- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ben burda kv çalışan gelin istiyormuş diye konu da okudum konu sahibi çalışmıyordu,o zaman kimse kv iyi niyetli oğlunu düşünüyo dememişti, öyle ya çift maaşla daha rahat eder diye düşünüyodu kv, çifte standardın dibi oldu bu konu
Kesinlikle olamaz çünkü damatlar dolduruşa gelir. Dolduran ailesidir. Aklı yoktur. Ama bizim ailemiz bizi düşünür olur. Çuvaldızı bırak iğne yi bile batıramıyoruz kendimize.Hemen de aileye kesildi fatura,dolduruş lafına ifritim zaten, kendi başına düşünmüş olamaz mı, kızın annesinin gazına geldiğini düşünüyo belki de karşı taraf,dolduruşa geldigi düşünülen biriyle zaten evlenmesin bu kız,dolduruşa gelmenin meali şudur: ben düşünemiyorum muhakeme yeteneğim yok kim ne derse onun lafına gidiyorum
Ben kimseyi suçlamadım öncelikle,objektif olmaktan bahsettim, is arkadaşı örneği de durumu karşılamıyor anne ile bir tutulamaz, ben konu sahibinin yerinde olsam acaba bu ev işini anneme benim söylettiğimi mi düşünürler diye endişelenirim, annesi için özür dilemeyecek elbette, durumun münasebetsizliğinden bahsedecek, annemi savundum demiş bu karşı tarafa ne mesajı verir: ben de annemle aynı fikirdeyim
Benim verdiğim örneklerde kızlardan ziyade adamların yılları çalındı,biri evlendi diğeri de işi bıraktı kazandığı paraları yiyo sanırım,bu işlerde bir taraf hep kötü bir taraf hep iyi değildir onu demeye çalıştım, kız annesi ise mutlaka iyi niyet vardır kV söylediyse illa ki kötü niyetlidir diye birşey yok
Kabul etmek gerek bu konuyu kv üzerinden açsa annenden özür dilete kadar giderdi bu konu
Herkes anneyi haksız buluyor. Ben mi yanlış konu okuyorum. Ama karşı tarafı da haksız buluyoruz.
KV nin çalışsın dediği gelin hamileydi ve ise gideceği yol 2 saatlikti. Orada kv yi tabii ki linç ederiz. Kk da çalışmayan kadınlar pek sevilmez zaten.
Bence konu sahibinin annesi, işi yokuşa sürmek için ev muhabbetini açmış. Damat adayı ya da ailesini beğenmemiş, caydırmak için ev muhabbetine girmiştir..
Ayrıcada hayat sizin hayatınız. Bence sevgiliniz annenizin lafına pek de takmayacakdı. Önemli olan senin düşüncelerin. Sevgilin direktman kestirip atmış. Size hiç fırsat vermemiş ki.
Yaşlar kaç bilmiyorum da, erkek arkadaşın 30 yaş ve üstünde ise, annenizin ev bark muhabbeti açması çok normal. Zaten düzenli bir geliri de yokmuş. Safça düşünüp, kızım sıkıntı çekmesin demiş olabilir..
Ne münasebet evlerine gideceksin, uğrasacak çabalayacak özür dileyeceksin?
Yanlış ya da doğru.
Ailenin konuşması yüzünden cezayı sana kesip ayrılmak isteyen adamın nesine güvenip uğraşacaksın?
Sakın sakınn kendini bir halt sanarlar ailece. Sonra vay ben ne yaptım dersin.
İnsan olsalar ortayı bulmaya, ikna etmeye uğrsşırlar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?