ev ve günlük dışarı kıyafetlerinizi nerelerden alıyorsunuz hangi markalar tercihiniz

H&M ben de çok severim nihayet Türkiye'de de bulabiliyorum....Bu arada yurtdışında bir H&M gezerken Ti -shirt lerden birini elime aldım...etiketi made in Turkey..Turkiyede üretiliyormuş..vaaaay beee

genelde coton,batik,miss poem,nadiren zara..mangoya bayılıyorum maalesef şuanda yaşadığım yerde yok.bursaya gidince ilk alışverşimi mangodan yapıyorum..ama en son gittiğimde 4.5 tl lık harika kesim kadife pantalonun .maalesef küçük bedeni yoktu bana göre
içimde kaldı wallaha!neyseki arkadaşıma kısmet oldu..
günlükte lcw idi ama artık defacto:))bide benotton..
spor aykkıbıda adidas ve nike ın üstüne yok tek geçerim..
aykkabıda ve bot-çizmede inci,greyder,bursanın ünlü ayakkabıcısı eto vs.

sanki böyle bir konu vardı diye hatırlıyorum;
ben işim gereği beymen, network, fabrika,ipekyol dan giyinirim ayakkabılarım inci, hotiç, beymen, nine westtir,
spor kıyafetlerim adidastır. spor ayakkıbalırmda converse ya da adidastır. kotlarım diesel ya da levıs tır. maviyi pek beğenmiyorum, salıyor kendini hemen.onun dışında renkli badyleri taksimdeki pasajlardan 2 liraya 3 liraya alırım çok değişik tşörtler var.

Markada alırım pazardanda alırım genelde evde giyceğim kıyafetleri pazardan alıyorum.

Ne beğenirsem onu alıyorum. Pazar mağaza fark etmiyor.
Ama burada öyle çok fazla seçenek yok.

nerde güzel bişi bulsam onu alırım.

coton,collezzione...bide burda markalı ürünlerde ihraç fazlası olanlardan ya da elde kalanlardan filan istanbuldan getirip satan bi yer var.küçücük bir dükkan ama harika ve farklı mallar getiriyolar. oraya gidiyorum..her yeri gezer bakar öyle alırım aslında... marka şu bu farketmez.ama marka olup elde kalan malların ucuza satılmasına bayılıyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mango ve Extraordinary(Mersin forumda süpersonic bi mağaza bu) favorim,onun dışında Koton,Zara,Adil Işık hoşuma gidiyor

Ben de zara, mango, koton, bershkadan alırım giysilerimi; ancak son zamanlarda açılan küçük butiklerde ihraç fazlası özlellikle zara ve bershka ürünleri inanılmaz ucuz fiyatlarda satılıyor gardolabımın büyük bir kısmını onlar oluşturuyor artık (15-35 tl arasında elbiseler ve bluzlar)..

evde oysho,h&m..disarida fabrika,network,adil isik,zara,h&m,koton,mavi,reserved,s.oliver,new look,massimo dutti,derimod,oxxo..
ayakkabi-canta da kemal tanca,nine west,inci,new look

fark etmez neyi begenirsem, neye ihtiyacim varsa onu alirim
ister pazardan olsun ister unlu bi marka...

asiri pahali kacmamaya calisirim sonucta ogrenciyiz

.

türkiyenin pazarlarında güzel şeyler dek geliyor yaa, bizim burda yok

bende H&M, C&A, Mango, Zara, Tommy, Aker, Armine den vazgeçemiyorum

ben de hiç sevmiyorum ya evde paspal paspal dolanmayı moralim bozuluo walla:S pahalı olmasına gerek yok ama temiz olsun uyumlu olsun fln her daim şık olmak lazm bugn de trendyolda I&D die bi marka vardı pijama güya ama insan yatarken giymeye kıyamaz ki onları ucuzdu da güzel güzel giyerim evde die alıverdm

şu mango dan bir tek ben alacak bişey bulamıyorum galiba.kalabalığı sevmiyorum belki de ondan.ne zaman mangoya gitsem içerisi savaş alanı gibi oluyor,kadınlar çıldırmış gibi.ben de şöyle bir bakınıp çıkıyorum geri.

nerden beğenirsem ordan alırım markasının ne olduğu önemli değildir ama batik,stradivarius,pull&bear,mango,koton,gap,lacoste,oxxo sürekli takip ederim

ben günlük,dışarı nerdeyse bütün kıyafetlerimi journey den alırım.kesimleri tam bana göre 34 beden giydiğim için de orada çok rahat beden buluyorum.bir de perlina.

kıyafette takıntım yok heryerden alırım.. ama soz konusu ayakkabı olunca adıdas veya nike..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…