- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Ay çok teşekkür ederim şekeraynı anda konu açmışız :) ellerine saglık,lahmacun nefis gözükyor,başarılar dilerim :)
Kolaymış yapımı ama dışardakiler gibi olmadı tadıLahmacun var dediler geldik.Ba-yı-lı-rım. Bu hafta içi ben de yapmıştım.Biber salçası ve sarımsak da eklemiştim.Seninki de nefis görünüyor.Mezen de güzel.Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederimElllerine sağlık basarilar
Lahmacun sevilmez mi miss misssLahmucun diyince orda durucan iste yeni diyete girnisken yapilirmi bu bana be he ellerine saglik nefissss
Yarismada basarilar
Valla böyle diyince suçlu hissettim kendimiGece gece ağzımın suyu aktıellerine sağlık canım başarılar
Sağol Marga'm, teşekkür ederimBaşarılar dilerim harika görünüyor..
Teşekkür ederim canımHa tamam şimdi gördüm. Eline koluna sağlık canım. Çok güzel olmuş. ikisini de çok severim. Canım lahmacun çekti yaa
Evet dışardakiler gibi olmuyor.Ama hevesini alıyorsun:)) Bir daha yaparsam koyun kıymasıyla karışık yapmayı düşündüm.Sanki daha lezzetli olur gibi.Bazıları kuyruk yağı koyuyor ama ben onu koymam.Kolaymış yapımı ama dışardakiler gibi olmadı tadıYine güzel tabi, ben salça koymadım çok kırmızılık olmasın diye
Çok teşekkürler canım
Kuyruk yağıyla ağır olurEvet dışardakiler gibi olmuyor.Ama hevesini alıyorsun:)) Bir daha yaparsam koyun kıymasıyla karışık yapmayı düşündüm.Sanki daha lezzetli olur gibi.Bazıları kuyruk yağı koyuyor ama ben onu koymam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?