• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibi ve yedek anahtar

valla bizimkinin de malı çok kıymetli, daha dün tuttuk evi. ama kendisi söyledi kilidi değiştirin bina görevlilerinde de var yedek anahtar eski eşyaları taşımaları için vermiştim nolur nolmaz dedi. asıl adet olan yeni kiracının kilidi değiştirmesidir.

güvenmıyorlarsa kıralamasınlar yahu olurmu ole sey gerek gorursen sen guvendıgın bırıne verrsın.bence vermeyn ole bı adet yok

Değiştirin kilidi. Zaten çok önemli, hayati bir durum olursa çilingir falan çağırılır. Ocak açık kalır falan nedir yani nerden bilecek ki ocağın açık mı kalmış kapalı mı. Kilidi değiştirin, değiştirdiğinizi de söylemeyin. Zaten başka bir arkadaşın da dediği gibi kilidi değiştirdiğinizi anlarsa yoklamış demektir. İlk defa böyle bişey duyuyorum.

Ben 10 sene önce yaşadım.eşim ev olarak yakın arkadaşının annesinin evini tutmuş bizde yeni evliyiz birgün evi sildim yemeğimi yaptım dedim banyomu yapıp keyif kahvesi içeyim birden kapı açıldı kahve içmeye geldim diye o anı anlatamam kiliti değiştirip en yakın zamanda evi boşaltmıştım

Merhaba canim,bencede kilidi degiştir.biz öyle yapiyoruz ordan taşinirkende ev sahibinin kilidini takip kendi kilidimizi yeni oturacağimiz eve takiyoruz.en güzeli kafan rahat olur hem

kanunen öyle bir hakları yok, siz yokken ev sahibi dahi olsa haneye tecavüz kabul edilir. kilidi değiştirin.

Kimin ne yapacağı belli olmaz. Yaşlılar bazen daha meraklı bile olabiliyorlar. Siz anahtarı değiştirin yedeği filan hic istemeyin bile.

Yuh! Adetmiş. Asla ve asla yasal olarak böyle bi hakları olamaz. Adet olur anca işte saçma daniskası. İsterse 100 yaşında dede olsun umrum olmaz. Ne güvencem be elin ailesine. Derhal değiştir kilidini ve böyle bişeye haklarının olmadığını söyle.

Kesinlikle kabul etme arkadasımın ev sahibi her dk gelirdi yok bulasıkları yıkadın mı yok bu kim su kim herseye maydonoz oluyolar sonra sıkıntı yasarsın.

Ev sahibi yasli olabilir ama evine hic mi gelen giden yok oglu,kizi,torunu...Tanimadiginiz insanlar nihayetinde ya baskasinin eline gecse anahtar...

İlk defa böyle saçma bir şey duyuyorum.O evin kirasını ödemişsiniz ve ödemeye devam ettiğiniz sürece o ev sizindir.Ne münasebet onlarda anahtar olacakmış? Böyle insanlar kiraya vermesin evlerini mümkünse.Bu kadar da takıntılı olunmaz yani.Bir şey olacağı varsa aniden olur zaten ev sahibi kapında acil bir durum olursa diye 7/24 nöbet mi tutacakmış?Madem bu kadar kıymetli evleri var yaptırsınlar sigorta olsun bitsin.

Ev sahibinin anahtar istemesi eski alışkanlıklarından belli, ama bi devirde olmaz....bence kilidi değiştirmeden oturmak bile büyük tebirsizlik
Bizim bir kilidimiz vardı, kiraladigimiz eve girer girmez hemen bunu takar, evdekini saklardik, evden çıkarken de evin kendi kilidini takardik... Dünyanın bin bir turlu hali var, eski kiracida anahtarın yedeğinin olmadığını ne bileyim ki....

Back
X