• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibi ve yedek anahtar

belirsiz123

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
191
114
18
Eve tasinali 6 ay oldu benim ev sahibinin adetiymis yedek anahtar onlarda olurmuş güvenilir yaşlı insanlar ama ben tedirginim ,biz yokken eve girerler mi ,çoğu zaman yatagimizi bile toplayamadan çıkıyorum evden,ayni durumda olan varmı acaba

dediğin gibi yaşlı başlı kendi halinde insanlarsa gelmezler bence (tabi sen daha iyi bilirsin)
hani siz evde olmazsınız, bişey olur
mesela allah korusun, hırsızlık, yangın, su basması vs. o yüzden yedek anahtar almıştır
bazı insanların malı kıymetlidir pimpiriklilerdir
yoksa, siz evde yokken girmeleri saçma olur zaten

Ama bu çok saçma benim bildiğim eve kiraladıktan sonra kilit değiştirilir yani bizde ev tuttuk öyle yapmak istiyorum anahtarı kimseye vermek zorunda değilsiniz neden istiyolar ki bunu

O ne ya? olur mu öyle şey. Israr ederse siz kilidinizi değiştirin ona da eski kilidin anahtarını verin .;)

Kilidi değiştirin eve girip girmeyecegini anlarsınız.

Neden kilidi değiştirdin diye sorarsa bilinli kilidi yokladı. Sormazsa ne ala

Sanki bedava oturuyorsunuz? Parasını vermişsiniz,o evde oturma hakkını almıssınız. Ne münasebet anahtar onlarda duracakmış.
Evinizden birşey çalınmasi halindede ilk kapisina dayanacağiniz insanlar ev sahibiniz olur bu durumda.

Evet malları kıymetli, ben ayni mahallede bir yakinima yedek anahtar verecegimi söyledim ama onlar ısrarla bizde de olacak dedi,daha önceki kiracı ocağı açık bırakıp şehir dışına çıkmış falan filan, gizlice degistirelim haklısınız

Alarm taktırın bence, en azından eve girmek isterseler bile haberiniz olur.

Eve tasinali 6 ay oldu benim ev sahibinin adetiymis yedek anahtar onlarda olurmuş güvenilir yaşlı insanlar ama ben tedirginim ,biz yokken eve girerler mi ,çoğu zaman yatagimizi bile toplayamadan çıkıyorum evden,ayni durumda olan varmı acaba

Bize de öyle demişlerdi ben de veremeyeceğimi söylemişti. Bizimki de acil bir şey olur, su basar, gaz akar vs demişti ama dediğim gibi içime sinmedi ve iyi niyet için teşekkür edip vermedim.

Biz o kilitleri degistirdik.
Ama sakladik ev değiştirirken tekrar eskileri taktik

Onların adetleri diye vereceksiniz gibi bir durum olamaz. Adetleri sizinle son bulur. Veremeyiz diyeceksiniz konu kapanacak.

Back
X