- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.863
- 73
- 33
- Konu Sahibi Nazlican333
-
tamam yazın kiralarin ucuz oldugu bir sehre tayin isteyinÖğretmen olduğum için şehir değiştiremiyorum hemen.Mecbur bir yer bulmam lazım.
Sizi evden çıkarmanın yasal zeminini oluşturmaya çalışıyor ama hayır başka evi var ihtar çekemez
İstanbul'da bir evi varsa ihtar çekemez
Çünkü öyle, avukatım bilgi vermişti,kiram yakın zamanda arttiNeden yanliş yonlendiriyorsunuz
Siz olayı yanlış anladiniz sanırım.Sizi evden çıkarmanın yasal zeminini oluşturmaya çalışıyor ama hayır başka evi var ihtar çekemez
kendi oturacaksa her turlu ceker avukat misiniz yasal zemini var mi soylediginiz .cunku ben kendi yazlik olarak kullanilacak ev icin kiracisina ihtar cekebilen cok gordum(yazlik bolgede calistim ). kanun maddesi varsa yazarsaniz o ayriSizi evden çıkarmanın yasal zeminini oluşturmaya çalışıyor ama hayır başka evi var ihtar çekemez
güya
5 yıldan az süreli kiracı ise başka evim yok mağdur oluyorum deyip ihtar çekebilir değilse çekemez avukatın söylediğine görekendi oturacaksa her turlu ceker avukat misiniz yasal zemini var mi soylediginiz .cunku ben kendi yazlik olarak kullanilacak ev icin kiracisina ihtar cekebilen cok gordum(yazlik bolgede calistim ). kanun maddesi varsa yazarsaniz o ayri
Çünkü öyle, avukatım bilgi vermişti,kiram yakın zamanda artti
Kendinin oturabileceği ikinci bir evi varsa çekemiyor, farklı şehir kısmını bilemiyorum ben kiracisiyla aynı ilde oturan ark hakkında danismistim böyle söylemiştiEv sahıbı kendisi oturacak burada. Yanlişiniz var. Aynı yerde evi varsa çıkaramaz doğru ama evi İstanbulda. Her türlü ev sahibi hakli.
o kadar yalan yanlış bilgiler veriyorsunuz ki..yok 5 yılı dolmadan çekemez yok itanbulda evi varsa çekemez..Sizi evden çıkarmanın yasal zeminini oluşturmaya çalışıyor ama hayır başka evi var ihtar çekemez
Yasal hakkı yokken çekse nolcak.o kadar yalan yanlış bilgiler veriyorsunuz ki..yok 5 yılı dolmadan çekemez yok itanbulda evi varsa çekemez..
neden çekemesin
kanunda öyle bir madde yok
adam kendim oturacam diye her türlü ihtar çeker ki zaten çekmiş bile çekemezi kalmamış
Kendinin oturabileceği ikinci bir evi varsa çekemiyor, farklı şehir kısmını bilemiyorum ben kiracisiyla aynı ilde oturan ark hakkında danismistim böyle söylemişti
Sizin ki farklı ama ev sahibinin aynı şehirde 2 evi varsa birisinde kendi oturup diğerinde kiracı varsa çık ben geleceğim diyemez elbette.Kendinin oturabileceği ikinci bir evi varsa çekemiyor, farklı şehir kısmını bilemiyorum ben kiracisiyla aynı ilde oturan ark hakkında danismistim böyle söylemişti
Yok taşıyacağımİşte farkli şehir kısmı önemli. Yanliş yönlendirmeyin lütfen yorumunuza guvenip taşınmayı erteleyecek konu sahıbı öyle görünüyor kendi zararli çıkacak sonraher geçen gün artıyor kiralar.
siz cok emin yazinca gittim arastirdim .bakin ayni il bile degil ayni ilce,ayni semtte baska evi yoksa kendi oturacagim diye cikarabilir .sadece kiraya verirse problem5 yıldan az süreli kiracı ise başka evim yok mağdur oluyorum deyip ihtar çekebilir değilse çekemez avukatın söylediğine göre
Ben olsam avukata giderdim, buradan bilgi almak bu konuda doğru bir adım değil zatenİşte farkli şehir kısmı önemli. Yanliş yönlendirmeyin lütfen yorumunuza guvenip taşınmayı erteleyecek konu sahıbı öyle görünüyor kendi zararli çıkacak sonraher geçen gün artıyor kiralar.
Paylaşır mısınız o bilgiyisiz cok emin yazinca gittim arastirdim .bakin ayni il bile degil ayni ilce,ayni semtte baska evi yoksa kendi oturacagim diye cikarabilir .sadece kiraya verirse problem
5 yil olayi diye bir sey bu konuda gecmiyor bile .5 yil mulkunun yeniden degerlemesi yapip kirayi artirabilmesi icin gerekli olan sure
ay ne meraklısınız başkasının evine çökmeye. kira geçici süreli tutulur. gayet de çıkarma hakkına sahip ev sahibi. Benim de özenle düzdüğüm evimi ev sahibim sattı 1 sene bile olmamıştı. yeni ev sahibi çık ya da 2 katı kira öde dedi ben de huzurumu bozmamak için başkasının da huzurunu bozmamak için tamam dedim 2 ay sonra çıktım 6 ay beklemeden.Sizi evden çıkarmanın yasal zeminini oluşturmaya çalışıyor ama hayır başka evi var ihtar çekemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?