Ev muhabbeti ayrilmamiza sebep oldu:(

Erkek ailesinin evi oldugu halde ev eski yeni ev alin diyen aile bile duydum.
Ben ailenize hak verdim tek sorun ev degil nasil kira odeyecek nasil gecinecekler demek istiyorlar heralde.
Sizdekide cesaret yani maddi durumu suan hic el vermeyen biriyle nasil evlenip nasil gecineceksiniz?
Benim anneminde nisanlima o kadar tuhaf laflari varki nisanlim alttan aliyor gulup geciyor. Aileyi secemiyoruz sonucta.
Sizin sevgiliniz ailesinden cok etkilenen bi tip sizi terketmis ozur dilesenizde size her dediklerini yaptirmaya calisirlar.

Tabii ki haklı sevgiliniz ve sizin işleri düzeltmeniz lazım anneniz ev olmadan bu iş olmaz demiş alla ev olacak demiş siz de annenize ev olmasa ne olur ki çalışır yaparız herkesin evi mi var demek yerine annenizin tarafını tutmuş savunmuşsunuz e ne yapsın bu adam sonradan da sorunlar çıkacağını sizin annenizin yanında duracağını sezmiş olmalı nasıl ki anne kuzusu erkeklere kızıyoruz kızlara da kızıyorum ben.

Annen ayıp etmiş. Milyonlarca kişi evi olmadan evleniyor, bizim de evimiz yok, belki de hiç olmayacak, ne var ama 4 senedir birlikteyiz, kirada oturunca bir yerimiz mi eksiliyor. Çok komik ve geri kafalı bir düşünce bu. Harcama ilişkini yazık günah, ara çocuğu konuş, gerekirse ailesiyle de konuş.

Herkes anneyi haksız buluyor. Ben mi yanlış konu okuyorum. Ama karşı tarafı da haksız buluyoruz.

KV nin çalışsın dediği gelin hamileydi ve ise gideceği yol 2 saatlikti. Orada kv yi tabii ki linç ederiz. Kk da çalışmayan kadınlar pek sevilmez zaten.

sevgilin senin ev konusunda düşündüklerini bilmiyor mu? veya tahmin edemiyor mu? görüşmeden sonra sizin bu konudaki düşüncenizi sormadı mı?daha önceden de aranızda para-pul muhabbetleri olduysa, sizi ve ailenizi paraya düşkün olan insanlar olarak görmüş de olabilir. burda arkana bile bakmadan kaç diyorlar ya bazı kızlara, o da böyle bir düşüncesi vardıysa ailen de teyid etmiş, arkasına bile bakmadan kaçmış.

ailesine gitmek ve ailen adına özür dilemek gibi bir şeyi sakın yapma. herkes söylediğinden sorumludur.

Kesinlikle olamaz çünkü damatlar dolduruşa gelir. Dolduran ailesidir. Aklı yoktur. Ama bizim ailemiz bizi düşünür olur. Çuvaldızı bırak iğne yi bile batıramıyoruz kendimize.

Kesinlikle katılıyorum. Özür dilet yoksa ayrıla gelirdi iş.

Yok benim bahsettigim kız çalışmak istemiyordu yeni evliydi nick hatırlayamadım 3 senelik konu falandır zaten, adama suç bulamıyorum şöyle ki ben de öyleyim bir kere tadım kaçtı mı tamam, adam da aynı şekilde düşünüyo olabilir aileler yüz göz oldu bir kere bu iş olmaz dedi heralde içten içe

Bence konu sahibinin annesi, işi yokuşa sürmek için ev muhabbetini açmış. Damat adayı ya da ailesini beğenmemiş, caydırmak için ev muhabbetine girmiştir..
Ayrıcada hayat sizin hayatınız. Bence sevgiliniz annenizin lafına pek de takmayacakdı. Önemli olan senin düşüncelerin. Sevgilin direktman kestirip atmış. Size hiç fırsat vermemiş ki.
Yaşlar kaç bilmiyorum da, erkek arkadaşın 30 yaş ve üstünde ise, annenizin ev bark muhabbeti açması çok normal. Zaten düzenli bir geliri de yokmuş. Safça düşünüp, kızım sıkıntı çekmesin demiş olabilir..

Annenizin aklinda evi olan başka bir damat adayi mı var? Sevgilinizin ailesi simdiden ev istedilerse ilerde neler neler isterler diye vazgecirirleer

Esasinda dogru soyluyorsun. Cocuk asgari ucretle calisiyormus. Cocugun ailesinin durumu yokmus zaten. Yani boyle durumdaki insanlara ev alin demek cok sacma zaten. Hani zengiz olsalar annesi aç gozluluk yapiyo diyecegim amadurum oradayken böyle bişey söylemesi işi yoksa sürmek zaten. öyleyse daha da kötü bence. İnsan öz kızının ilişkisini böyle sabote eder mi? Yazık değil mi kizcagiza. Nasıl uzulmus. Kıyamam bu konuları kızıyla oturup gerçekçi bir şekilde konuşması gerekirdi. Hatta kız 4 yıldır birlikteymis. Bunlari önemsiyorsa is bu kadar ilerlemeden tepki gösterseydi kizina.

Bu konularda alinganlik yasanabilio her kafadan bi ses çıkıp falan hadi o bi sekilde duzeltilirdi ama sevgilinizi anlamadım ben en ufak sorunda böyle yan çizip sizi yanlız birakirsa daha önemli sorunlarda ne olacak ? Bence ayrılmaya bahane ario sevgiliniz ya da ailesinin gazına gelio hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…