Evcil miyiz :)

Benim evlilikte 23.yılım bitecek 1-2 ay sonra ve kova burcuyum..tüm çılgınlıklarımı evde yapıyorum.

Ya ben daha evli bile değilim acaba evlenince başımı evin salonuna mı gömecem acabaa Bu gidişle o olacak dışarı bile bakmayacam galibaa

Yalnız şuda var ben sosyalliği seviyorum.Dışarı çıkmayı sevmiyorum ama hemen hemen her akşam ve mutlaka hafta sonları akşamı misafirim olur ya da biz gideriz.
Eşle dostla muhabbeti,evde eğlenmeyi seviyorum.

Valla benim değişik biraz aslında çok severim gezmeyi ama çalıştığım için çok gezemem haftanın nerdeyse her akşamı evde birileri olur ya da biz ailecek bir yerlere gideriz. ben hem evimi çok seviyorum hemde gezmeyi

Son düzenleme:
Benim evlilikte 23.yılım bitecek 1-2 ay sonra ve kova burcuyum..tüm çılgınlıklarımı evde yapıyorum.

Maşallah daha nice yıllara olsun...Darısı da bizim başımıza olsun...Ben de çok seviyorum misafiri inşallah beni de çok seven olur evim olunca hep gelir giderler.....

Ben de evi seviyorum ama ailemi arkadaşlarımı akrabalarımı da çok seviyorum. Hep bize gelirler biz de onlara gideriz ama onların gelmesini tercih ederim toplanırız şarkılar oyunlar muhabbetler gülüşmeler .. =) ben de kalabalığı daha doğrusu sevdiğim insanlarla birarada olmayı da çok seviyorum yani =)

Biz sevgilimle bile dışarda biyerlere gitmektense evde oturmayı tercih ederdik genelde, o derece yani :d Bazen o ben annesi ananesi falan sabahtan akşama kadar hep beraber evde zaman geçirirdik

benim bu konuda sergilediğim davranış sürekli değişiyor. bazen deliler gibi geziyorum 1 gün bile evde otursam daralıyorum hemen arayıp arkadaşları plan yapıyorum :) bazende ev kuşu olup çıkıyorum canım hiç dışarı çıkmak istemiyo sürekli evde oturuyorum. bu dönem ev kuşuyum mesela :) evden işe işten eve gidip geliyorum

evimi çok severim amaaaaaaaaa,
gezmeye bayılırım. annem göbeğimi dışarı atmış 7/24 gezebilirim.
hamileyken bile son güne kadar dışardaydım. kızımda oğlum da öyle:))))))))

sevgilim askere gittiğinden beri tam ev kuşu oldum ondan önce 2 gün üst üste evde durduğum görülmezdi şimdi de evden kovuyolar çık diye ama canım istemiyo napim zorla mı

Evi seviyorum en rahat yer neticede, ama birkaç gün üstüste evde kalınca bunalıyorum evdeki performansım da düşüyor arada dışarı çıkmam gezmem dolaşmam hava almam lazım

ALLAH kimseyi yuvası ile imtihan etmesiinn, ben bazn eve gelince evimin kokusunu bi çekiyorm içimeee ohhh miiisss ya bu arada bende nedn ifadeler çıkmıyor :S
Aminnnnnnn
Ben tam ev kuşuyum. Geç uyurum erken uyanırım
tembel işi temizliğimi yaparım. üstüne kahvemi içerim
Bıraksalar dışarı adımımı atmam
Beni dışarı salsalar illada evim derim öyleeee seviyorom
Kaç ki rekorun mesela *-)

Valla çook diyim anla:13:
Gerçekten abartmıyorum rekor bendedir

Nice yıllara madamiks
Bende kova burcuyum ama çılgın sayılmam

bekarken evet ama sımdı değilim evimden ayrıyım 3.5haftadır alıstım sanırım bu durumlara eşimin işi dolayısıyla.. bazen gece uyanıyorum dıyorumkı burası neresi benım ev mı kayananmınkımı annemınkımı anneannemınkımı böylee bi karısıklık oluyor cözemıyorum iyice uyanınca artık hımm demek dorgu tahmın etmısım yada aaa demek annemın evıymıs dıyorum mesela :)

bekarken hiç sıkılmazdım sımdı 2hafta evde durayım sıkılıyorum bı afakanlar filan basıo yani,gezmeye alıstıgım için sanırım ne bilim.. evde orgu yada kitap okuyorum onlarda atık eskısı gibi oyalamıyor beni ..

