Ev sahiplerine selam olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar bilgi veremem sanal ortamda.Yalan mi söylüyorum, Eylül de ödeme dekontumu atarım olmazsa
Ne alakası var? Ayrancı yazdım diye gelip beni mi bulacaklar? Sincan dersiniz, fatih dersiniz tamam o fiyat olabilir belki. Ya da kresiniz çok kalitesiz üzgünüm. Herkes kendi yaşadığı yeri bilir, ona göre cevap verir.

Yav çocuğa Özel liste nasıl yapsın çok garipsiniz :)
Ya arkadaşlar, başka bir konuda bu üyeye tek tek taban fiyatları verilerek farklı yaş gruplarından çocukların beslenme barınma giyim sosyal eğitim...vs temel asgari ihtiyaçları, ustelik gerekçeleriyle rekor sayıda yorumla açıklandı. Hatta ben o konuda bu yüzden banlandim. Ama o konuda anlatılanların üzerine,bu konudaki tavrinı da görünce tutumunun sebeplerini anladım artık sanırım.....Burda rencide etmemek ve banlanmamak için yazamıyorum ama inanın hickimsenin yorulduguna veya banlandigina değmez. Çocuk için çok üzgünüm sadece ama yapacak hiçbir şey yok.

Son düzenleme:
Dediğiniz örneklerden yaklaşık 3 kat olduğunu anlıyorum. Ev fiyatları neden beş kat arttı?

Bakmak isterseniz buyrun burada bir inceleme var. Khomyuk Khomyuk

fiyat artisinin bir sebebi de alttaki gibi aciklanmis.

"Böyle dönemlerde fırsatçılık yaygınlaşmaya başlıyor ve bazı satıcılar enflasyon kalkanının arkasına saklanarak ‘ne fiyat istesek satılıyor’ düşüncesiyle fiyatları tekrar artırıyor. Bu davranışın sonucunda enflasyon daha da hızlanıyor (karaborsa etkisi.) Bu davranıştan kaynaklanan fiyat artışının sorumlusu bu şekilde davranan satıcılardır. "

Aqua yakında nerde var pardon?!
havuzdan bahsetmisler havuz icin illa termal otele gerek yok sirf ucuza buldunuz diye taa akyurtu soylemissiniz yok olmadi ayastaki termaller daha ucuzdur butun gunu yolda harcayip oraya gidelim. buyuk anadolu otelin aquaparki da yok ayrica gittim kaldim sadece tek bir kaydirak var. sirf millete ben cok biliyorum demek icin googledan bakip yazmayin.

Ya arkadaşlar, başka bir konuda bu üyeye tek tek taban fiyatları verilerek farklı yaş gruplarından çocukların beslenme barınma giyim sosyal eğitim...vs temel asgari ihtiyaçları, ustelik gerekçeleriyle rekor sayıda yorumla açıklandı. Hatta ben o konuda bu yüzden banlandim. Ama o konuda anlatılanların üzerine,bu konudaki tavrinı da görünce tutumunun sebeplerini anladım artık sanırım.....Burda rencide etmemek ve banlanmamak için yazamıyorum ama inanın kimsenin banlandigina değmez.
Valla bende anladım. Nedenini yazmayayım.

havuzdan bahsetmisler havuz icin illa termal otele gerek yok sirf ucuza buldunuz diye taa akyurtu soylemissiniz yok olmadi ayastaki termaller daha ucuzdur butun gunu yolda harcayip oraya gidelim. buyuk anadolu otelin aquaparki da yok ayrica gittim kaldim sadece tek bir kaydirak var. sirf millete ben cok biliyorum demek icin googledan bakip yazmayin.
Ankara daki havuzları, fiyatları bilmesek yutacağız.

Mune Mune siz geçen sefer burada beğenmedim tuşu sadece konu nezdinde beğenilmeyen bir şeye yapılmalı demiştiniz. MaHlass MaHlass geriye gidip tüm konulardaki eski mesajlarıma beğenmedim atıyor. Bunun da cezası var demiştiniz değil mi? Davetiyeye para vereyim mi yazan üyeye herkes atıyor harcamayın yazdığım alakasız yoruma bile beğenmedim atmış. Bu taciz değil midir?

