- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
Bu şarkı X Beyden sana gelsin Astoria.
![]()
![]()
![]()
Kahkaha krizine girdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben :) yazık ya üzüldüm :)@GangstaWalk , @tuzsuz_ruh ,Mune , @Scarlet89 , @Ozzgeee , @ozge72 , @Milana22 ,
MariD ,
littlewaterspirit , @nooption , @Vind
Kızlar aklıma gelenleri etiketledim de hanginizdi kardeşinden hoşlanıyor olabilir diyen, kendisine fal baktırmak istiyorum ahsjsksks. Olayı anlatayım. Şimdi eve geldiğimde de görmedim ben elemanı, iyice sinirlendim. Dedim köpeği bari ben çıkarmayım, kız kardeşime söyledim sen çıkar bu sefer diye. Çıkardı neyse geldi, yüzü allak bullak. Noldu dedim, abla bu ev sahibinin oğlu yanıma geldi bana açıldı benden hoşlanıyormuş demesin mi? Bizimki de bir anlamamış başta sonra açmış ağzını yummuş gözünü. Kaç yaş büyüksünüz benden abi ayağına kiracınızın kız kardeşine göz koymaya utanmıyor musunuz falan baya saydırdım dedi. Çocuk da süklüm püklüm olmuş, ben göz koymadım özür dilerim sizinle göz teması bile kuramadım utançtan falan demiş
Kız kardeşim de kesin bir dille olmayacağını, bir daha bizi rahatsız etmemesini söylemiş. Çocuk da tamam o zaman ama lütfen annem bilmesin bunu aramızda kalsın hiç olmamış gibi sayalım demiş. Kız kardeşim de siz bizi rahatsız etmezseniz biz de annenizi rahatsız etmek zorunda kalmayız demiş.
Kız kardeşim benden daha dişlidir zaten :) Neyse yani durum böyle kızlar, kendi üzerime alınmıştım ama kız kardeşimi "ayarlamam" için yakınlık kurmaya çalışıyormuş belli ki. Bir daha bizi rahatsız etmez sanırım, kız kardeşim sert çıkıştığıma üzüldüm baya utandı yüzü kızardı falan dedi. Ben de hak etti ama çok densiz hareketleri vardı dedim, doğru söylüyorsun dedi. Öyle yani, bilgilendirmek istedim. :)
Tabiî aptala malum olurKonuyu bilmişsin helal
Artık konu açarsak seni etiketleyelim![]()
Bana fal demeyin lütfen
Bana fal demeyin lütfen![]()
Sene 2005 de iş arkadaşım bayan bir mimara gırgır olsun diye fal bakmıştım başım çok ağrıdi sonrasında ... Annem çocukken kısaca som ağızlı derdiHisleri kuvvetli diyelim o zaman :)
Öyle zamanlarda bana yazabilirsin. Cidden...Astoria
Dün gece senin başlığını bir mesajla sabote ettim
@GangstaWalk alıntı yaparak.
Sanırım engelledi beni, sen ilet olur mu?
Ve başlığa yazan herkese sesleniyorum
Çok kötü bir günün akşamında burdayım,Mune sağ olsun destek oldu.
Stresliydim, paranoyaktım, korkuyordum, ağlıyordum,
BanaAstoria bir an önce cevap yazsın istedim, mesleğinden ötürü.
Nolur kusura bakmayın.
