Evcil miyiz :)

zavedime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2011
120
3
46
İstanbul
Benim gibi evini çok seven var mı. Bıraksalar bir iki hafta hiç evden çıkmadan yaşayabilirim heralde. En çok evimde rahat ediyorum.. Var mı benim gibi merak ediyrm :) Yoksa ' Bir gün bile evde duramam. Gezerim tozarım eve sadece konaklamak için gelenlerdenim. ' mi diyorsunuz ?

Ewet kaç yaşındayız ve en fazla kaç gün dışarı çıkmadan evde kalabiliriz bakalım ?

merhabaa ben varıımm 24 yaşındayımm 1 hafta kalabilirim çıkmadann çıksam bile evimi çok çabuk özlüyorummm

merhabaa ben varıımm 24 yaşındayımm 1 hafta kalabilirim çıkmadann çıksam bile evimi çok çabuk özlüyorummm

=) aa aynenn =) dışarı çıktığımda, ara ara aklım hep eve gidiyor :d Sıcacık evime gitsem de esofmanlarımı giyip, bitki çayımı yada kahvemi yapıp, dizimi açıp köşe koltuğumuza kurulsam diye düşünürken buluyorum kendimi 23 yaşımdayım. Yaşıtlarım sürekli orda burda gezmeyi istiyor. Ben de acaba ben mi bi tuhafım diyorum :d Arkadaşlarımı da çok seviyorum ama bize gelsinler evde oturup konuşalım istiyorum hep Sanırım biz rahatına çok düşkün kişilerdeniz.. *-) :)

ben de evimi çok seviyorum ama evlendikten sonra böyle oldu. bekarken evi otel niyetine kullanırdım. evlendiğimden beri evime aşığım resmen. huzur buluyorum, dinleniyorum, sakinleşiyorum evimde. ama evden çıkmadan öyle günlerimi geçiremem. temiz hava almam lazım, havamın değişmesi lazım. ama dediğin gibi eşimle bazen sinemaya gittiğimizde bile evimizde film izlemek daha güzel diyoruz

=) dimi ama :d

Düşünsene ben de tam tersi evlendikten sonra eve girmiyomuşum :d Gerçi ben o zaman da değişeceğimi sanmıyorum. Çocuklarla ilgilenmek kocacımla ilgilenmek ev işleri falan derken iice evim evim güzel evim moduna girerim hatta çalışmadığım zamanları evimde geçiririm genellikle

Bi de benim annem falan da dışarı çıkmayı gezmeyi çok sever. Hadi oraya gidelim şuraya gidelim der hep ben kime çektim hiç bilmem kii

Tam bir ev kuşuyum:))Çalışırkende hep evimi özlerdim,sık sık izin alırdım
Emekli oldum 4 sene oldu daha bir gram sıkılmadım Zorunlu olmadıkça bakkala çakkalada gitmem,bu yüzden sanırım misafirimde hiç bitmez
Kapımı kim çalsa geri dönmüyor,hep evdeyim ..

yengeç burcuyum tam bir ev kuşuyum hiç çıkmasam çıkmam arkadaşlar arıyor hiç sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesin yaşıyomusun diye sitem ediyorlar bebnde evdeyim siz gelin diyorum

kesinlikle evim evimmm güzel evimmmm
23 yaşınadayım ve evden çıkmak bana eziyet geliyo, ne işim varsa koştur koştur halledip evime atıyorum kendimi
üniversite hayatım boyuncada okuldan eve evden okula yaşadım 4 yıll
ama evimi çok seviyorum evimin rahatlığını hiçbir şeye değişmem aslaa

ben de kesinlikle ev kusuyum. disari ciksam bile 1-2 saat icinde hemen evime donmenin hayalini kurmaya basliyorum. 20 yasina kadar bunun tam tersiydim halbuki sonra birden degistim. 8 yildir evim guzel evim modundayim. kendimi rahat mutlu ve guvende hissediyorum seviyorum evimi

yengeç burcuyum tam bir ev kuşuyum hiç çıkmasam çıkmam arkadaşlar arıyor hiç sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesin yaşıyomusun diye sitem ediyorlar bebnde evdeyim siz gelin diyorum

bende yengeç burcuyum zaten evcimen burç özelliğimizi taşıyoruz demekk komşum bile bazen kapıyı açıyorm kadın diyoki sen sağmısın yaa :))))))))))

Aaayyy burası tam benlik :) Bende ev kuşuyum. Evimi çok seviyorum yaa..
15 gün önce işten çıktım. Sürekli evdeyim şimdi. Valla geçen çarşamba akşamı giydiğim pijamalarımı daha bugün üzerimden çıkardım

evden çıkmama rekoru kesin benimdir

Çok seviyorum ayrılamıyorm evimden

Benim gibileri de varmış bu dünyada ne güzel Evden dışarı çıkmak bana işkence geliyor aynen koştur koştur halledip bi an önce eve gitmek istiyorum mesela başkasının evindeyken de öyle bi an önce evime gitsem diyorum...Dışarı da çıkmak istiyorum hava almak için yürüyüş için falan ama ev daha öncelikli....Yurttayken de tatil başlamadan dersm bittiği anda soluğu otogarda alırdım o derece evcilim yani Bu arada yaşım 27...

kızlar kimler evli ve kaç yıllık onları da yazalım ben 4 kasımda tamm 4 yıllık evli oluyorm ALLAHın izni ilee:)))

nursenaa Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah daha nice 4 seneler diliyorum sizeee :)

Ayy çok mutluyum şuanda =) yalnız deilmişim evine aşık bir ben deilmişim

benim okulum bu yaz yeni bitti. Şuan çalışmıyorum. Benim de bazen pijamalarımı geceye kadar çıkarmadığım gece de tekrar yattığım oldu resmen evimde durdukça durasım geliyor. Mutfağa gidiyorum yemek yapıyorum yiyiyorum, banyoya gidiyorum kişisel bakımlarımı yapıyorum, odama gidiyorum dergi kitap okuyorum bilgisayara bakınıyorum. Oturma odasında tv izliyorum müzik açıyorum. Her köşesi ayrı bir dinginlik mutluluk ve huzur veriyor bana.

Aslında koç burcuyum bir koçtan beklenmiyck hareketler bunlar

ben de evcil bi insanım.evde zaman geçirmeyi çok severim .. hele ki soğuk kış günlerinde

ama aynı zamanda evden çıkıp gezmeyi de çok severim.özellikle doğal güzellikler,arabayla yapılan gezintiler,sonra yürüyüş yapmak,dolaşmak,alış verişe gitmek ya da teyzemgile

hep evde de durmak istemem öyle yani.. evcimenimdir ama öyle hep de duramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…