Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar bıktığını anlıyorum canım inan takdir ettiğim üyelerden birisin umarım bunu atlatırsın benim aklıma başka şey gelmedi![]()
Bu aralar erkek arkadaşınla birlikte daha sık görünsen?
Nolur etmesin de kazasız belasız kurtulayım ya, gerçekten kendi hareketlerimi sorguluyorum acaba bende mi sorun var diye ama yok yani. Adama bas bas nişanlım var, gelir şimdi diyorum hıı iyi tanışırız yav niye yüzük takmadın diyor.
Der. Hedefe kitli adam der, haddini de aşar. Çünkü aranızda, senin dillendirmeye çekineceğini bildiği bir ilginin hissini yaratmakla meşgul. :) Bu yüzden o kadar emin ve inkar edemeyeceği keskinlikte apaçık, ani konuşmalısın. Öyle kallar gelmeli şaşırıp kem küm ederken "Yanlış anladın, özür dilerim"e doğru postalanıp "Rahatsızlık verdiğimi bilseydim böyle davranmazdım" deyip hayatından çekilmeli. Bu şekilde olur bu ancak.
Böyle nişanlıyken bana asılan müdürümü de dumur edip kekelettiğimi, özür dilettiğimi bilirim, öğrencilik yıllarımda musallat olan bir iki tipi de.
Konuşamayacağına güveniyorlar. Öyle bi gözünü dikip konuş ki "Sen beni ne sandın be aptal!" hissini geçir.
Ay ona ne ilgim olacak ya off vallahi ürperme geldi gene ehehe. Yarın kesin damlayacak gene, o zaman birebir söyleyeceğim. Buraya yazarım sonucu :)
O öyle umuyor işte :)
Yaz, inşallah güzel haberle geleceksin.
Her halükarda biz buradayız, o adamı gelir döveriz de gerekirse KK olarak, bir adres yeter.![]()
Size gerek kalmadan benimki döver de... işte yaka paça evden atılırız. Zaten bunun riski olmasa çoktan erkek arkadaşıma söylerdim de benimkinin elinden alamıyoruz maalesef, sinirlenince gözü dönüyor.
Astoria acaba gece köpeği dışarı çıkarırken şöyle en can yakıcılardan bir odun alsanız, adam dibinizde bitince ay sapık diye bağırıp kafasına geçirseniz sonrada aaa x bey siz miydiniz deyip sopayı panikle sallarken bir tane de karnına çaksanız, ay yanlışlık oldu deyip birde bacağa geçirseniz, gece ya insan korkudan ne yaptığını bilemiyor, sabah kapıyı uyku sersemi açıyorsunuzdur işe giderken bir kere de sabah kafaya tava yese, bu aralar bir sapık var bizim buraya dadandı x bey deseniz şöyle gözleri kısarak, gitmez mi bu adam?
hareketlerimi kendinizce nazlanma olarak değerlendiriyor olabilirsiniz
Astoria acaba gece köpeği dışarı çıkarırken şöyle en can yakıcılardan bir odun alsanız, adam dibinizde bitince ay sapık diye bağırıp kafasına geçirseniz sonrada aaa x bey siz miydiniz deyip sopayı panikle sallarken bir tane de karnına çaksanız, ay yanlışlık oldu deyip birde bacağa geçirseniz, gece ya insan korkudan ne yaptığını bilemiyor, sabah kapıyı uyku sersemi açıyorsunuzdur işe giderken bir kere de sabah kafaya tava yese, bu aralar bir sapık var bizim buraya dadandı x bey deseniz şöyle gözleri kısarak, gitmez mi bu adam?
odun benim sadık yarimdir, sakar olacaksın böyle durumlarda pardon derken çakacaksın, bilerek vurmuyorsun kialskşdnajkfba![]()
![]()
![]()
Ay bir de böyleleri var, sen kibarca terslersin aslında ama onların kafa bu kadar çalışır, "naz yapıyor ehehe".
Böyle yılışık tipler var maalesef uyuz ediyorlar insanı.
Geçen seneydi sanırım bana instagramdan eski okul arkadaşım yazıyordu ısrarla, kısa kesiyorum yazıyor, cevap vermiyorum yazıyor, kibarca tersine bir şey söylüyorum yazıyor. İstedikleri olmayınca da dediğiniz gibi genelde karşıdakini suçlarlar ama senin amacın kırmamak veya sorun yaşamak istememendir. İçimden amacını itiraf etse de hayır desem gitse dedim çünkü biliyorum suçlu çıkacağım daha önce yaşadım bir kaç kere ama artık gına geldi tüm gün yazmasından, sonunda gayet kibarca kendisini anladığımı ama istemediğimi belirttim ve çok ergence bir şekilde ne diyosun sen yaaa yok öyle bir şey deyip sildi beni
Siz bir de nişanlıymışsınız yani biliyor bunu, yaptığı çok çirkin ve net bir tavır lazım gibi. Umarım anlar konuştuğunuzda.
![]()
![]()
odun benim sadık yarimdir, sakar olacaksın böyle durumlarda pardon derken çakacaksın, bilerek vurmuyorsun ki
Etrafta sapık sinekler var deyip sinek ilacı sıkmak bile mübah bu durumda, bu kadın normal değil deyip topuklayıp kaçar bence.
Umarım canımİnşallah. Gangsta'nın söylediğini deneyeceğim en sert ifademi de takınarak. Umarım defolur başımdan artık.
Ama naiflik böyle adamlardan kurtarmıyor, vuramıyorsanız direkt tek kelime siz sapık mısınız x bey hayırdır sürekli dibimde bitiyorsunuz deyin daha gelmez, bu adamlara uzun açıklama kar etmiyor çünkü.Oohh hayali bile çok güzel geldi ya.Ama benim lanet olası naif benliğim bunu yapmama izin vermeyecek kesin. Köpeğim de benim gibi, keşke pitbull sahiplenseydim. Saldır oğlum komutuyla işi biterdi ehehe. Benimki saftirik herkese sırnaşıyor. :/
Gangsta bu sefer olacağından emin, ben de ona güveniyorum. :) Biraz sert yaparsam olur inşallah ya artık o kadar da ileri gidemez herhalde annesi falan var arada. Yani umarım. :/
Ama naiflik böyle adamlardan kurtarmıyor, vuramıyorsanız direkt tek kelime siz sapık mısınız x bey hayırdır sürekli dibimde bitiyorsunuz deyin daha gelmez, bu adamlara uzun açıklama kar etmiyor çünkü.
Sert değil resmen gözlerini belertip bak ki daha da iyi akşamlar demeye bile cesaret edemesin vallahi sinir oldum ne yapiskanGangsta bu sefer olacağından emin, ben de ona güveniyorum. :) Biraz sert yaparsam olur inşallah ya artık o kadar da ileri gidemez herhalde annesi falan var arada. Yani umarım. :/