Belki de evlenince değişiyor zevkler ondan bekarken evcimen olan evliler daha çok seviyor gezmeyi....Ben nasıl olucam acaba...Erkek arkadaşımla dışarda gezip durmaktan bıktık biz de hiç çıkmak istemeyiz herhalde...İkizler burcuyum ....

Son düzenleme:
bende evcildim ama ne zaman üniversiteye başladım haftada bir gün evde kalıyom oda sıkıyor ya artık

benim arkadaşlarım da öyle eve girmek istemiyolar. Okuldan kursa kurstan dansa danstan yemeğe .. o tempoda yorulmuyonuzya kafanız karışmıyoya şaşıyorum size beeen :)

benim arkadaşlarım da öyle eve girmek istemiyolar. Okuldan kursa kurstan dansa danstan yemeğe .. o tempoda yorulmuyonuzya kafanız karışmıyoya şaşıyorum size beeen :)

yok yaa karışmıo bir süre sora bacakların bile alışıyor gezmeye tozmaya acımıyor yorulmuyor o tempoda güzel Allah boş duranı sevmez

yok yaa karışmıo bir süre sora bacakların bile alışıyor gezmeye tozmaya acımıyor yorulmuyor o tempoda güzel Allah boş duranı sevmez

İşte fark burada..allah boş duranı sevmez ama bana göre sürekli dışarılarda gezmekde bir boşluk
Tabi bu kişiye göre değişir.Mesela eğer bir ihtiyacım yoksa alışverişe çıkmam,hani bazıları seviyor vitrin bakmayı,şöyle bi dolaşmayı(benim ablam gibi )Hiiç bana göre değil..

Son düzenleme:
bende evcildim ama ne zaman üniversiteye başladım haftada bir gün evde kalıyom oda sıkıyor ya artık

evde duranlar boşmu oluyor yani? ay ne güldüm.. şekerim koskoca üniv.e başlamıssın ama şu dusunce yelpazende bi ilerleme olmamıs ,bi kademe atlayamamıssın yani.
''.... baki kalır'' derler ya sana cuk diye oturdu işte.

şimdi bence soyle oluyor flört zamanı zaten kacamak gorusuyorsun işler ciddiyete varıncada kaçamak gibi olmasada yine sınırların oluyor haliyle ev ortamında olmak istiyorsun evlilik surecındeysen zaten sabırsızlanıyorsun belirli olan bu surec cabucak gecsın dıye evlenıncede zaten bi sure ister istemez evinde durmak için can atıyorsun .hani derler ya evımın kadını olmak istiyorum dıye tabir vardır işte o duyguyu hissetmek için evde durmak daha eğlenceli geliyor insana :) zaman gectıkce calısmayan biri olarak ev hayatı sıkıcı gelmeye baslıyor,sonra gunlere vs toplantılara katılıyor,halk egıtımın kurslarına ,özel jimnastık kurslarına ne bileyim vs aktıvıtelere katılarak evde duracagın zamanı minimum yapmaya calısıyosun.. hobiler ediniyorsun,radyoyla aram iyidir benım tvye sadece belli dizilerim için acarım,kendi adıma konusuyorum sımdı bunların hiçbiri benı tatmin etmediği için kpssye hazırlanmaya karar verdım şuan ders çalısıyorum umarım atanabılecegım bir puana sahıp olurum.. yani şimdiki avuntum kpss .çalışmaya basladıgımda evimi özlerim sanırım..

birde şu yönden bakmak gerek eger evin mevkisi iyi bi yerde değilse yada kiracı olup sırf bıyerlere yakın dıye tutulduysa ama içinize sinmediyse ozamanda evınızı özlediğiniz halde gidesiniz gelmıyor yada komsular gıcıklıkta ustlerıne yoksa vsvs işte..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…