ev ve günlük dışarı kıyafetlerinizi nerelerden alıyorsunuz hangi markalar tercihiniz

kendime yakıştırdıktan beğendikten sonra pazardan bile alırım ama pazardan da gidip 30tl ye tshort almam onun yerine daha lüks bir yerden alırım elimden geldiğince bu böyle

kendime yakıştırdıktan beğendikten sonra pazardan bile alırım ama pazardan da gidip 30tl ye tshort almam onun yerine daha lüks bir yerden alırım elimden geldiğince bu böyle

sana katılıyorum.dışardan okadar para verip 2-3 kere giyeceğime düzgün biyerden alıp defalarca eskitmeden giyerim.

zara, topshop, mango, pull and beer, stradivarius, koton. bizim pazarda da çok güzel şeyler oluyor, bluzlar, bodyler. geçen gün markaların orjinal skinny jeanleri vardı 15-10 ytl den.

KOTON ve MAngo'dan alıyorumm, müthiş indirimlere girdiği dönemler oluyor.
Ama arkadaşlar kesinlikle Bakırköy'ün özgürlük meydanından aşağı doğru inerken tüm caddeyi gezmelisiniz.
Kızım orada oturuyor, ben ankarada alışveriş yapamıyorum orayı düşündükçee.:76:

ben de genelde koton ve zara'ya bakıyorum ama salaş konfeksiyonlardan bile alışveriş yaptığım oluyor. kafama nasıl eserse artık

çok sık alışveriş yapmam ama en son bayramda mangodan kıyafetlerimi aldım çok iyi kombine etmiş olmalıyımki herkes bayıldı. mango yu sewiyorum hem bütçeme uygun hem tarzıma hem vücut yapıma.

aman benim için farketmiyor üzerime yakışşsın temiz pak olsunda.bizim buralarda öyle koton vakko hery gibi mağazalar olmadığından elimizdekilerle yetiniyoruz
işte kızlar :) ama ayakkabıya kıyafetten daha çok para harcadğım kesin yani :))

zara bershka polo garage favorim.mango çok bozdu artık ilk yıkamada mahvoluyo kazaklar tişörtler..

Rodi, Collezion, LCW, Little Big, Ed-Hardy, Burberry, Adidas, De Facto ve tabi ki pazar

Defacto ,Adilışık, Mango, Loft tek geçerim.Başka markalardan çok nadir alışveriş yaparım.

Son düzenleme:
herry, mango, bershka, koton, zara... benim favorilerim

Son düzenleme:
kızlar bende bayrampaşaya yeni taşındım,eşim kıyafetlerimin tekdüze olduğunu söyledi..sonra hakverdim ona çünkü hep sade bir kazak ve jeanle çıkıyorum dışarı,tarzımı biraz daha kadınsı hale getirmek istiyorum..bana yakın nerelerde alışveriş yapabilirim,ayrıca hangi pazarlara gidebilirim,yorumlarınızı bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…