altın biriktirin parayı altına yatırın
Kesinçıkacak mı diyorsunuz?
Bana da öyle geliyor ama hiç evimiz olmayacak kira ödeyeceğiz o da biraz zoruma gidiyor açıkçası bi ev alsak kiraya versek diyorumParanı altına yatır canım pişman olmazsın
Tavsiye etmemBana da öyle geliyor ama hiç evimiz olmayacak kira ödeyeceğiz o da biraz zoruma gidiyor açıkçası bi ev alsak kiraya versek diyorum
Bence en guzelı altın.Arkadaşlar evimizi satmaya karar verdik, bina görevlimiz bir alıcı buldu. Fiyata 335 bin dedik ısrar ettiler 325 bine düştük. Sonrasında bina görevlisi ve birkaç komşu ucuza verdiniz diyor. Bina görevlisi inmeseniz de alacaklardı diyor e madem öyle zamanında söyleseydin. Biz de elimizdeki müşteriyi kaçırmak istemedik açıkçası. Ama insanın canı sıkılıyor yinede. Aramış nerdeyse satmayın ben daha pahalıya satarım diyor. İnsanlar niye böyle anlamak güç.
Asıl sorunuma gelince, şu an kiradayız iş sebebiyle başka şehirdeyim, üzerine koyup daha iyi bir ev almayı düşünüyorum. Kiraya vericez mecburen. Altınım var sizce altın mı bozdurmalı kredi mi çekmeli yoksa parayı altına yatırıp beklemeli mi? Ne dersiniz.
Ev alıp kiraya vermeyin sakın. Eşim aynı hatayı yaptı şuan mdf olan mutfak dolaplarını bile nasıl şişirmiş hayret içerisindeyiz. Kapısından penceresine ev dökülüyor. Girdiğinde sıfır daireydi şuan 40 yıllık daire gibi. En az 50 bin masrafımız var. Biz yandık siz yanmayın.
Altın geçenlerde kısa süreli düşüşe geçsede yükselişe yeniden geçti. Altına yatırın paranızı. Doğru zamanda sıfır bi daire alıp istediğiniz gibi döşer kendiniz oturursunuz. Emek emek aldığınız evi başkalarının elinde mahvolduğunu görünce insan ah vah ediyor iş işten geçiyor.
Oturmayacağınız evi almayın
Yani kiracı oturacaksa satmasaydınız da olurdu evi ama bazı semtlerde de ev değerleri artınca elden çıkarmak lazım
Kiracıya ev almak gereksiz zira 10 yıl sonra siz gidip orada oturmak istemeyebilirsiniz
Koyun altını kasaya canınızın istediği evi alın o zaman
satmasaydık boş kalacaktı bina eskiydi kiracı koysak kesinlikşe batıracaktı biz kendi evimiz diye idare ediyoduk açıkçası. Şimdi biraz yeni ev alıp kiraya versek diyoruz. Üzerine biraz koyarak ama dediğiniz gibi altına da yatırabilirim. Şu an ilk defa kiraya çıktık o yüzden zor geliyor kira ödemek sanki havaya gidiyor gibi. Bulunduğum yerden de ev alamam burda da kısa süreli kalıcaz çünkü.
Haklısınız ama eminim altın fiyatları daha çok artar biz evi aldığımızda o parayla altın alsaymışız en az 150 bin kardaymışız şu an. Ama böyle artmaya devam eder mi o da var iştealtın fiyatları artacak evet ama altın artarken ev fiyatları da artıyor yani şuan o parayla ev almazsan ileride alacağın eve ödeyeceğin fark artmış olacak
yine altın yapmak istiyorsan evden alacağın kirayı altına yatırHaklısınız ama eminim altın fiyatları daha çok artar biz evi aldığımızda o parayla altın alsaymışız en az 150 bin kardaymışız şu an. Ama böyle artmaya devam eder mi o da var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?