- 5 Mayıs 2015
- 224
- 133
- 103
- Konu Sahibi Blackopium
-
İşte öyle olmuyor bunu biliyorsun zaten ama yanına yaklaşınca elin ayağın tutmuyor korkudan Bayılacak gibi oluyorum mesela beno hayvanlar "evcil". yani seni ısırmaz. en fazla koklar o kadar.
İnanin kac defa soyledim zaten uzerinize atlama durumu olmasa belki benimde boyle bir sıkıntım gelismeyecekti ama malesef insanlar empatiden yoksunlar..Fobiniz olduğundan dolayı bu hissettikleriniz normal.. Yine öyle bir asansör olayında sahipleriyle konuşmayı denediniz mi ? Fobinizin olduğunu, en azından tasma takmalarının sizin için daha rahat olacağını tatlı dille anlatın.. Belki onlar da daha özenli davranırlar..
Aynen oyle bende biliyorum fakat o an bambaska bir psikoloji yasaniyor ki ben uysal hayvanlara dokunabilende biriyim,beklenilmeyen anda karsi karsiya kalmak,uzaklasacak alanin olmamasi ve insanlarin bunu anlamamasi cok sıkıntılı bir durumİşte öyle olmuyor bunu biliyorsun zaten ama yanına yaklaşınca elin ayağın tutmuyor korkudan Bayılacak gibi oluyorum mesela ben
Ben dokunamiyorum bile ki çok severim uzaktan yani onlar yokken yemek bırakıp içeri kaçarim ama yanımda olunca aynısı olmuyor bir anda görünce kafayı yiyecek gibi oluyorum korkudan koşarak kaçtığım çok oldu ağladığım falan keşke korkumu yenebilsem.Aynen oyle bende biliyorum fakat o an bambaska bir psikoloji yasaniyor ki ben uysal hayvanlara dokunabilende biriyim,beklenilmeyen anda karsi karsiya kalmak,uzaklasacak alanin olmamasi ve insanlarin bunu anlamamasi cok sıkıntılı bir durum
Sokakta karsilastigim bir kopekten yolumu degistirerek uzaklasabiliyorum ama sorun yasadigim yerde uzerime atilan (!) kiminin sevgi ibaresi olarak gordugu hareketler.. Bunun icin baskalarinin yasamina saygi gosteren insanlar lazim tedavi benlik birsey degil keza uysal hayvanlarla samimi olmasada bag kurabiliyorum..fobiniz için tedavi görmeyi düşündünüz mü?köpekler doğanın bir parçası şimdi olmasa sokakta karşılaşacaksınız hayatınızı kolaylaştırmaya çalışın bence.
Keske.. Zaman zaman samimi olmasada ilgilenebiliyorum hayvanlarla hic biride bile isteye zarar gorsun istemem hayvanlara kesinlikle merhamet,sevgi gosterilmeli.. herkes illa hayvanlarla yalasip opusecek diye bir kaidede yok yasam alanimda huzursuzumBen dokunamiyorum bile ki çok severim uzaktan yani onlar yokken yemek bırakıp içeri kaçarim ama yanımda olunca aynısı olmuyor bir anda görünce kafayı yiyecek gibi oluyorum korkudan koşarak kaçtığım çok oldu ağladığım falan keşke korkumu yenebilsem.
Eskiden köpek beslemiş olmama, hiçbir hayvandan korkmamama rağmen seni anlıyorum.
Sonuç olarak millet besliyor, seviyor diye sen korkmaktan vazgeçmezsin. Keşke öyle kolay olsa.
Tasmasız gördüğünü belediyeye şikayet etmekle tehdit et. Tasma kullansınlar, zorunlu zaten bu.
Zaten köpeğini yeterince seven, düşünen biri tasmasız dolaştırmaz.
Tasmalılardan da korkuyorsan valla ona yapacak bir şey yok görmezden gel :)
Tesekkur ederim anladigin icin :) bu elimde olan birsey degil.. Hadi sokakta olsa disarida olsa olan yere gitmem yolumu degistiririm ama bu evim ya kendi kapima ulasmak icin tedirginlik yasiyorum hic hos degil.. Tasmali haliyle (evcil dostuna) diyeyim sahip ciksalar sorun olmayacakta iste belki burdan bir iki benim gibi insan sorun yasamis cozum bulmussa en azindan ogrenmis olurum
Emin olun tasmasız gezen o hayvanlar sizin "belediyeye şikayet etmekle tehtid et" cümleniz kadar tehlikeli değiller. Bilginiz olsun diye söylüyorum ne belediye ne polis aşılı ve kayıtlı hiçbir hayvana tasmasız diye bir şey yapamaz hayvan sahipleri olarak bu söylemlere gülüyoruz. Öte yandan tasmasız veya sahipsiz diye ihbar edilip toplanılan hayvanların gittiği yerlerin durumunu umarım bilmiyorsunuzdur çünkü bildiğiniz halde bunu söyleyebiliyorsanız ben sizden korkarım.Eskiden köpek beslemiş olmama, hiçbir hayvandan korkmamama rağmen seni anlıyorum.
Sonuç olarak millet besliyor, seviyor diye sen korkmaktan vazgeçmezsin. Keşke öyle kolay olsa.
Tasmasız gördüğünü belediyeye şikayet etmekle tehdit et. Tasma kullansınlar, zorunlu zaten bu.
Zaten köpeğini yeterince seven, düşünen biri tasmasız dolaştırmaz.
Tasmalılardan da korkuyorsan valla ona yapacak bir şey yok görmezden gel :)
sarılmak bence de sevgi gösterisi.korkuyor olabilirsiniz ama fobi derecesiyse sağlıklı değilsiniz demektir.tedavi görün,burası köpeklerin de dünyası sadece bize ait değil.Sokakta karsilastigim bir kopekten yolumu degistirerek uzaklasabiliyorum ama sorun yasadigim yerde uzerime atilan (!) kiminin sevgi ibaresi olarak gordugu hareketler.. Bunun icin baskalarinin yasamina saygi gosteren insanlar lazim tedavi benlik birsey degil keza uysal hayvanlarla samimi olmasada bag kurabiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?