- Konu Sahibi BenOzgurce
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen. Evimde 2 kedim var , eve girerken kedilerimizin olduğunu belirttik ve sakıncası olmadığı söylenince evi kiraladık.
Ekimde bir yılımız dolacak ama bir ay önce evden kediler yüzünden ayrılmamız gerektiği söylendi.
Ev sahibimiz bizden memnun aslında , kiramızı gününden önce veriyoruz. Evimiz sessiz sakin bir ev, üstelik tek bir çivi bile çakmayız zarar vermemek için.
Kendi halimizde yaşayıp gidiyoruz yani.
Bize söylenen evi bu ay boşaltmamız gerektiği, kontratımız yok nedense ev sahibimiz yaparız dedi ama yapmadı. Sadece biz doğal gaz alırken formalite icabı yaptık. Ev sahibimizin imzası yok.
Neyse şimdi benim kedilerim yüzünden evden çıkarılmam mümkün mü?
Mahkemeye verebilir miyim ? Ne kadar sürede sonuçlanır?
Mahkemeye verebilirler mi? Kazanma ihtimalleri var mı?
Kediler sessiz sedasız hayvanlardır biliyorsunuz :)
Ekimde bir yılımız dolacak ama bir ay önce evden kediler yüzünden ayrılmamız gerektiği söylendi.
Ev sahibimiz bizden memnun aslında , kiramızı gününden önce veriyoruz. Evimiz sessiz sakin bir ev, üstelik tek bir çivi bile çakmayız zarar vermemek için.
Kendi halimizde yaşayıp gidiyoruz yani.
Bize söylenen evi bu ay boşaltmamız gerektiği, kontratımız yok nedense ev sahibimiz yaparız dedi ama yapmadı. Sadece biz doğal gaz alırken formalite icabı yaptık. Ev sahibimizin imzası yok.
Neyse şimdi benim kedilerim yüzünden evden çıkarılmam mümkün mü?
Mahkemeye verebilir miyim ? Ne kadar sürede sonuçlanır?
Mahkemeye verebilirler mi? Kazanma ihtimalleri var mı?
Kediler sessiz sedasız hayvanlardır biliyorsunuz :)