- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
anneniz saçmalamıs tamam ama cocuk da dört seneyi buyuzden silmiş ailesinin gazına gelip.. anneniz arasın konussun yumusatsın evin sart olmadıgını söylesin siz de gidin gönüllerini alın ama nişanlınız sırf buyuzden ailesinin gazına gelip sizi siliosa daha cok siler bu işin boyutu baska yere gelmiş benceHanimlar iyi aksamlar.
Uzun sure takip ettigim bir foruma sevgilimden ayrilinca yazma ihtiyaci duydum. Biz 4 senelik bir iliski yasiyorduk ailelerimizi tanistirma karari verdik ve gecenlerde bize geldiler ilk geldiklerinde kaynastilar bir sikinti yoktu ama bir sonraki gorusmemizde annem ev olmadan nasil olucak konusmalarina girdi iste ev olmazsa bu iliski de olmaz demeye getirdi onlar da bozuldular orda ben anladim.. Sonra sevgilim bu konusmalari begenmedigini soyledi biz 4yildan bu yana ev icin mi birlikteyiz filan dedi annesi babasi arkadan cok laf etmis o da bu iliskinin tadi kalmadi diyor... Ben annemi savundum tabi ama aramak gonullerini almak istiyorum, olmadi evlerine gidip bu iliskiyi duzeltmek mucadele etmek istiyorum. Sizce boyle bir sey yapayim mi? Ben onu cok seviyorum kizlar ciddi bir yolda ilerliyoruz ozur dilesem mi? Nasil davranmaliyim lutfen bir akill.... Cook seviyorum..
anneniz saçmalamıs tamam ama cocuk da dört seneyi buyuzden silmiş ailesinin gazına gelip.. anneniz arasın konussun yumusatsın evin sart olmadıgını söylesin siz de gidin gönüllerini alın ama nişanlınız sırf buyuzden ailesinin gazına gelip sizi siliosa daha cok siler bu işin boyutu baska yere gelmiş bence
aynı şeyi eşimin bir akrabası yaşadı, 1 sene kağıt üzerinde evlilik ,kadınla sadece ilk 6 gün birlikte olup evlenirken aldırdığı evi kızzz cukka cebe indirdi ,üstüne üstlük altınlarla birlikte.............valla yaşadık gördük neler var ve kızda öğretmen beklemezsin okumuştan ddiler sonra herşeyi de annesiyle organize...olan çocuğa oldu hem mal mülk gitti, hem hayaller yazık garibim, hala evlilikten korkuyor 4 senelik ilişkileri vardı şimdi kimseye yanaşamıyor....Ev olmazsa bu ilişki de olmaz ne demek,kızımı vermem demek, erkek anneleri bunu dese kıyamet kopar, az insaf,ilişkinin göbeğine dinamit koyan bizzat konu sahibinin annesi,bazı arkadaşlar ev almak kolay mı ben de isterim şu bu diye cevap verseydi damat demişte hadi damat genç dersin toy dersin kanı deli dersin ki o an hiç cevap vermemişler sert çıkışta yapabilirlerdi,anneye ne demeli yaşını almış kadın daha bismillahın yeni dendiği gün bu lafı eder mi, sizi ayırırım demek bu resmen
Erkek korkmustur zaten annesi hep ilişkinin içinde mi olacak diye,ondan geri çekildi zannımca
Canim benim kusura bakma ama kiz evi erkek evi arasinda boyle seyler olabilir... Sevgilinle ailesi abartmis olayi resmen.. Benim istememde o kadar sorun ciktiki ben icimden dedim tamam olmayacak bu is... Ama erkek tarafi durumlarini anlattilar orta yol bulundu... Esim hemen kestirip atmadi allah razi olsun... Aksine ortayolu bulmaya calisti... Ama sevgilin hemen pes etmis... Sakina sakin ozur falan dileme... Insan degilmi bunlar konusup anlasamiyorlarmi... Cozulebilir bir problem bence kestirip atmanin ne alemi var... Ozur dilersen ailenide ezersin... Aman diyim sen araya girip kimseye bisey deme... Sonra hep ortada sen kalirsin.... Hem bu sefer ailenlede aran bozulabilir...Sanirim ask gurur tanimiyor arkadaslargitmesem bile en azindan gonullerini almak icin bi aramak kendimi ifade etmek istiyorum.. Her sey duzelemez mi.. Onlar da gurur yapmis olabilirler. Ben ogullarini ne kadar sevdigimi gorsunler istiyorum sadece
aynı şeyi eşimin bir akrabası yaşadı, 1 sene kağıt üzerinde evlilik ,kadınla sadece ilk 6 gün birlikte olup evlenirken aldırdığı evi kızzz cukka cebe indirdi ,üstüne üstlük altınlarla birlikte.............valla yaşadık gördük neler var ve kızda öğretmen beklemezsin okumuştan ddiler sonra herşeyi de annesiyle organize...olan çocuğa oldu hem mal mülk gitti, hem hayaller yazık garibim, hala evlilikten korkuyor 4 senelik ilişkileri vardı şimdi kimseye yanaşamıyor....
