- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi deniz54321
nasıl haybeye olabilir ki?? çalışmayan kadın olsan tamam haybeye ama ben çalışıyorum bankacıyım işten 6da çıkıyorum 9a kadar çocuğumla ilgileniyorum. onu yatırdıktan sonra evi topla çamaşır bulaşık yemek yatmam 12 oluyor.
ailemle ve arkadaşlarımla vakit geçireceğim bi hafta sonum var onu da temizliğe ütüye ayırsam ben neden çalışıyorum ki?
iyi yaşamak için çalışıyoruz. ayrıca eve yardımcı alarak ihtiyaç sahibi bir insanın daha para kazanmasına bu şekilde vesile olmuş oluyoruz. çöpe para atmıyoruz. nasıl bi kıyafet alıyorsun kendine işyerinde güzel temiz giyinmek için, nasıl makyaj malzemesi alıyorsan temizlikçi de o mantık..
helali hoş olsun bana ayda 2 kere geliyor dünyada benden mutlusu yok.. o kadar kazanıyorum kuaförü sevmem makyajı sevmem onlara vereceğim para oraya gidiyor ooohh canıma sefa..
hoş kuaförüm makyajım da olsa yine kadın alırdım. dünyaya 1 kere geliyoruz. onu de eşek gibi çalışıp bi de evi kazıyacağım diye harcayamam..
Bende aliyorum arada guzel ama hep icimde kendim yapsam da o parayla cocuguma şunu alırdım bu kursa yollardim gibi gibi
bizim durumumuz cok iyi olmadığı için harcligimdan kesip çağırıyorum arada
(Kuaföre giderim ama çok para harcamam kendime ust bas flnda oyle .
Benim cocugumun gideri çok fazla yaklaşık birimizin maaşı gidiyor tekiyle de geçiniyoruz )