• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibi ve yedek anahtar

o nasıl bir adetmiş öyle:KK12: kilidi değiştirin hemen olurda girmeye çalışıyorlarsa zaten size kilitle alakalı bişeyler söylerler böylelikle anlarsınız öyle saçma şeymi olur hem içiniz rahat etmiş olur olurda evden çıkma durumunuz olursa eski kilidi yine yerine takaarsınız olur biter:KK66:

kirada oturduğumuz evlerde kapı kilidini değiştiriyorduk evden çıkarken de eski kilidi takıyorduk. siz de değiştirin evden ayrılırken de eski kilidi takın. yedek anahtar birinde duracaksa o sizin tanıdığınız, güvendiğiniz kişi olmalı.

Belki eve hırsız girecek sizin kıymetli eşyalarınız çalınacak ilk aklınıza ev sahibi gelmeyecek mi?
Yaşlı olmaları onların düzgün insan oldukları anlamına gelmez. Belki evine gizli kamera koyacak vs vs.
bir sürü senaryo yazılır olabilitesi yüksek hem de.

Böyle adet vs yok ....değiştirin kilidinizi.

Millet öz ana-babasına vermiyor ev sahibi kim oluyor?

siz gizlice kilidi değiştirin nasıl olsa eve girmezlermiş kilidin değiştiğini anlamazlar... kilidin değiştiğini anlıolarsa eve girmeye teşebbüs etmişlerdir...

hadi onlar yaşlı güvenilir ki bu bile onlara anahtar vermek için yeterli bir sebep değil, bu insanların evine girip çıkanlar anahtarı belki kolayca alıp evinize girecekler onlarla bağlantısı olan herkesede güvenebilirmisiniz. Evine giren çocuğuna akrabasına komşusuna,biran önce değiştirin anahtarınızı.

Sakin ha . yasli olmaları onları düzgün insan yapmıyor .
Belki adam sapık kamera koyacak belki kadın fena esyalarini karıştıracak.
Katiyen değiştir. Kayınvalide de bile olmamalı benim halam gelinin eşyalarını karıştıran biri . Kayınvalide bunu yapıyorsa sakin ha !
Oyle bir şey mi dedi korkmayin cazgirlasin.

Hemen bi çilingir çağır değiştir. .

Hiç böyle adet duymadım. .

Yok artık aaaa ne yazcam şaşırdım.olmaz öyle şey.gerekirse vazgeçin o evden.kimsenin içi rahat etmez bu durumdan mahreminiz otası.bu ne cesaret yaa.benim bi ev sahibi vardı aklıma o geldi.bezdirmişti beni.benim kapının zili çalınca onun kapı otomatik açılırdı utanmadan süzerdi geleni.demekki "mal benim!" psikolojisiyle yaparmış ;)

Eve tasinali 6 ay oldu benim ev sahibinin adetiymis yedek anahtar onlarda olurmuş güvenilir yaşlı insanlar ama ben tedirginim ,biz yokken eve girerler mi ,çoğu zaman yatagimizi bile toplayamadan çıkıyorum evden,ayni durumda olan varmı acaba
Ne alaka be yok öle bir şey veremem ben anahtar falan de saçmalık

Eve tasinali 6 ay oldu benim ev sahibinin adetiymis yedek anahtar onlarda olurmuş güvenilir yaşlı insanlar ama ben tedirginim ,biz yokken eve girerler mi ,çoğu zaman yatagimizi bile toplayamadan çıkıyorum evden,ayni durumda olan varmı acaba
Kilidini değiştir çok zor değil orası senin mahremin bişey dersede rahatsız olduğunu söylersin hatta annende bile yokken sizde olması beni rahatsız ediyo dersin ben her taşındığım evin kilidini değiştiririm senden önce oturanlarda bile hala anahtar olabilir.
Söyleme değiştirdiğini sana sorarlarsa sen yokken eve girip girmediklerini anlarsın bu yüzden değiştirdim burası benim evim diyebilirsin

boyle seymi olur arkadas değiştir evinin anahtarını taksınlar bakim acılacakmı sacmalık yahu

kilidi değiştirin öyle adet olmaz

eger aile apartmanına gelmisseniz her kezin vardır yedek anahtarı sen degistirsende isterler o evin parasını verdin aylık oturuyosun bi yangın cıksak su bassa ne olur sen yoksan kimse kimsenin evine girmez ama ev tutarken bunu bil yani

haa uzaktır sen ayda bi gider kirayı verirsin o ayrı ama altlı üstü malı yakın kimse asla anahtarsız olmaz sahsen bizim kilerde hep vardır kirayı vermezsin ee napcak insan sahsen bizim basımıza cok geldi kirayı vermediler esyaları tuttuk almasınlar diye ki kirayı versinler diye birazda ev sahibi acısındna bak

Back
X