bu yaşanan örnekler varken erkeklerde başta konulan kurallara takılırlar tabiki,ne kadar iyi niyetli olunursa olunsun!Arkadaşım da yaşadı,fiili evlilik 3 ay sürdü boşanma 1.5 sene,mali batağa girdi bizimki, kızın ailesi karısının altını kocasının namusudur diye diye altın aldırmışlar bizim süzmeye, çocuk şimdi pöh,çıkamıyo maaşı iyi diye, borcu çok çünkü
canım annen her şekilde hatalı.. ama sevgilin de annen yüzünden cezayı sana keserek hatalı.. belli ki sağlam dolduruşa gelmiş.. demek ki anası babası tarafından dolduruşa açık.. annene kızabilirdi ama sana bu iş olmaz demesi çok net bir şekilde ailesinin lafını dinlediğini gösteriyor..Yapmiyim dimi canim? Aramiyayim mi? Ben oglunuzu seviyorum mal mulk umrumda degil demek istiyorum cok icimde kalicak o yuzden yine de danisayim dedimsagolasin..
Hanimlar iyi aksamlar.
Uzun sure takip ettigim bir foruma sevgilimden ayrilinca yazma ihtiyaci duydum. Biz 4 senelik bir iliski yasiyorduk ailelerimizi tanistirma karari verdik ve gecenlerde bize geldiler ilk geldiklerinde kaynastilar bir sikinti yoktu ama bir sonraki gorusmemizde annem ev olmadan nasil olucak konusmalarina girdi iste ev olmazsa bu iliski de olmaz demeye getirdi onlar da bozuldular orda ben anladim.. Sonra sevgilim bu konusmalari begenmedigini soyledi biz 4yildan bu yana ev icin mi birlikteyiz filan dedi annesi babasi arkadan cok laf etmis o da bu iliskinin tadi kalmadi diyor... Ben annemi savundum tabi ama aramak gonullerini almak istiyorum, olmadi evlerine gidip bu iliskiyi duzeltmek mucadele etmek istiyorum. Sizce boyle bir sey yapayim mi? Ben onu cok seviyorum kizlar ciddi bir yolda ilerliyoruz ozur dilesem mi? Nasil davranmaliyim lutfen bir akill.... Cook seviyorum..
Canim konustum biz de cok kavga gurultu yapiyoduk para muhabbeti yuzunden, isi su an da pek iyi degil anne babasi isten ayrildilar kotu bi durumda cok ustlerine gitmisiz gibi hissediyorum o yuzden
Annen hatalı ama toz kondurma diyorsunuz kıza,aynısını erkek yaptığında adı ana kuzusu oluyo,aileci oluyo ailesi hatalı da olsa asla kabul etmiyo oluyo adı...fark ne burda,kız annesi olması,hakka giriyoruz yazıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?