Biz kadınlar kulübü olarak görünelim şu zibidiye
sevgilinden dayak yemesi bana normal gelir çünkü bayağı ayarsız bi cocukmuş. eve dalmak nedir
Rahatsız olduğunu söylesen bu sefer inada bindirip seni kötüleyebilir, bir şekilde teyzeyle aranı bozabilir.
Umarım başına büyük bir bela almamışındır
Kapıyı falan acmasanız görmemezlikten gelseniz katsılastıgınızda
Bence gözlerinin arkasında bi beyin yok o elemanın , fukara sümüğü gibi yapışılmaz ki hayret bişeySırf evle kalsa iyi. Dışarıda köpeğimi gezdirirken yakalıyor, işe gidiyorum arabaya binerken gelip durduruyor sana sıcak poğaça aldım diye.
nisanlin birkac gun evde dursa senin yerine kapiyi o acsa bi gorunse duser belki yakandan iyyy nefret ediyorum soyle yapisik tiplerden
Acik acik konus oglanla bak benim nisanlim asabidir yanlis anlar kavga cikariri annenizle aram bozulsun istemiyorum de.Gidipte annesine nisanlisi beni dovermis demez heralde.
Merak etme ters tepmez yuzsuz insanlar alingan olmuyor.Onu çok katmak istemiyorum işin içine, cidden ayarsız direkt karakolluk oluruz.
Bunu bir diyeyim bakayım. İnşallah ters tepmez.
Merak etme ters tepmez yuzsuz insanlar alingan olmuyor.
Eline bi biber gazı al karanlıkta falan çıkarsa boca et yüzüne sonrada ben nerden bileyim senin oldugunu hırlısı var hırsızı var sapığı var de belki anlar sanmam ama en azından cesaret edemez bidahaay sinirlerim bozuldu kusura bakmayın
Kapıyı açmayın geldiğinde müsait degildik diyin.
Dışarda karşılaştığınızda acelem var isim var diyin ama her seferinde ..
Bir yerde anlar artık selam bile vermeye utanır .
O halde biraz kırıcı olmanın vakti gelmiş .1 aydır bu dediklerinizi deniyorum. Aşırı yüzsüz.
Çok haklısınız kadın olmak ne zor olay ya gerçekten Allah yardımcınız olsunBenim de çok bozuk vallahi, öyle böyle değil. Anam babam yok başımda, iki kız kardeş bir başımızayız. Bir de bu manyaklarla uğraşıyoruz. Ev sahibimin oğlu olmasa zaten erkek arkadaşım defterini dürer de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?