Ev sahibimin oğlundan nasıl kurtulabilirim?!

İllaki bir tiki tiksindiği bir şey vardır bu kadar yakınken bunları keşfedip kullanabilirsin canım

O halde biraz kırıcı olmanın vakti gelmiş .
Rahatsız olduğunuzu direk söyleyin .

Geçen işte eve akşam gelmesinden rahatsız olduğumuzu söyledim. Kız kardeşim genç kız, müsait olmuyoruz böyle çat kapı gelmen hoş değil diye. 1000 kez özür diledi onu yaparken bile lafa tutup muhabbet açmaya çalışıyor. İşe gidicem daha lak lak derdinde. Atlattım derken akşam köpeği gezdirmeye çıkarken yine gördüm, aşağıda beklemiş beni 1 saat! Seninle vakit geçirmekten çok mutlu oluyorum falan diyor. Şaka gibi ya yemin ederim gram abartı yok dediklerimde.

İllaki bir tiki tiksindiği bir şey vardır bu kadar yakınken bunları keşfedip kullanabilirsin canım

Ne gibi anlayamadım canım

Bazı durumlarda kira bile almaz demişsiniz
Bu kadar samimiyete sizce de gerek var mı ?

Kendi kabul etmiyor, öğrencilik yıllarımdan gelen bir durum. Şu an çalışıyorum elbette alıyor. Öğrenciyken mesela almazdı bazen sen öğrencisin diye.

Canim ya uzuldum durumuna sanki taşınmak iyi bir fikir gibi ...
Ya da bir süre anne _ babanız gelebilir , baban çocuğu çeker kenara konuşur filan?

Kendi kabul etmiyor, öğrencilik yıllarımdan gelen bir durum. Şu an çalışıyorum elbette alıyor. Öğrenciyken mesela almazdı bazen sen öğrencisin diye.
O almayabilir ama sizin mutlak vermeniz gerekirdi .
Kendimden biliyorum birine bir naiflik , kibarlık göstersem peşi kesilmiyor .
Süregelen bir muhabbet ve samimiyet bekleniyor
Açıkça rahatsız olduğunuzu dile getirin bence
Genç kadınsınız , hayatta neler var .
Zaten dediğiniz kadar anlayışlı bir kadınsa ev sahibiniz bunu kabalık olarak görmez .
Siz uyardığınız halde zaten şirinliğe çekmesi konuyu , sevmeye bağlaması çok komik .
Zira ben güvenip evime sokmam

Canim ya uzuldum durumuna sanki taşınmak iyi bir fikir gibi ...
Ya da bir süre anne _ babanız gelebilir , baban çocuğu çeker kenara konuşur filan?

Taşınmak şu an benim için çok zor. Bu evde yıllardır kiracıyım, hem okuluma hem de tesadüf işyerime yakın oldu. Kardeşimin okuluna da çok yakın. Bir de bekara ev vermeme bilmem ne o süreçlerden yeniden geçmek istemiyorum, öğrenciyken sanki öğrenci değil de pavyonda çalışıyormuşuz gibi davranıyordu ev sahipleri.

Annem çok yoğun çalışıyor, babamın işi zaten sürekli yurt dışı bağlantılı. Babamı normalde de pek görmeyiz.

Olabilir, haklısınız belki de. Öğrenciyken işime geliyordu tabi vermemek, paraya ihtiyacım oluyordu. Ev sahibim cidden iyi bir insan, yani öyle bir art niyetini görsem zaten durmazdım evinde. Yıllardır kiracısıyım, oğlunu daha yeni görüyorum misal. Kimse de oğluna toz kondurmak istemez, o konuda da beni değil oğlunu tutacaktır zaten. Yanlış anlamışsın abilik ediyor falan diyecektir, dedi de keza.

Bu zamanda abi yok vallahi .
Kimin eli kimin cebinde belli değil hesabı
Kendine dikkat et

Nişanlınızla birlikte ev sahibinizin evine yemeğe gidin. O parazit de oradayken. Ters bir hareket yaparsa zaten teyze de şahit olur.

Saçmalamasa dahi ilerisi için teyzeyi uyardiginizda "bak nişanlımla da tanıştı" demenize bahane olur.

