Evcil hayvan, ev sahibi

Erkek arkadaşım öğrenci evinde kalıyor. Ev kira ama alırken hiç düşünmedik sorun çıkar mı diye. Onlara gittiğimde ilk kapıda karşılar,koklar, gözlemler ve poposunu dönüp gider. Canı sıkıldığında gelir oynamaya çalışır.Yüz vermezsem trip atar küser. Tekir erkek ama maşallah pek nazlı. İçinizde ufacık şüphe varsa SAHİPLENMEYİN.

Allahım muhteşem bir şey bu ya

Yolda yürürken kumun içinde siyah bişey hareket etti.. yeni doğmuş yavru kedi.. etrafa sordum annesi var mı diye sabah biri atıp kaçmış kimbilir nereden getirdi.. aldım mecburen olecekti yoksa.. bakabilirim sandım.. ama gözleri bile acilmamisti.. panik atak geçirdim bir gece ölecek korkusundan.. sevgilim sahiplendi.. gece agliyordu sevgilim kalkıp biberonunu veriyordu.. çok baktı uğraştı.. 1 yasina getirdi.. sonra komşular şikayet etti.. ev sahibi evi bosaltmasini istedi vs..
Şu an apartmanimizda kedi köpek çok var.. her apartman farklı bu konuda..

Çooook iyi düşünün.. sorumlulugu çok fazla..

Sabır diliyorum..
Acınızı hissediyorum, çok zor bi durum..

Bu kadar hayvanseveri bulmuşken bir şey sormak istiyorum

Çok tatlı bi köpeğimiz var ama aşırı derecede hayvan korkum var

Civciv bile alamam elime
Bu da oyun yapıyo tırmanıyor üstüme korkudan ölüyorum

Yok mu bu fobinin çaresi

Korkuları yenmenin tek yolu üstüne gitmektir. Her konuda bu boyledir. Annemde kedi, köpekten çok korkar hatta yolunu degistirir kopek varsa filan. Kedi bacagina surunse cirlardı. Benim kedime simdi arada bir hafif hafif dokunuyor bile :) Kedimde cok sakin bir kedi degil pek uslu olsa daha cokalisirdi eminim. Uzak durarak yenemezsiniz.

Bizimki acayip bişey cinsi de kurt ısırıyor Bş de

Kendince oyun yapıyo beni ne zaman görse kovalıyo muzur :)

Hani az sakin olsa

Bakisa bak yaa sapsik =)) inanilmaz sevimli

evdeki tüm eşyaları cırmalayacağına ( koltuk takımımı yırttı sağolsun) çekmecelerini açıp içine gireceğine ve çekmeceleri dağıtacağına. mutfakta sere serpe dolaşacağına dışarı çıkma isteklerine, acı acı miyavladığında içinin gitmesine, gece eşinle aranızda yatmasına ses çıkarmayacaksanız sahiplenin.

evdeki tüm eşyaları cırmalayacağına ( koltuk takımımı yırttı sağolsun) çekmecelerini açıp içine gireceğine ve çekmeceleri dağıtacağına. mutfakta sere serpe dolaşacağına dışarı çıkma isteklerine, acı acı miyavladığında içinin gitmesine, gece eşinle aranızda yatmasına ses çıkarmayacaksanız sahiplenin.

Ben de bir kedi istiyorum çocuklarımda öyle ama eşim istemiyor benimde..kendisi hayvansever ama uzaktan sever ..
Köpek olsaydı belki sesinden vs komşularınız rahatsız olabilirlerdi ama kediden rahatsız olacaklarını düşünmüyorum..bir de ev sahibiniz neden rahatsız olsun yani kedi nereye zarar verebilir ki...kedi en fazla tırmıklamalarından dolayı perdenize yada koltuklarınıza zarar verebilir yani ev sahiplik bir durum yok diye düşündüm ben..

Evet işte büyük sorumluluk yani bütün bunları göze alacaksın. Alamiyorsan bu işe hiç girismeyeceksin. Yazık eve insanlara alisiyor sonradan da birakiliyor. İyi dusunup tartip ondan sonra bir karar vermek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…