Ev sahibi çıkın dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an kendimi evde güvende hissetmiyorum. Aynı sokakta olmasak neyse. Eşimle karşılaşır. Benle karşılaşır. Of bilmiyorum. Eşim annem babam boşverin taşınmayın diyor
Yani bişey yapamaz muhtemelen ama ülke manyaklar cenneti olduğu için bişey de diyemiyorum. Sallıyordur o.

Bende sevmem huzursuzluk. Ben de çıkarım. Çıkmak istiyorum. Eşim istemiyor. Bir şey yapamaz diyor. Ama adam o evi gerekirse yakarım yine de çıkartırım demiş. Kilidi söker atarım demiş. Korktum bende. Evde oğlumla tekiz
Esin simdi erkek olarak direkt kabul etmez gururuna yediremez ,biraz zaman geçsin oda anlar.

Ceycey bende böyle diyordum ama adam demin tehdit etmiş bizi. Evi yakarım diye... korktum bende :KK43:
öyle korkutacak aklınca.ev yakmak insana zarar vermek kolaymışmış.gidin karokola şimdiden şikayet edin bir kayıt oluşsun.ev sahibinin derdi fazla kiraya vermek değilse ben de ceycey değilim

Eşime şimdi o evi yakarım, kilitleri değiştirir atarım seni demiş

tehdit var diye dava etsen ses kayıtları dinlenir gayet kanıt olarak.
hukuki yola gideceğinizi anlatsın eşin bence.
ayrıca kapınıza dayanması da haneye tecavüze girer.
kapıya gelip sorun çıkardığı an polis çıkarsanız alır götürürler ve haksız çıkar.

Yani bişey yapamaz muhtemelen ama ülke manyaklar cenneti olduğu için bişey de diyemiyorum. Sallıyordur o.
Eline gözüne dursun. Hayrını göremez inşallah başka bir şey demiyorum. Uzaktan baksanız adam beyefendi dersiniz. Janti takım elbise, güzel bir traş saç sakal beyefendi gibi dolanıyor

Şu an kendimi evde güvende hissetmiyorum. Aynı sokakta olmasak neyse. Eşimle karşılaşır. Benle karşılaşır. Of bilmiyorum. Eşim annem babam boşverin taşınmayın diyor
Bence adama mayısta çıkamayız ama yaz sonu çıkarız deyin. En azından 7-8 ay daha huzurlu olursunuz. Madem kendini rahatsız hissediyorsun bu sürede de ev bakarsın. Uygun bir şey bulursanız taşınırsınız. Bulamazsanız çıkmıyorum dersin tekrar. 7-8 ay sen de korkmadan yaşarsın hem

Peki bir şey soracağım, bilmediğim için öğrenmek istiyorum. Şimdi siz kiracı olmanıza rağmen odayı boyamışsınız falan, ev sahibi bununla ilgili size bir yaptırımda bulunabilir mi? Bildiğim kadarıyla ev sizin değilse, kirada oturduğunuz evde böyle kalıcı değişiklikler yapılması sıkıntı oluşturabiliyor 😔

Benim arkadaşıma da evsahibi biz taşınacağız diyerek evden çık demişti, kız da iyi niyetli tabi çıktı hemen. Sonra yeni kiracı geldiği haberini aldı. Çok morali bozulmuştu haklı olarak. Hiç zamanı değildi. Ama bildiğim kadarıyla kanunda yaptırımı var yani ben taşınacağım diyip taşınmaz ise ev sahibi, ceza alıyor. Ben çıkmazdım.. kanuni olarak arasın haklarını, e masraf yapmışsınız sözüne güvenerek onları karşılasın en azından.

Eline gözüne dursun. Hayrını göremez inşallah başka bir şey demiyorum. Uzaktan baksanız adam beyefendi dersiniz. Janti takım elbise, güzel bir traş saç sakal beyefendi gibi dolanıyor
beni de evsahibim çocuğum 9 aylıkken evinden çıkarmıştı.kiralarken istediğibiz kadar oturun dedi aradan 1.5 yıl geçti kızım oturacak çıkın.kızı zaten bu evde tek başına oturuyordu annesinin yanına taşındı sonra canı isteyince evime döneyim dedi.istese çıkaramazdı zaten fahiş fiyatlı diye taşındım.taşınırken de beddua ettim valla ramazan günü.aradan 8 yıl geçti bizim kız hala yapayalnız o evde.beter olsunnn :KK45: :KK45:

Bir arkadaşıma ev sahibi aynısını söylemiş,ark çıkmış ev sahibi 1000 TL fark ile başka kiracı yerleştirmiş.Arkadas karı koca öğretmen bu arada, sorunsuz kiracilar

Peki bir şey soracağım, bilmediğim için öğrenmek istiyorum. Şimdi siz kiracı olmanıza rağmen odayı boyamışsınız falan, ev sahibi bununla ilgili size bir yaptırımda bulunabilir mi? Bildiğim kadarıyla ev sizin değilse, kirada oturduğunuz evde böyle kalıcı değişiklikler yapılması sıkıntı oluşturabiliyor 😔
oda boyamak kalıcı değişiklik mi?istediği zaman boyayabilir kiracı.dolap kapı vs boyayamaz.parke boyayamaz

Ben taşınalım dedim. Eşim hayır dedi. Ama korkuyorum çünkü evi yakarım demiş. Çıldırmış telefonda. Bas bas bağırmış. Aynı sokaktayız. Hep karşılaşıyoruz. Oğlum var. Onu çıkarıyorum hep. Korktum adamdan.
Allah'ım ya herkes bir artist. Millet valla terbiyesizlikte son perde olarak geziyor ortalıkta .

oda boyamak kalıcı değişiklik mi?istediği zaman boyayabilir kiracı.dolap kapı vs boyayamaz.parke boyayamaz
Değil mi? Ben duvarlar da dahil sanıyordum 😱 peki duvara çivi çakmak falan serbest mi? Ay bilmiyorum ben hep öyle duymuştum, kiracıysan çivi çakamazsın, boyayamazsın falan 😕 dediğim gibi bilmediğim için sormak istedim 😊

Ağiz tadı kaçmış bikere. Ben olsam çıkarım. Su donemde zor ama maalesef psikolojik olarak yipranmaktan iyidir çıkmak.

Değil mi? Ben duvarlar da dahil sanıyordum 😱 peki duvara çivi çakmak falan serbest mi? Ay bilmiyorum ben hep öyle duymuştum, kiracıysan çivi çakamazsın, boyayamazsın falan 😕 dediğim gibi bilmediğim için sormak istedim 😊
anlaşma da yazmıyorsa çivi de çakabilirsin.ama çıkarken o çivi deliklerini kapattırmalı ve evi boyatmalısın.ha evi boyasız teslim aldıysan sadece çivileri kapattır çık.boyatmak gerekmez o zaman.zaten depozitodan düşülecek evdeki zararlar

anlaşma da yazmıyorsa çivi de çakabilirsin.ama çıkarne o çivi deliklerini kapattırmalı ve evi boyatmalısın.ha evi boyasız teslim aldıysan sadece çivileri kapattır çık.boyatmak gerekmez o zaman.zaten depozitodan düşülecek evdeki zararlar
Tamamdır anladım şimdi. Teşekkürler 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X