Benim evlilikte 23.yılım bitecek 1-2 ay sonra ve kova burcuyum..tüm çılgınlıklarımı evde yapıyorum.
Yalnız şuda var ben sosyalliği seviyorum.Dışarı çıkmayı sevmiyorum ama hemen hemen her akşam ve mutlaka hafta sonları akşamı misafirim olur ya da biz gideriz.
Eşle dostla muhabbeti,evde eğlenmeyi seviyorum.
Yalnız şuda var ben sosyalliği seviyorum.Dışarı çıkmayı sevmiyorum ama hemen hemen her akşam ve mutlaka hafta sonları akşamı misafirim olur ya da biz gideriz.
Eşle dostla muhabbeti,evde eğlenmeyi seviyorum.
AminnnnnnnALLAH kimseyi yuvası ile imtihan etmesiinn, ben bazn eve gelince evimin kokusunu bi çekiyorm içimeee ohhh miiisssya bu arada bende nedn ifadeler çıkmıyor :S
Kaç ki rekorun mesela *-)
Benim evlilikte 23.yılım bitecek 1-2 ay sonra ve kova burcuyum..tüm çılgınlıklarımı evde yapıyorum.
bende evcildim ama ne zaman üniversiteye başladım haftada bir gün evde kalıyom oda sıkıyor ya artık
benim arkadaşlarım da öyle eve girmek istemiyolar. Okuldan kursa kurstan dansa danstan yemeğe .. o tempoda yorulmuyonuzya kafanız karışmıyoya şaşıyorum size beeen :)
yok yaa karışmıo bir süre sora bacakların bile alışıyor gezmeye tozmaya acımıyor yorulmuyor o tempoda güzel Allah boş duranı sevmez
bende evcildim ama ne zaman üniversiteye başladım haftada bir gün evde kalıyom oda sıkıyor ya artık
Belki de evlenince değişiyor zevkler ondan bekarken evcimen olan evliler daha çok seviyor gezmeyi....Ben nasıl olucam acaba...Erkek arkadaşımla dışarda gezip durmaktan bıktık biz de hiç çıkmak istemeyiz herhalde...İkizler burcuyum ....
evde duranlar boşmu oluyor yani?ay ne güldüm.. şekerim koskoca üniv.e başlamıssın ama şu dusunce yelpazende bi ilerleme olmamıs ,bi kademe atlayamamıssın yani.
''.... baki kalır'' derler ya sana cuk diye oturdu işte.
evde duranlar boş oluyor diye bir şey mi demişim konu açılmış bende özgürce düşüncemi sölüyorum neden bir aşağılama içerisine girdiniz? siz de hakaretlerinizle kademenizi gösterdiniz size laf mı attım ben çok yazık gerçekten size lütfen hakkımda tek kelime etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?