- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.147
- 298
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
8 yıldır evliyim ve kiracıyım. Doğduğum dan beri hiç kiracı olmadım evet zorluğu var ama ilişki için bir sorun teşkil etmedi. Eden varmıdır bilemem.Hanimlar iyi aksamlar.
Uzun sure takip ettigim bir foruma sevgilimden ayrilinca yazma ihtiyaci duydum. Biz 4 senelik bir iliski yasiyorduk ailelerimizi tanistirma karari verdik ve gecenlerde bize geldiler ilk geldiklerinde kaynastilar bir sikinti yoktu ama bir sonraki gorusmemizde annem ev olmadan nasil olucak konusmalarina girdi iste ev olmazsa bu iliski de olmaz demeye getirdi onlar da bozuldular orda ben anladim.. Sonra sevgilim bu konusmalari begenmedigini soyledi biz 4yildan bu yana ev icin mi birlikteyiz filan dedi annesi babasi arkadan cok laf etmis o da bu iliskinin tadi kalmadi diyor... Ben annemi savundum tabi ama aramak gonullerini almak istiyorum, olmadi evlerine gidip bu iliskiyi duzeltmek mucadele etmek istiyorum. Sizce boyle bir sey yapayim mi? Ben onu cok seviyorum kizlar ciddi bir yolda ilerliyoruz ozur dilesem mi? Nasil davranmaliyim lutfen bir akill.... Cook seviyorum..
Hanimlar iyi aksamlar.
Uzun sure takip ettigim bir foruma sevgilimden ayrilinca yazma ihtiyaci duydum. Biz 4 senelik bir iliski yasiyorduk ailelerimizi tanistirma karari verdik ve gecenlerde bize geldiler ilk geldiklerinde kaynastilar bir sikinti yoktu ama bir sonraki gorusmemizde annem ev olmadan nasil olucak konusmalarina girdi iste ev olmazsa bu iliski de olmaz demeye getirdi onlar da bozuldular orda ben anladim.. Sonra sevgilim bu konusmalari begenmedigini soyledi biz 4yildan bu yana ev icin mi birlikteyiz filan dedi annesi babasi arkadan cok laf etmis o da bu iliskinin tadi kalmadi diyor... Ben annemi savundum tabi ama aramak gonullerini almak istiyorum, olmadi evlerine gidip bu iliskiyi duzeltmek mucadele etmek istiyorum. Sizce boyle bir sey yapayim mi? Ben onu cok seviyorum kizlar ciddi bir yolda ilerliyoruz ozur dilesem mi? Nasil davranmaliyim lutfen bir akill.... Cook seviyorum..
Annenizin yaptığı patavatsızlık ( Tanışma aşamasında nasıl denir bu cümle). Sizi düşünmesiyle alakası yok. Baya kişide destek vermiş. Eşitlikse bu işlerde ortak olur. Durumu varsa anneniz alıversin evi o zaman. Bi arkadaş yazmış annenizi düşüreceğiniz konumu düşünün. Anneniz dediğiyle düşürmüş zaten kendisini.
Ailesinden özür dilemeyin. Erkek arkadaşınızdan dileyin derdim ama oda soğudum laflarına başlamış. Erkek arkadaşınız soğudum gibi kelimeler kullanmasaydı özür dileyin derdim. Sonrada kendi kararlarınızı alın ailelere aktarın. Size destek olsunlar. Kendi fikirlerini pat diye karşılıklı söylemesinler derdim. Burdaki yorumlara bakarsanız erkeklere kızarız anneci diye bizim farkımız yok. Ama bizimkiler bizi düşünüyor olur. Karşı taraf ailesinin sözünden çıkamıyor olur.
Özür nedir allasen yaa. beyimizin aklina hemen ayrılık geliyo. ne vardı deseydi ki ; anne sen öyle diyosun ama bu yaşta ev alabilmem cok zor, bende isterim kızınız kiralarda oturmasın kendi ev olsun, ama zamanla yaparız beraber elele veririz eşimle """demek cok mu zor yaaa ????
niye hemen ayrılık ?? asıl sen annen için özür dilemeyi düşürecegini, bu soruyu bi düşün. evlenince de annenin bi bakışına alınır küser, evine de gitmez ben sana diyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?