- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Canim sen şimdi işyerinde çalışırken yan masadaki is arkadaşının yaptığı hata için gidip müdüründen özür diler misin?
Annen adına gidip özür dilesen barissan ne olacak. Annesi bunun hata olduğunu düşünmez ise gider yarın aynı şeyi yine söyler.
Çocuğun kız ile ortak yol bulması gerekirdi.
Bu arada verdiğin örnekleri okudum. 1 yıl içinde bitmiş evlilikler ve kizlara yüklü tazminat ödenmiş. Sen kız taraflarını suçlamassin ama bir evlilik 6 gün neden sürer. Demekki var bişeyler. Evin yarısını alan abla ayz bile almış. 6 gün için 4 yıl öncede 1 yıl sonrada boşanma aşaması kızın kaç yılıni çalmışlar.
Canim sen şimdi işyerinde çalışırken yan masadaki is arkadaşının yaptığı hata için gidip müdüründen özür diler misin?
Annen adına gidip özür dilesen barissan ne olacak. Annesi bunun hata olduğunu düşünmez ise gider yarın aynı şeyi yine söyler.
Bu arada verdiğin örnekleri okudum. 1 yıl içinde bitmiş evlilikler ve kizlara yüklü tazminat ödenmiş. Sen kız taraflarını suçlamassin ama bir evlilik 6 gün neden sürer. Demekki var bişeyler. Evin yarısını alan abla ayz bile almış. 6 gün için 4 yıl öncede 1 yıl sonrada boşanma aşaması kızın kaç yılıni çalmışlar.
Kabul etmiyor.. Aileni ariyip dileyeyim dedim yapma bos ver dedi. İcim rahat degil o yuzden.. Seviyorum cok
Hanimlar iyi aksamlar.
Uzun sure takip ettigim bir foruma sevgilimden ayrilinca yazma ihtiyaci duydum. Biz 4 senelik bir iliski yasiyorduk ailelerimizi tanistirma karari verdik ve gecenlerde bize geldiler ilk geldiklerinde kaynastilar bir sikinti yoktu ama bir sonraki gorusmemizde annem ev olmadan nasil olucak konusmalarina girdi iste ev olmazsa bu iliski de olmaz demeye getirdi onlar da bozuldular orda ben anladim.. Sonra sevgilim bu konusmalari begenmedigini soyledi biz 4yildan bu yana ev icin mi birlikteyiz filan dedi annesi babasi arkadan cok laf etmis o da bu iliskinin tadi kalmadi diyor... Ben annemi savundum tabi ama aramak gonullerini almak istiyorum, olmadi evlerine gidip bu iliskiyi duzeltmek mucadele etmek istiyorum. Sizce boyle bir sey yapayim mi? Ben onu cok seviyorum kizlar ciddi bir yolda ilerliyoruz ozur dilesem mi? Nasil davranmaliyim lutfen bir akill.... Cook seviyorum..
Ev olmazsa bu ilişki de olmaz ne demek,kızımı vermem demek, erkek anneleri bunu dese kıyamet kopar, az insaf,ilişkinin göbeğine dinamit koyan bizzat konu sahibinin annesi,bazı arkadaşlar ev almak kolay mı ben de isterim şu bu diye cevap verseydi damat demişte hadi damat genç dersin toy dersin kanı deli dersin ki o an hiç cevap vermemişler sert çıkışta yapabilirlerdi,anneye ne demeli yaşını almış kadın daha bismillahın yeni dendiği gün bu lafı eder mi, sizi ayırırım demek bu resmen
Erkek korkmustur zaten annesi hep ilişkinin içinde mi olacak diye,ondan geri çekildi zannımca
İçimden bir his annenin çok sert çıkmadığını ama kızımızın bir suçlu aradığını fısıldıyor
Hangi anne ilk kez gördüğü insanlara ev de ev diye tutturabilir ki
Çocukların evi barkı yok, kirada mı olacaklar, olsa iyi olurdu gibi bir söylemin bu tarafa çekildiğini hissettim ben nedense
yok cnm yok bu sefer roller değişmiş,tabi çatlaklar düğün gecesi ve balayında çıkmış ablasını arayınca oğlumuz,arayamazsın diye ,ben olduğum sürece evime gelmesinler,ailesinden kıskanmış anlatılana göre,birde 6 gün sonra küsmüş odayı ayırmış ,ailenin olduğu yere götüremezsin beni tek gidersin falan...neyse ikiside öğretmen bu arada bir gün bizim oğlan telde konuşurken duymuş büyü gibi bir kelime,sonra iş çıkışı evdeyim deyip yalan söyleyince oğlumuz takip etmiş bir de ne görsün anasıyla hocaya büyü yapmaya gitmiş bizimki....derken aynı evin içinde sırf adam boşasın diye bir sene ayrı odada yatmış ve en son adam dayanamadı dava açtı şimdi durum bu....Canim sen şimdi işyerinde çalışırken yan masadaki is arkadaşının yaptığı hata için gidip müdüründen özür diler misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?