşanan olaylar sizde de olacak sanırım
Zaten uzak mesafedeyiz canim gidemem de.. Aramak istiyorum:/Anneniz büyük terbiyesizlik etmiş, ancak evine gitmeniz bence doğru olmaz. Zamana bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?