- 12 Temmuz 2006
- 57.384
- 219.457
- 1.223
- 53
Ama ne yapayım valla adama sinir olmuştum, eşime de dedim hatta, bu adam hayırlı yaklaşmıyor diye, yapacaktım valla gangsta, tövbe tövbe :))) sopayla birlikte bir de kağıt kalem taşı olacak iş mi :)))Ayy...![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ne yapayım valla adama sinir olmuştum, eşime de dedim hatta, bu adam hayırlı yaklaşmıyor diye, yapacaktım valla gangsta, tövbe tövbe :))) sopayla birlikte bir de kağıt kalem taşı olacak iş mi :)))Ayy...![]()
![]()
Ne poağaçası x bey siz yiyin, ben sevmem deyin suratınız asık şekilde, oyalamayın beni işim var deyip lafa başlamasına izin vermeden yürüyüp gidin, biraz sinirleriniz düzelsin diye espriyle karışık yazıyorum ama gerçekten sinir oldum, yakın olmayı çok isterdim o adama bir görünmek için, haddini bilsin, en sinir olduğum erkek tipi laubali laftan anlamayan tipler, bana musallat olduydu öyle bir tip, adam yarım yamalak Türkçe biliyordu, kibar yabancı adam edasıyla yaklaşıyor güya ama niyet belli, Türkçe kursuna gidiyormuş dedim mune bu adam bir daha karşına çıkarsa kağıda Türkçe bol bipli ver veriştir, adama da bunu kursta okutup anlamını sormasını söyleson karşılaşmamızda söylediklerimi biraz anladı galiba artık karşılaşmıyoruz.
Ama ne yapayım valla adama sinir olmuştum, eşime de dedim hatta, bu adam hayırlı yaklaşmıyor diye, yapacaktım valla gangsta, tövbe tövbe :))) sopayla birlikte bir de kağıt kalem taşı olacak iş mi :)))
:)) Olunmayacak gibi değil, hani böyle kakara kikiri yapıyoruz da, taciz işte göz göre göre, ya da nasıl bakıyorlarsa sevgililik-nişanlılık-evlilik durumlarına ciddiye mi almıyorlar insanların birlikteliklerini, yoksa her yol mubahtır yoklaması mıdır da bu haddi kendilerinde buluyorlar ilginç. Düşünsek, hatırlamaya çalışsak her kadının hafızasından benzer durumlar çıkar illa. İşte yüzsüz karşısında kibar kalmak, görmezden gelmeye çalışmak işe yaramıyor dediğin gibi, dinsizin hakkından imansız geliyor.
Nişanlıyken müdürüm askıntı olmuştu, dibime kadar sokulurdu bir şeyler getirip götürürken. En sonunda "Ben dünkü çocuk değilim, hareketlerine dikkat et! Canımı sıkma, canını sıkarım" ile başladım, artık adam en son kekeleyerek özür diliyordu. Tehdit ederim ben direkt Mune valla, tehdidim de boş olmaz.
Topuğuna sıkarım adamın diye devam ediyormuşum buradan
Tamam bu kısım şaka, ama tehdit eder ve dalarım gerektiği yerde.
Ev sahıbının nıye ıyı davrandıgı bellı oldu .Bu devırde kımse kımseye oyle cıkarsız ıyılık yapmaz bazen parada almıyomus !!ogluna dusundugu ıcın tatlım yandın sen o evde o oğlanı almassan zaten kadın sana kötu davranmaya baslayacak !!!Vallahi daraldım kaç gündür manyak mıdır sapık mıdır nedir?
Bana kalsa evden çıkarım hemen de imkansızdan da öte toparlanıp çıkmamız. İşyerime çok yakın bir de dediğim gibi ev sahibim çok anlayışlı, bazen kira dahi almaz. Böyle ev sahibi bulabilmem zor. Bazıları bekara ev vermiyor malumunuz.
İnşallah, ne yapacağımı bilmiyorum. Geçen akşam gelmesinden rahatsız olduğumu, kız kardeşimin genç bir kız olarak evde olduğunu falan söyledim. Bu sefer akşam köpeğimi çıkardığımda zınk diye damladı ya deliricem!
