- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.522
- 798
- Konu Sahibi belirsiz123
Çok afedersin tükürürüm öyle adete 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de yedek anahtar var girmeyi hiç düşünmedik hatta yerini bilmiyoruz o derece bazen onlar çoğaltıp çıkarken veriyor genelde bize borç takıp 2 ayda çıktıkları için bizde bulunduruyoruz.Bir defasında 3 ay kira ve fatura ödememişti gittik eve yeni kiracılar bakıyoruz kovuyoruz adamları çıkmıyorlar.kiracıyla beraber kovdu beni kapıyı bir çarptı çıkarken de evde eşyalar bozuk mu diye bakılması gerek verdikleri depozitodan düşüp kalanı vermek için de yedek anahtar tutuyoruz diyorum ya eve insan gibi giremiyoruz giren çıkmıyor sizin ki farklı olabilir tbi satıp farklı bir yatırım yapacağız darülaceze den hiç farklı yok çok zarar ettik
Yaptiginiz yasal degil kiraci sikayet etse suclusunuz. Kirayi odemeyen kiracinin evine girip kovamazsiniz. Noterden protesto cekersini cikmasi icin. Yine cikmiyorsa 2. Protestoyu cekersiniz yine cikmiyorsa 3. Protestoyla beraber icraya verirsini ve devlet cikarir evden icra yoluyla (protesto cekme sayisi yanlis olabilir ben boyle biliyorum). Kiraci esyalari tamamen bosalttigi zaman girer eve kombiyi vs kontrol eder ona gore depizitodan kesinti yaparsiniz. Bu islerden anlayan bir kiraciya denk gelirseniz basiniz derde girer benden soylemesi.
Benim ev sahibim evime anahtarla girip beni kovsa solugu poliste alirdim. Belki benim haberim yok kocam odemiyor kirayi ve ben evde yanlizken gelip girdiniz? Dava acsam ev sahibinin burnundan gelir.