Size son kez yazıyorum çünkü anlamamakta ısrarcısınız ve başta ortaya attığınız fikri devam ettirmek pahasına her şeyi görmezden geliyorsunuz laf anlamıyorsunuz. Bu bahsettiğiniz aile benim değil eşimin ve herkesin malı mülkü var siz birilerinin malının üstüne oturulduğunu nereden çıkardınız? Erkeklere ev geçindirecek diye ev iş mutlaka ayarlanır ama kızların da hepsi var ev verilmiş sadece çalışmıyorlar genelde çocuktan sonra hepsi işi bırakmış. Bir tane halanın kızı iyi kariyer yapmış diğerleri evde. Hepsi de okutulmuş kimsenin bir şikayeti yok benim demek istediğim kimse mağdur edilmedi sadece eşimin babasının aç gözlülüğünde sebep sülalede tek böyle olan biziz. Halanın çocuklarına dede ev vermiş tapu kimindir bilemem muhtemelen halanındır çünkü bizde de babanındı ama baba kıyamadı dairesine. Demek ki hala maldan önce evlat demiş vermiş onlarda bir sorun çıkmamış. Bize de başta karışmasalardı eşim zaten babasının açgözlülüğünü bildiği için demek ki direk kiralık tutmuştuk ama yukarıda da bahsettim bizi oturmadılar o sülaleye torunu kirada oturtmak yakışmaz çünkü. Egeye tarafına gidelim diyorum eşime orada yazlık vardı anahtarı kimdeydi bir öğreneyim diyor her yerde malları var esirgenecek bir durum değil. Sizin annenizin malıysa benim de eşimin babasının malı eşimin düşünceleri bu şekilde aynısını yazdım ben. Bu arada ailem de zengindir babamdan bana daire düşüyor merak etmeyin ama kız babasının dairesine oturursak eşim rezil olurmuş. Aile kuralları farklı yoksa benim babam fakir ben zengin yere gittim mal derdine düştüm değil babam hepsini cebinden çıkarır her şeyiyle.