O zaman sizi de aynı şekilde cezalandırmak gerekiyor. Ben sizin konunızu takip etmiyorum sizin benim konumu takip ettiğiniz kadar.. Burda bugün gerçekten çete var birbirini kollayan, buna ceza alsam da size de ceza aldıracağım beni takip etme arkadaşını kollama bak benim öyle bir arkadaşım yok bam bam sadece..
Mune Mune ceza alacaksam bu çetenin de aynı muameleyi göstereceğini umuyorum..
Hanımlar,
beğenmedim üyeye değil yoruma yapılıyor doğrudur, eğer taciz etmek maksadıyla üyenin her yorumuna beğenmedim atılıyorsa, durum şikayet et butonuna basılarak rapor edilir.
Rapor incelenir ve şayet şikayet haklı görülürse banlamaya kadar gidebilir.

Böyle bir durum varsa hepiniz beğenmedim butonunu amacı dışında kullanan kişileri rapor edebilirsiniz, beğenmedim şikayetleriyle bizzat Kazen ilgileniyor.

Soruma cevap vermemişsiniz incekte oturup Gölbaşındaki aquadan mı bahsediyorsunuz. Yakında Aqua yok termal de yok merkezde.. Hepsi şehire uzak yerler.. Googledan ancak siz bakarsınız buna.

İftira da bu konunuza dahil mi mesela sizin eski konunuzda var mı?
İftira? Size sadece bir soru sordum, siz de cevap verdiniz hemen. Aradan zaman geçti dönüp beğenmedim atmışsınız. Benim bir konum yok, kimseye ithamım da olmadı, fikrimi belirtiyorum konularda saygı çerçevesinde.

Püü arkadaşlar özel okul ve hastane muhabbetine nası geldiniz be 😁Allah iyiliğinizi versin.
Kkda asgari ücretle her şeyden kilo kilo alıp yiyen,birikim yapan insanlar var. Onlarla sidik yarıştıröayın çok rica edicem. Zaten işsizliği kadınların çalışması yapıyor,enflasyonu da Allah 😊agakakdjja
Banlanmak istemiyorum lütfen 😁

Hanımlar,
beğenmedim üyeye değil yoruma yapılıyor doğrudur, eğer taciz etmek maksadıyla üyenin her yorumuna beğenmedim atılıyorsa, durum şikayet et butonuna basılarak rapor edilir.

Böyle bir durum varsa hepiniz beğenmedim butonunu amacı dışında kullanan kişileri rapor edebilirsiniz, beğenmedim şikayetleriyle bizzat Kazen ilgileniyor.
Benim her yorumumu şikayet eden kişi beğenmedim yapıyor.. Az önce izah ettiğim gibi ben o kişinin benim yorumumu takip ettiği kadar etmiyorum ceza alsam da karşı tarafa da verilmeli..

Hanımlar,

Ben bu üyeyle muhattap da olmadım, sadece bu konuda gerçekten beğenmediğim mesajlarına beğenmedim attım mune. Kendisi benim tüm eski konularıma beğenmedim atmış. İncelemenizi rica ediyorum bu konu hariç bugün hiç beğenmedim atmadım kendisine. Ben böyle saçma şeylerle uğraşmam. Şimdi bahsettiğim mesajımı kibledim davetiye konusunda ne alaka beğenmedim atıyor. oradaki beğenmedimine bakabilirsiniz

İftira? Size sadece bir soru sordum, siz de cevap verdiniz hemen. Aradan zaman geçti dönüp beğenmedim atmışsınız. Benim bir konum yok, kimseye ithamım da olmadı, fikrimi belirtiyorum konularda saygı çerçevesinde.
Üstüne alınmanız sizin sorununuz o ara 10 tane alıntılayan olduğu için geriye o yüzden döndüm diğer kişinin söylediği şey bu konu ile ilgili değil onlar birbirini koruma derdinde

Ne alakası var? Ayrancı yazdım diye gelip beni mi bulacaklar? Sincan dersiniz, fatih dersiniz tamam o fiyat olabilir belki. Ya da kresiniz çok kalitesiz üzgünüm. Herkes kendi yaşadığı yeri bilir, ona göre cevap verir.
Kreşimiz kalitesiz değil, çevrede 3250 ye de var ama beklentim çok çok yüksek değil.Yesin içsin aktivite yapsın kreşi sevsin sevgi saygı gorsun tehlikelerden korunsun öz bakım eğitimi desteklensin öğretmeni iletişime açık olsun isteklerimize değer versin yeter,ki bunlar var.Eve yakın çocuğum orada mutlu,..ha bu arada 2750 den 2300 e düşürdü,dusurmese de verirdim.Kalitesiz yaşamıyoruz biz,gayet iyi ve burada yazılanlara göre uygun.Gidince teşekkür edeceğim müdire hanıma

