- 4 Nisan 2017
- 406
- 520
- 33
- Konu Sahibi mylittlepeony
-
Aldığınızı işiniz bitince tekrar yerine kaldırın. Tertipde altın kuraldır
Canım çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için. Haklısın şükrediyorum tabiki, ama temizliği de çok sevdiğim için dağınık olmak rahatsız etti beni biraz. Allah sana da ve bütün isteyenlere de nasip etsinTum evi ayni anda toplamak temizlemek zor gelebilir cocukla, hedef belirleyin bugun sadece mutfagi temizleyin dip kose, salonu veya yarinda baska bir odayi derken hop toplanivermis mis gibi ev gordukce iciniz acilir.
Motive olmakmi istiyorsun ,
Benin Suan temizleyecek bir evim bile yok, sahip olduklarinizin degerini bilin..
Canım inan öyle olmuyor. Çalışıyorsan elbette o yorgunlukla ev işleri çok daha zor oluyordur mutlaka ama bilmiyorum ben mi tembelim, yetiştiremiyorumKeşke ev hanımı olsam
gunde sadece ıkı saat ayırıp evımı tertemız tutardım
diğer kalanda da keyif yapardım , akşam olmasına yakın da yemeklerımı yapardım
evinde çok eşyan varsa ve dağınıklık oluyorsa işin içinden cıkamazsınCanım inan öyle olmuyor. Çalışıyorsan elbette o yorgunlukla ev işleri çok daha zor oluyordur mutlaka ama bilmiyorum ben mi tembelim, yetiştiremiyorum
Yaa çok sevindim, çok teşekkür ederim. Mutlaka araştıracağımNetflix'te bir program var "Tidying Up with Marie Kondo" diye, bir süredir izliyorum çok faydasını gördüm. Ev organizasyonunu terapiye çeviriyor, ilginizi çekerse mutlaka bir bakın derim. Marie Kondo'nun aynı zamanda çok ünlü bir kitabı da var "Hayatı sadeleştirmek için derle,topla, rahatla" onu da okuyabilirsiniz. Bu felsefeyi anlatan bir çok video da mevcut internette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?