Canım teyzede bılıyo ve ıkısı bu iş olsun dıye bu kafar ıyı davranıyolar analı oğullu kızın pesındeler bellı kadında cok sevmıs oğlunu gönderıyo ogluda sapık kac ordan sen bence konu sahıbıne dıyorum :)Rahatsız olduğunu söylesen bu sefer inada bindirip seni kötüleyebilir, bir şekilde teyzeyle aranı bozabilir.
Umarım başına büyük bir bela almamışındır![]()
Mune birşey diyeyimmi,Tarık Akandan örnek verdin ya,bu adamın yaptıkları işte bayat cilveler aklınca,e yurtdışından yeni gelmiş ya,bunları, tanışıp kendini kabul ettirme taktikleri sanıyor.Bir yeşilçam filmine rastgelmiştim,Tarık Akan başroldeki kıza aynen böyle davranıyor,kız bunaldığı halde ensesinde dolaşıyor,otobüste başında dikiliyor,kız bir şeye "güzel"dese,aynen senin gibi diyor,resmen taciz ediyordu,ay yazarken daraldım.Ama ne oldu ,kızı kendi deyimiyle"tavladı"Ama kabul edin nişanlıyı hiiiç işin içine sokmadan bu adamdan sıyrılmanın tek yolu bu, konuşmaktan anlamaz o adam, benim eşimde sinirlidir, ona havale edersem önüne gelenin boğazına çöker, kaç defa adamların üstünden ben aldım bir lokma canımla, adile naşitin tarık akana sarılması gibi sarılıyorum vurmasın diye, adım zeynaya çıkmıştı bir ara, abla sen kocanı nasıl ayırıyorsun kavgadan deyip bir bana bakıyorlar bir eşime, eşim benden boylu çünkü, e bir de erkek kuvveti, o yüzden bazı durumlarda kendi taktiklerimi kullanıyorum, işe yarıyor![]()
Yazdım yazdım sildim, gerçekten artık sinirden gözüm seğiriyor kızlar ne yapacağımı bilemiyorum.
Öğrencilik yıllarımdan beri çok naif, tatlı bir hanımın evinde kiracıyım. Her zaman bana karşı kibar oldu, arada ziyaretime gelir bazen çay, kahve içeriz birlikte. Eşi yıllar önce vefat etmiş, bana da yakın oturuyor, ilgisini hiç eksik etmedi üzerimden. Bazı durumlarda kira dahi almaz. Beni kendi kızı gibi bellemiş ailemden uzaktayım diye sağ olsun buna bir lafım yok.
Yurtdışında okuyan bir oğlu vardı, kendisini bunca zamandır görmedim ta ki şu son 1-2 aydan beri. Çocuk yurtdışından dönmüş, ev sahibim teyzecik de tanıştırmaya getirdi. Muhabbetimiz var ya, neyse ağırladım ettim. Kızlar çocuk tanıştığımızdan beri dibimde, artık sinirden ağlayacağım. Birkaç örnek vereyim. Misal sabah köpeğimi çıkarıyorum, bir bakıyorum sırıtarak karşımda "Ben de koşuya çıktım ehehe" falan. Akşam geliyor "Bir sıkıntınız var mı, isteğiniz var mı?" diye. Bir de yüzsüz ki. "Yemek yiyoruz" diye göndermeye çalıştım; "Aaa ben de acıkmıştım zaten" diye içeri daldı! "Nişanlım da birazdan gelir" diyorum, "Ne güzel tanışmış oluruz, nişanlın da çok şanslı. Neden yüzük yok parmağında?" falan böyle abuk subuk hareketler. Sinirleniyorum artık.
Ev sahibi teyzeye söyledim vakitsiz geliyor diye biraz kibarca, "Sizi çok sevmiş (ben ve kardeşim), abiniz gibi görün" falan diyor, kadına bir şey diyemedim. Kırmak da istemiyorum. Sevgilime söylesem ayarı yok, ağız burun dalar, elinden alamayız. Evimizden de oluruz, herkese rezil oluruz. Kızlar ben ne yapayım da kazasız belasız kurtulayım şu elemandan bir akıl verin.
Ama çok bunaltıcı değil mi kahve,belki bir ışık olsa tamamda,kız nişanlıyım diyor ve hoşnutsuzluğunu belli ediyor,bu durumda taciz bence,daraldım buradan bile:))yorumları okumadan yazıyorum
belli ki size ilgisi var
ve ben nedense çok tatlı buldum