Bende öğrenci evinde kaldım o durumu biliyorum herşey e dikkat etmek zorunda kalıyorsun , akşam canım çiğ köfte çekedi öğrencilik yıllarımda bir saatten sonra apartmandan çıkmaya çekinirdim dedikodu olur diye gidip alamazdım, haklısınız.
O zaman bir daha geç saatte gelirse ona bir daha kapıyı açmayacağınızı net bir dille söyleyin .

Astoria, benzerini öğrencilik yıllarımda yaşadım ve yaptığım şeyi söyleyeyim:
O kadar açık konuştum ki yüzsüzlük yapacak yeri kalmadı.

Şimdi kırmadan dökmeden, aman incitmeden, canlar sıkılmadan olayı olmuyor böylesi durumlarda; açık ve fakat kibarca konuşacaksın en ciddi ifadenle, kibarca döveceksin yani. Karşılaşınca:

"Bakın X bey, ben 18lik yeni yetme kız çocuğu değilim ve davranışlarınızın da gayet farkındayım. Rahatsız oluyorum. Siz bunu sevimli buluyor ya da hareketlerimi kendinizce nazlanma olarak değerlendiriyor olabilirsiniz ve fakat bunu en kibar kalabildiğim son haliyle size söylemek istiyorum: Nişanlı bir kadına davranışlarınızın aşırı olduğunun farkına varın ve tesadüfencilik oyunlarınıza artık son verin! Annenize olan saygım-sevgimden ötürü birkaç kez bilmezden geldim ama artık sıktınız."

diyebilirsin.

Onun için teyzenin beni davet etmesi lazım o benim evime geliyor da ben ona pek gitmiyorum. :) Şu anda hele hiç gitmek istemem ııyy valla çocuğun suratı gözümün önüne geldi ürperdim.

Onu söyledim geçenlerde. Bu sefer de romantik komedi filmi tadında dışarıda karşıma çıkıyor, planlıyor belli ki giriş çıkış saatlerimi öğrenmiş. Yani uzaktan çok kibar geliyor insana, aaa ne kadar ilgili diyebilir birisi ya da erkek arkadaşım olmasa belki hoş bulabilirim bile. Ama şu anda ciddi rahatsız ediyor.

Ay sağ ol gerçekten ben birebir bunu söyleyeyim. Muhtemelen sabah yine dibimde bitecek zaten uyku siniriyle söylerim herhalde. Buna da yüzsüzlüğe devam ederse artık ne yaparım bilmiyorum.

Mesela bazı insanlar limondan hoşlanmaz bazıları tüylü şeylerden kimi kuştan hoşlanmaz kimi hamster dan kimi sesli sakız çiğnemekten bu hayatta herkesin muhakkak rahatsız olduğu bir şey vardır bir gün yine seni yakalarsa suratını as off çok moralim bozuk tüylü şeylerden tiksiniyorum arkadaşım da eve böyle bir halı almış girmemle çıkmam bir oldu evden modum düştü de böyle geveze biri illaki kendisini de anlatır neyden nefret ettiğini bul o ol sende

Bir süre sonra anlayıp bırakır inşallah gerçekten yüzsüzmüş .

Ay sağ ol gerçekten ben birebir bunu söyleyeyim. Muhtemelen sabah yine dibimde bitecek zaten uyku siniriyle söylerim herhalde. Buna da yüzsüzlüğe devam ederse artık ne yaparım bilmiyorum.

Devamını devam ederse düşünürsün. Bence devam edemeyecek.

Kuşum ben sohbeti uzatmamak için kırk takla atıyorum, sevmediği şeyleri öğrenmek için oturup muhabbet etmem lazım ehehe. Ben bana ne derse "hıı, evet, oldu, işe de geç kaldım, hoşçakalın" falan şeklinde geçiştiriyorum. Söylediklerini dinlemiyorum bile. :)

Devamını devam ederse düşünürsün. Bence devam edemeyecek.

Nolur etmesin de kazasız belasız kurtulayım ya, gerçekten kendi hareketlerimi sorguluyorum acaba bende mi sorun var diye ama yok yani. Adama bas bas nişanlım var, gelir şimdi diyorum hıı iyi tanışırız yav niye yüzük takmadın diyor.

Ne kadar bıktığını anlıyorum canım inan takdir ettiğim üyelerden birisin umarım bunu atlatırsın benim aklıma başka şey gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…