Benim gibi evini çok seven var mı. Bıraksalar bir iki hafta hiç evden çıkmadan yaşayabilirim heralde. En çok evimde rahat ediyorum.. Var mı benim gibi merak ediyrm :) Yoksa ' Bir gün bile evde duramam. Gezerim tozarım eve sadece konaklamak için gelenlerdenim. ' mi diyorsunuz ?
Ewet kaç yaşındayız ve en fazla kaç gün dışarı çıkmadan evde kalabiliriz bakalım ?
merhabaa ben varıımm 24 yaşındayımm 1 hafta kalabilirim çıkmadann çıksam bile evimi çok çabuk özlüyorummm
ben de evimi çok seviyorum ama evlendikten sonra böyle oldu. bekarken evi otel niyetine kullanırdım. evlendiğimden beri evime aşığım resmen. huzur buluyorum, dinleniyorum, sakinleşiyorum evimde. ama evden çıkmadan öyle günlerimi geçiremem. temiz hava almam lazım, havamın değişmesi lazım. ama dediğin gibi eşimle bazen sinemaya gittiğimizde bile evimizde film izlemek daha güzel diyoruz
yengeç burcuyum tam bir ev kuşuyumhiç çıkmasam çıkmam arkadaşlar arıyor hiç sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesin yaşıyomusun diye sitem ediyorlar bebnde evdeyim siz gelin diyorum
Aaayyy burası tam benlik :) Bende ev kuşuyum. Evimi çok seviyorum yaa..
15 gün önce işten çıktım. Sürekli evdeyim şimdi. Valla geçen çarşamba akşamı giydiğim pijamalarımı daha bugün üzerimden çıkardım
evden çıkmama rekoru kesin benimdir
Çok seviyorum ayrılamıyorm evimden
evden çıkmama rekoru kesin benimdir
Çok seviyorum ayrılamıyorm evimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?