O kadar çocuk doğur birde değerin yok , sözün özü bu işte her gün o evde geçim kavgası olur adamda başka sevgili bulur artık düşünün o çocuklar nasıl yetişecek
Kendi seçimleri ile budurumda
Hiç şaşırmam gerçekten yakın çevremde örnegi var15 yaşında evlendirilmiş sanırım kendiside kalabalık aileden geliyor bu zincir böyle devam eder oda kızı 15 yaşına gelince evlendirecek
Kocam beni aldatıyor diyor, bir de üstüne 6.yı doğuramadım diye konu açıyor.
Doğur doğur biraz daha doğur, yetmez 5 tane 6 tane en az 9-10 tane doğur.
Öpücükle karşılanıyor masrafları, Allah veriyor rızkını merak etme.
Geldi bizimki
Pembe Unal
Şu mesajı yazana kadar uyenin eski mesajlarını oku neden bu denli tiye aldığımızı anla..kocam beni aldatıyor de altıncı çocuğumu duşurdum de ..kendi evinde yaşama..evin kızı gelecek diye laf et..tabi konu sahibinin eşinin tüm sulalesi konu sahibesine çalışacak o da doğurup yatacak..Yazılanları hayretle okudum size ne kac cocugu varsa var. Kimisi yok sevişme rekoru demiş, kimi böyle cocuklar büyüyünce ilerde sahtekarlık yapıyor demiş. Ne kadar ayıp! Yazmısta yazmıs millet.. Size ne?? insanlar konu acıyorsa bu kadar da yüklenmeye hakkınız yok. Belki kp evinde rahatlar huzurlular ne biliyorsunuz..??
Konuya gelince konu Sahibi orası senin oldugu kadar görümcenin de evi zor günlerinde destek ol gecici bir durum nasıl olsa .
Şu mesajı yazana kadar uyenin eski mesajlarını oku neden bu denli tiye aldığımızı anla..kocam beni aldatıyor de altıncı çocuğumu duşurdum de ..kendi evinde yaşama..evin kızı gelecek diye laf et..tabi konu sahibinin eşinin tüm sulalesi konu sahibesine çalışacak o da doğurup yatacak..
İşte belkide konusu sahtedir ya da yazılanlar işine gelmemiştir burası her turlu konuyu gordu nitekimBen konu sahibini hakkı bulmadım zaten orası adamın kızının da evi diye belirttim. Ama o kadar cok yüklenilmiş ki lendi gelip tek birsey bile yazmamıs.
Bakabilecegi kadar cocuk yapılması taraftarıyım zaten.. Kendi bilecegi iş isterse 10 tane dogursun ama burda sorun cocuk degil ki konu sahibi görümcesini istemiyor evde.
Arkadaşin eski konularini bi okuyun isterseniz eşte aldatiyor ciddi değilim vakit geçiriyorum diyor. Ama yapsin tabi 5 çocuk ne olacak koca aldatiyorsa kp evinde yaşiyorsa.Kadın 5 çocuk yapmış diye bazı arkadaşlar yazmış ta yazmış.
Kadının çocuklarının bakımını ve masraflarını siz kkarşılamıyorsunuz. Size ne kac defa kaynatanin evinde sevişme rekoru kırdığından? Çok terbiyesizce bi tavır bu.
Bakabilecek gücü ve çocuk isteği varsa istediği kadar yapabilir ister kaynana yada kayınpederin evinde olsun olmasın.
O evde sadece siz yasamiyorsunuz konu sahibi arkadaş. Bir baba kızının zor durum da yaninda olmak ister hakkıdır. Çocuk sayısına bakaraktan evlilik süreniz baya uzun sanırım. Bu sürede siz durumunuz var ise başka bir eve geçebilirsiniz. Zaten onlar da kalabalıktan kimsenin rahat edemeyeceğini anlar bence.. O kadar yıl birlikte kaldığınıza göre anlayışlı insanlar gibi. Bu çözülmeyecek bir mevzu gibi durmuyor çok
Gelin kayinbabanin evine gelir onun evi sayilir ama ,sadece sayilir ...Sizene ya bes cocuk yapmış on çocuk yapmış , ne bu aşağılama yok tek çocuk elitlik çok cocuklular cahil falan .Her toplumun kültürü farklıdır bizim kültürümüzde ise gelin kayınpederin evine gelin gelebilir ve orası onunda evi sayılır söz hakkı vardır elbet.Bu nedir ya saçmalıyorsunuz bazen .Bu arada konu sahibi o ev ayni zamanda görümceninde evi malesef yapacak bir sey yok adam kizina pek tabi sahip cikmak ister.
Adamın uçkurunun bağı yok ki seksomanyak baktı kadın doğurgan dışardakiler korunuyor evdekinin korunmasına da musade etmiyor her gece bir fenerde söndürüyor şartellerini :SArkadaşin eski konularini bi okuyun isterseniz eşte aldatiyor ciddi değilim vakit geçiriyorum diyor. Ama yapsin tabi 5 çocuk ne olacak koca aldatiyorsa kp evinde yaşiyorsa.
Aslinda ben konu sahibine üzüldüm belliki söz hakki yok. Koca ne derse o oluyor.Adamın uçkurunun bağı yok ki seksomanyak baktı kadın doğurgan dışardakiler korunuyor evdekinin korunmasına da musade etmiyor her gece bir fenerde söndürüyor şartellerini :S
Ozaman korunsun daha evi bile yok cocuklarin odalari yok 5 cocuk neyine. Önce bir evini ayir.masallah kayinbabdanda cekinen yok özgürce sevisme buna denilir.birde konu acmis dusuk yaptim diye 6 geliyordu demek. 5 cocukla bir evin icinde tavsan gibi nasil sevisiliyor anlamadim saray galiba bu ev. Haa gorümce gelince kisitlancak malum... ya dogurmak marifet degil konu sahibi evin yok kocan ev bile acmamis size bu hiz niye...Aslinda ben konu sahibine üzüldüm belliki söz hakki yok. Koca ne derse o oluyor.
Arkadaşin eski konularini bi okuyun isterseniz eşte aldatiyor ciddi değilim vakit geçiriyorum diyor. Ama yapsin tabi 5 çocuk ne olacak koca aldatiyorsa kp evinde yaşiyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?