Ev sahipleri bir dereceye kadar haklı ancak fırsatçılıkta var bunu da inkar edemeyiz. Ahır olsa hayvan durmayacak evlere akıllara zarar rakamlar isteniyor, herkesin evi bal börek değil. İki gün önce gazetede okudum, insanlar bu aşırı yüksek kiraları ödeyemiyor, bir çok ev sahibi kiracısıyla mahkemelik, mecburiyetten evleri tutuyorlar ama sonra ödeyemiyor kirayı insanlar. Ödenmeyecek bir rakam belirleyip arap kiracı bekliyor çoğu ama bu işin sonu kötü olacak, büyük şehirlerde tersine göç başladı, ev sahiplerinin kiram şu olsun inadından bir süre sonra büyük şehirler tamamen yabancılara kalacak. Kendisi zarar etmeyecek ama kiracının da ödeyebileceği bir rakamda karar kılmak lazım, biraz geleceği düşünmek lazım. Beylikdüzü Yakuplu da oturuyorum ben, burada kiralar 7.500-10.000 arası, sadece tek bir caddesi merkezi ve gelişmiş olan bir yer, bu caddeye bakıp kira bedeli belirliyor ev sahipleri, bir denge bulmak lazım, evet her şey arttı kabulüm ama bundan yararlanıp olmayacak işlere kalkışmanın sonu da kötü, toplum olarak birbirimizi kollamamız gereken bir zamandayız amaç sadece para değil, konu sadece enflasyon değil, bu anlamda ev sahiplerinin de biraz duyarlı davranması lazım