Bakın mesela burada peşpeşe kaç konudaki mesajıma yapmış peş peşe. Bu konu haricinde yapmış bilerek. Ben böyle bir şey yapmadım. Kendisiyle de asla polemiğe girmedim. Mune Mune Kazen Kazen

Eklentiler

• A70FDDA3-49DD-404A-B36E-C30A011A4079.webp
    A70FDDA3-49DD-404A-B36E-C30A011A4079.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 95
Kreşimiz kalitesiz değil, çevrede 3250 ye de var ama beklentim çok çok yüksek değil.Yesin içsin aktivite yapsın kreşi sevsin sevgi saygı gorsun tehlikelerden korunsun öz bakım eğitimi desteklensin öğretmeni iletişime açık olsun isteklerimize değer versin yeter,ki bunlar var.Eve yakın çocuğum orada mutlu,..ha bu arada 2750 den 2300 e düşürdü,dusurmese de verirdim.Kalitesiz yaşamıyoruz biz,gayet iyi ve burada yazılanlara göre uygun.Gidince teşekkür edeceğim müdire hanıma
Tamam, biz çok musrifiz, siz çok iyisiniz, süpersiniz, egonomi süper, hersey çok ucuz, 5 tane çocuk yapacağız hepimiz

Peki birşey soracağım, herkes çok vicdanlı ev sahipleri vicdansızmış ya; çoğumuz çalışan insanlarız, çocuklarımıza bakıcılar bakıyor, evimize yardımcı alıyoruz. Memurlar sene başından beri en az%70 zam aldı. Burada ev sahibine saydıran arkadaşlardan kaç tanesi sene başından beri aldığı bakıcıya bu oranda zam yaptı kendi iradesi ile. Hani insaflı olmak , vatandaş olarak toplumu düşünmek falan lazımmış ya? Ya da hanginiz millet zor durumda vatandaş olarak taşın altına elimizi koyalım diye zam yapılmasın diye düşündü. Bir tanıdığım kızına ders aldırıyor matematikten geçen sene 200TL olan ders fiyatı bu sene 350TL olmuş. hoca ilerki aylarda bakarız diyormuş, iki ay sonra 500 TL de diyebilir. Öğretmen olarak neden taşın altına elini koymamışta zam yapmış ders ücrerine , anayasal hak değil mi eğitim. Büyük şehitlerde sınıf mevcutları malum, ya özel okul ya özel ders aldıracaksın ki çocuğun iyi bir üniversite ve gelecek hayali olsun. Bu kiralara enflasyonun altında zam diretmesinin sonucunu söyleyeyim. Türk vatandaşları birer birer ellerindeki evleri gelir getirmediği için satmaya başlayacaklar, yabancılar zaten üzerine atlıyorlar evlerin, üstelik sizin o gözünüzde büyüttüğünüz kiraları beğenmeyip kiraya bile vermiyorlar. Kiracılarla uğraşmamak için .Zira bir Avrupa Birliği ve arap devletlerinden gelenler için aman aman gelirler değil o kiralar. Adamlar resmen otel odası gibi kullanıyorlar aldıkları evleri. O zaman ne olacak. Bakın serbest piyasada herşeyin bir ederi var. Üstelik barınma hakkı için fedakarlık yapmak ev sahibinin görevide değil. Bugün memurlar toplamda en az %70 zam aldı, üstelik günlerdir ek gösterge zammı talep ediyorlar enflasyonun daha çok arttığını, yapılan artışın yetmediğini söylüyorlar. Şu yüzde 25 zam dayatması çıktığında kaç tane memur arkadaş tamam kanun %25 dedi ama benim maaşıma enflasyon yüzünden sene başından beri %70 zam yapıldı, ben kiramı %70 arttırıyorum dedi. Herkes nasılda sarıldı bu düzenlemeye, ev sahipleri mağdur olduğunu bile bile. Bizim milletçe empati yapamıyoruz. Herkes işine geldiği tarafa sarılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X