Hahayyyyy eleman ters köşe yapmış ama becerememiş malesef ahahahahahahha@GangstaWalk , @tuzsuz_ruh ,Mune , @Scarlet89 , @Ozzgeee , @ozge72 , @Milana22 ,
MariD ,
littlewaterspirit , @nooption , @Vind
Kızlar aklıma gelenleri etiketledim de hanginizdi kardeşinden hoşlanıyor olabilir diyen, kendisine fal baktırmak istiyorum ahsjsksks. Olayı anlatayım. Şimdi eve geldiğimde de görmedim ben elemanı, iyice sinirlendim. Dedim köpeği bari ben çıkarmayım, kız kardeşime söyledim sen çıkar bu sefer diye. Çıkardı neyse geldi, yüzü allak bullak. Noldu dedim, abla bu ev sahibinin oğlu yanıma geldi bana açıldı benden hoşlanıyormuş demesin mi? Bizimki de bir anlamamış başta sonra açmış ağzını yummuş gözünü. Kaç yaş büyüksünüz benden abi ayağına kiracınızın kız kardeşine göz koymaya utanmıyor musunuz falan baya saydırdım dedi. Çocuk da süklüm püklüm olmuş, ben göz koymadım özür dilerim sizinle göz teması bile kuramadım utançtan falan demiş
Kız kardeşim de kesin bir dille olmayacağını, bir daha bizi rahatsız etmemesini söylemiş. Çocuk da tamam o zaman ama lütfen annem bilmesin bunu aramızda kalsın hiç olmamış gibi sayalım demiş. Kız kardeşim de siz bizi rahatsız etmezseniz biz de annenizi rahatsız etmek zorunda kalmayız demiş.
Kız kardeşim benden daha dişlidir zaten :) Neyse yani durum böyle kızlar, kendi üzerime alınmıştım ama kız kardeşimi "ayarlamam" için yakınlık kurmaya çalışıyormuş belli ki. Bir daha bizi rahatsız etmez sanırım, kız kardeşim sert çıkıştığıma üzüldüm baya utandı yüzü kızardı falan dedi. Ben de hak etti ama çok densiz hareketleri vardı dedim, doğru söylüyorsun dedi. Öyle yani, bilgilendirmek istedim. :)
Teşekkür ederimÖyle zamanlarda bana yazabilirsin. Cidden...
Buradaki güzel hatunların da yanlış anlayacağını düşünmüyorum
Gangsta’da anlayışla karşılayacaktır tanıdığım kadarıyla, Astoria’da...
Sıkma canını
Astoria
Nolur kusura bakmayın.
Hahayyyyy eleman ters köşe yapmış ama becerememiş malesef ahahahahahahhaalmış cevabını oturmuş aşağı
valla o arkadaşı bende tebrik ederim kimse benim desin her konuda etiketlicem bundan sonra
![]()
Valla mesajını okuyunca ben bile dumur oldum ki seni düşünemiyorum ama iyi yönden bakalım musallat olmadı sana yoksa işin sonu kötü olacaktiBöyle ters köşeyi de ömrümde görmedim hahaha.
Seni aklıma yazdım little hanimcim bundan sonra alengirli konularda etiketim olabilirBana fal demeyin lütfen![]()
Valla mesajını okuyunca ben bile dumur oldum ki seni düşünemiyorum ama iyi yönden bakalım musallat olmadı sana yoksa işin sonu kötü olacakti![]()
Sizin durumunuzu anladım akşam bende çünkü denk geliyorum hic böyle ters cevaplar verdiğinizi görmedim hele ki böyle bilindik bir kk üyesine umarım bir an evvel içinde bulunduğunuz durum aşılır kolaylıklar diliyorumAstoria
Nolur kusura bakmayın.
Tâbi etiketleyin çocukken som ağızlı derdi annemSeni aklıma yazdım little hanimcim bundan sonra alengirli konularda etiketim olabilirmaşallah hissi kalbel vuku bulmuş baya hemde perşembe gecesinin de önemi var sanirim
![]()
Valla ya tam rezillik bu defa sevgilin de diyecekti ki noluyor sana adam sana bir ışık yakmamış ustelik kardesinden hoslaniyormus sen hemen gelin güvey olmuşsunİyi ki bana asılıyor diye erkek arkadaşıma gidip söylemedim ha tam rezalet olurdu![]()
Bazen kendimi de oyle goruyorum inanın insanın aklına gelen başına mı gelir her konumda ya şimdi su bardak düşecek derim pat bu yolda yürürken ayağım burkulmasa bari derim pat bu elbise de ne güzelmiş internetten ama defolu falan çıkmadı derim elimi attigim yer delik çıkarTâbi etiketleyin çocukken som ağızlı derdi annem![]()